Kako dobiti brazilsku IP adresu izvan Brazila

Kako dobiti brazilsku IP adresu u inozemstvu? Brazil je najveća država Latinske Amerike s 200 milijuna stanovnika, a tri milijuna stanovnika živi u inozemstvu. Otprilike 66% stanovništva Brazila pristupilo je internetu prošle godine zbog velikog korištenja društvenih medija. 90% onih Brazilaca koji pristupaju internetu provode u prosjeku 26 sati tjedno. Oni koji žive u Brazilu nemaju problema s lokalnim kanalima kao što su GloboTV ili brazilske telenovele, dok stanovnici koji žive u inozemstvu to rade.


Bez Brazilain IP adrese, brazilski emigranti koji žive u Velikoj Britaniji, Portugalu, Španjolskoj, SAD-u, Meksiku, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i Australiji ne mogu gledati kanale poput Globo ili PFC. Da bi mogli gledati takve kanale u inozemstvu, potrebna im je brazilska IP adresa, koju mogu dobiti putem VPN-a. VPN može promijeniti svoj IP i omogućiti im da zaobiđu sve vrste geo-ograničenja. U donjem vodiču saznajte kako doći do brazilske IP veličine u Brazilu.

Kako dobiti brazilski IP u inozemstvu?

Kako doći do brazilske IP adrese izvan Brazila

Kako dobiti brazilski IP koristeći VPN

Najbolji način da Brazilci u inozemstvu dobiju IP adresu putem VPN-a. Virtualna privatna mreža vaš uređaj povezuje s jednim od njegovih servisa, stvarajući sigurnu internetsku vezu. Korištenje VPN-a omogućit će vam da dobijete brazilsku IP adresu izvan Brazila i osigurate sve podatke koje prenosite putem ili putem Interneta. Nakon što nabavite VPN aplikaciju, moći ćete se povezati s poslužiteljem države po vašem izboru. Nakon toga dodijelit će vam se IP adresa tog poslužitelja, što znači da imate pravo pristupa sadržaju te zemlje. Pročitajte više o najbolji VPN za Brazil upravo ovdje. Jednostavno slijedite ove korake za dobivanje brazilske IP adrese bilo gdje u svijetu:

  1. Prijavite se putem VPN-a, od kojih je najbolji ExpressVPN.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
  4. Odaberite brazilski poslužitelj i povežite se s njim.
  5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
  6. Od danas, možete surfati Internetom s brazilskom IP adresom kao da se nalazite u Brazilu.

Morate pronaći VPN koji ima brazilske usluge s dovoljno propusne širine tako da možete strujati brazilski sadržaj bez mucanja i prekida. ExpressVPN je najbolji VPN za taj posao. Kod ovog davatelja usluga nema protupožarnih usluga ISP-a, a širina pojasa je neograničena. Ako želite ispitati ostale davatelje usluga, provjerite tablicu u nastavku.

Zašto trebate brazilski IP?

Nemoguće je prijaviti se u sadržaj svog rodnog grada. Činjenica, da nakon izlaska iz zemlje izgubite IP adresu svoje države, ima nedostatke. Ako živite izvan Brazila, shvatit ćete potrebu za IP adresom gdje se nalazite. Pomoću VPN-a možete se povezati s Internetom s IP adresom u Brazilu i pristupiti web lokacijama i uslugama samo za Brazil sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Evo zašto će vam trebati brazilski IP:

Pristupite brazilskom sadržaju

Ako želite gledati TV emisije poput Avenida Brasil i Mehanizam izvan Brazila, morat ćete promijeniti svoju IP adresu. Kanal ili web stranica kojoj pokušavate pristupiti moraju otkriti IP adresu iz Brazila, jer će u protivnom biti onemogućen pristup njegovim uslugama..

Savršen jezik

Najbolji način da usavršite brazilski naglasak je uroniti u 100% brazilske TV emisije (uglavnom naglasci na Carioci i Sao Paulu). Da biste to učinili, morat ćete imati pristup lokalnom sadržaju. A za to će vam sigurno trebati brazilska IP adresa.

Anonimnost

Promjena IP adrese može biti vrlo korisna za vašu sigurnost. Nećete se morati brinuti o onome što radite na mreži jer nitko ionako neće ni znati da ste to vi. Nije brazilski IP odgovoran za to, za početak s drugačijim IP-om, što omogućuje ovu anonimnost.

Voditi posao

Ako vodite tvrtku kući u Brazilu, nećete moći pristupiti lokalnim web lokacijama i uslugama. Trebat će vam VPN da biste svoju trenutnu IP adresu zamijenili brazilskom kako biste učinkovito upravljali poslovnim ponudama izvan zemlje.

Nabavite brazilsku IP adresu

VPN nudi usluge koje vam omogućavaju da prebacite inozemnu IP adresu na onu koja je dostupna u Brazilu. Pomoću VPN-a moći ćete uživati ​​u svakoj brazilskoj televizijskoj postaji koja je dostupna putem Interneta bez ikakve pogreške. Javite nam koji vam je pružatelj VPN usluga pomogao u pristupu brazilskom sadržaju u inozemstvu u odjeljku komentara u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me