Kako dobiti argentinsku IP adresu u inozemstvu

Kako doći do argentinske IP adrese u inozemstvu? Soy Luna, Edha, El marginal, Wild Angles i Estocolmo primjeri su sjajne argentinske televizije koju nije moguće gledati izvan svoje zemlje porijekla. Argentinski emigranti koji žive u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj ili čak Italiji suočit će se sa blokadom prilikom pokušaja pristupa njihovim web stranicama, uslugama i kanalima u rodnom gradu. To je zato što je većina sadržaja u Argentini ograničena zemljopisnim putem zbog licencnih ugovora i autorskog prava.

Vrijedno je naglasiti da Argentinci koji žive izvan Argentine još uvijek mogu pristupiti nacionalnim i lokalnim sadržajima iz bilo kojeg dijela svijeta ako im uzvrate argentinski IP. Oni mogu zadržati svoj rodni IP koristeći VPN i učiniti da se čini kao da se još uvijek nalaze u Argentini. Čitajte dalje kako biste saznali kako možete dobiti Argentina IP adresu bilo gdje u svijetu u ovom tutorialu u nastavku.

Kako dobiti argentinski IP u inozemstvu

Kako dobiti argentinski IP u inozemstvu

Kako dobiti argentinsku IP adresu u inozemstvu koristeći VPN

Međunarodni sadržaj nije tako teško postići kao nekada u razvoju VPN tehnologije. VPN, virtualna privatna mreža, stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. Povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja u zemljama širom svijeta i osigurava siguran prolazak podataka kroz mreže. Zatim preusmjerava vašu vezu putem određenog poslužitelja u zemlji koju ste odabrali. To će vam omogućiti pristup svim sadržajima poslužitelja te zemlje, čak i ako niste tamo bili fizički prisutni. Evo kako možete koristiti VPN da biste dobili argentinsku IP adresu u inozemstvu:


 1. Prije svega, prijavite se s pružateljem VPN usluga koji ima VPN poslužitelj u Argentini, a najbolji od njih je ExpressVPN.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Na kraju odaberite argentinski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Pričekajte nekoliko sekundi da se VPN poveže.
 6. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
 7. Od sada možete surfati Internetom svojom argentinskom IP adresom kao da se nalazite u Argentini.

ExpressVPN je sigurna VPN usluga koja sadrži sve potrebne značajke za zaobilaženje geo-ograničenja i zadržavanje sigurnosti na mreži. Ovaj davatelj usluga visoko cijeni privatnost korisnika & sigurnost. Pomoću ExpressVPN-a možete se povezati s bilo kojim od njihovih lokacija poslužitelja i pregledavati online bilo gdje bez otkrivanja IP adrese. Postoje i drugi davatelji usluga koji vam mogu odobriti argentinski IP, obavezno ih provjerite u donjoj tablici. Za detaljnu analizu najboljih VPN-ova za Argentinu pogledajte ovaj pregled.

Zašto trebate argentinski IP?

Održavanje IP-a u rodnom gradu očito je velika stvar. Možda niste došli do ove spoznaje da nikad niste napustili granice svoje zemlje. Postoji nevjerojatna potreba za inozemstvom, posebno kada pokušavate pristupiti sadržajima iz kuće.

 • Posjetite web stranice i sadržaj samo za Argentinu: Web lokacijama poput Netflixa Argentina i drugim lokalnim sadržajima može se pristupiti samo iz zemlje. U ovom slučaju morate koristiti argentinski IP.
 • Zaobiđite cenzuru: Neke će web stranice možda blokirati vaš davatelj internetskih usluga ili vlada. To vam onemogućuje pristup vašoj trenutnoj IP adresi. Korištenje IP adrese druge zemlje omogućuje vam pristup web lokacijama koje su normalno blokirane na vašem mjestu.
 • Poboljšajte sigurnost: Prednost upotrebe strane IP adrese je u tome što ona može zaštititi vašu privatnost na način da nijedna treća strana ne može znati da ste to vi. Ako ste zabrinuti za sigurnost, onda je promjena IP-a dobra ideja.
 • Iskoristite niske cijene: Kada kupujete proizvod ili predmet iz internetske trgovine, web mjesto prati IP adresu koju vam je dodijelio vaš davatelj internetskih usluga. Cijena tog predmeta razlikuje se od jedne do druge lokacije. Ako je internetska trgovina sa sjedištem u Argentini, a vi ste u Velikoj Britaniji, morat ćete platiti dodatno zbog ograničenja teritorijalnog pristupa. Bićete oslobođeni ove dodatne naknade ako dobijete argentinsku IP adresu.

Nabavite argentinski IP u inozemstvu

Vaša IP adresa povezana je s vašom lokacijom i otkriva gdje se nalazite u svijetu. Web lokacije i davatelji internetskih usluga to ne bi mogli lakše otkriti. Ako se želite sakriti odakle koristite Internet, možete. Možete čak i potpuno promijeniti svoj IP putem VPN veze. Tek tada će Argentinci moći pristupiti materijalima iz vlastite zemlje. Dakle, ako ćete sebi nabaviti argentinski IP, javite nam s kojim ste VPN-om odlučili ići.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me