Kako dobiti jeftinije cijene hotela u 4 jednostavna koraka

Praznici su samo iza ugla, što bi moglo značiti samo jedno … odmori. Ako želite rezervirati hotel za praznike, a ne želite preplatiti, vratio sam vam se! Evo kako možete koristiti VPN da biste sebi osigurali jeftinije cijene hotela!


Kako doći do jeftinijih cijena hotela s VPN-om

Kako doći do jeftinijih cijena hotela s VPN-om

Jeftinije cijene hotela s VPN – primjer uživo

Kako bih isprobao postupak u nastavku, odlučio sam usporediti cijene noćenja od 7 noćenja u hotelu Strand Palace (London) iz Pariza i L.A..

Kada sam pokušao rezervirati boravak iz Pariza, dobio sam sljedeće cijene:

Rezervacija hotela iz Pariza

Rezervacija hotela iz Pariza

Pomoću VPN-a povezao sam se s serverom u L.A.-u, izbrisao podatke pregledavanja i kolačiće, otvorio karticu anonimno i upotrijebio iste varijable za rezervaciju hotela. Evo cijene koju sam dobio:

Rezervacija hotela iz Los Angelesa

Rezervacija hotela iz Los Angelesa

Dva različita tržišta, dvije različite cijene. $ 34 se možda ne čini puno, ali tijekom 7-dnevnog boravka možete uštedjeti 240 USD.

Sada, postupak možda nije tako jednostavan za sve. Trebat ćete isprobati nekoliko poslužitelja da biste pronašli najbolju opciju za određivanje cijene.

Kako vam VPN može osigurati jeftinije cijene hotela?

Čini se da mnogi ljudi ne znaju da hoteli (i letovi) cijene cijene na različitim tržištima. Koliko god se ovo možda činilo, ima smisla kad razmislite o tome kako različite zemlje imaju drastično različite ekonomije.

To znači da će netko tko želi rezervirati hotel iz SAD-a najvjerojatnije morati platiti više nego što netko rezervira s Tajlanda.

Zbog toga vam VPN može pomoći uštedjeti mnogo novca i dobiti jeftinije cijene hotela.

Dopustite mi da objasnim.

VPN, skraćenica za Virtual Private Private Network, ima 2 glavne funkcije: (1) šifriranje podataka i (2) preusmjeravanje prometa putem vlastitog sigurnog poslužitelja.

Druga se funkcionalnost također događa za promjenu vaše javne IP adrese. Kad se promet preusmjeri, vaša javna IP adresa završava i mijenja se prema lokaciji poslužitelja na koji ste povezani.

Pa kako VPN može dobiti jeftinije cijene hotela? Skriva vaš IP i čini se kao da u cijelosti postoje na nekom drugom tržištu.

Kako koristiti VPN da biste dobili jeftinije cijene hotela

Prije nego što uđemo u korištenje VPN-a radi dobivanja jeftinijih hotelskih cijena, objasnimo kako prvo dobiti VPN pretplatu:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a. Možete pogledati ovaj popis najboljih VPN-ova za 2018. godinu kako biste pronašli svoju idealnu VPN utakmicu. Ako želite brzi odgovor, naši stručnjaci savjetuju korištenje ExpressVPN-a.
 2. Preuzmite VPN aplikaciju koja odgovara uređaju koji želite koristiti. Većina pružatelja VPN-a ponudit će aplikaciju za Android, Windows, iOS, i MacOS uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju, prijavite se i odaberite poslužitelj s kojim se želite povezati.
 4. Idite na whatismyip.network i uvjerite se da ste sebi postavili novi IP.

Sad ste si nabavili VPN. Kako to možete koristiti za povoljnije cijene hotela? Prati ove korake:

 1. Očistite sve podatke o pretraživanju i kolačiće s vašeg preglednika.
 2. Povežite se s poslužiteljem po vašem izboru.
 3. Upotrijebite karticu anonimno / privatno.
 4. Budi strpljiv. To nije točna znanost i možda ćete morati isprobati nekoliko različitih poslužitelja prije nego što pronađete idealnu hotelsku cijenu.

Lako, zar ne?

Ne zaboravite pokrenuti cijeli postupak svaki put kada isprobate novi poslužitelj. Osvježavanje stranice jednostavno je neće smanjiti.

Zašto trebate očistiti kolačiće i povijest pregledavanja

Zadnji put kad sam pokušala pomoći prijateljici dobiti jeftinije cijene hotela za njen odmor, stalno mi je govorila da ništa ne radi. Kad sam je iskopao malo dublje, ispostavilo se da je podcijenila važnost brisanja povijesti pregledavanja i kolačića.

Pogledajte, cijene hotela definitivno će se mijenjati na temelju tržišta na kojem ste navodno. U obzir se navodi još nekoliko stvari koje će se igrati.

Web lokacije za usporedbu mogu pratiti vašu lokaciju i navike pregledavanja putem kolačića. Ako ste neko vrijeme proveli u potrazi za hotelskim cijenama prije nego što se odlučite za korištenje VPN-a, ti kolačići neće magično nestati. Čak i ako vaš javni IP prikazuje da pristupate web lokaciji iz zemlje s niskim prihodima, kolačići će obavijestiti web mjesto koje ste posjetili s druge lokacije.

Kako biste bili sigurni da ne isključujete web mjesto za usporedbu / rezervaciju, vrlo je važno očistiti povijest pregledavanja i kolačiće.

Ovaj postupak neće raditi ako nemaš.

Ostvarite jeftinije cijene hotela s VPN – završne misli

Eto ga, kako koristiti VPN da biste sebi sebi osigurali jeftinije cijene hotela. Kad stignete u hotel, sjetite se da koristite VPN dok se spajate na besplatni hotelski WiFi da biste uvijek bili sigurni, jer su zapravo prilično opasni. Ovdje možete pročitati naš članak o najboljim VPN-ovima za hotele ovdje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map