Kako dobiti kanadsku IP adresu izvan Kanade

Kako doći do kanadske IP adrese izvan Kanade? Budući da ste kanadski emigrant u nekom dijelu svijeta, to vam daje solidan razlog zašto biste sebi trebali dati kanadsku IP. Trebali biste moći gledati svoje omiljene televizijske emisije i kanale vijesti iz svog rodnog grada, jer fizički niste prisutni u svojoj zemlji. Gdje ćete čuti riječi chesterfield, hidro račun ili frazu Objesiti larinu ili objesiti roger ako ste izvan Kanade? TV je jedini način na koji ćete proživjeti kanadske trenutke, a da biste se to dogodili, morate dobiti VPN jer nažalost, kanadski sadržaj vrijedi za geo-ograničenja. VPN može promijeniti vašu IP adresu u kanadsku, tako da ćete na PC-u moći pristupiti kanadskim TV kanalima poput HBO Kanade, CTV, CityTV, CBC, CBC Sports, TSN, Sportsnet, Univision Canada i HGTV u inozemstvu, Mac, Android i iOS operativni sustavi.


Kako doći do kanadske IP adrese izvan Kanade

Kako doći do kanadske IP adrese izvan Kanade

Dohvati kanadsku IP adresu izvan Kanade pomoću VPN-a

VPN je privatna mreža koja putem interneta povezuje vaš uređaj sa svjetskim poslužiteljima. Znači da pregledavate Internet putem internetske veze tog poslužitelja. Ako se povežete s poslužiteljem Kanade, pojavit će se kao da surfate Internetom iz Kanade. Kao rezultat toga, moći ćete pristupiti sadržaju koji nije dostupan u vašoj zemlji.

 1. Prijavite se putem VPN-a koji nudi VPN poslužitelje u Kanadi poput ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite kanadski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni da je promjena izvršena.
 6. Do sada možete surfati Internetom sa svojom kanadskom IP adresom kao da ste u Kanadi.

Kao davatelj VPN-a ExpressVPN mogu preusmjeriti sav svoj promet putem VPN poslužitelja, a odatle dolazi nova IP adresa. ExpressVPN pruža poslužitelje na mnogim lokacijama, tako da čak možete dobiti IP adresu iz bilo koje zemlje svijeta. Svi podaci koji prolaze kroz poslužitelj su šifrirani i ne mogu vas pratiti kroz vaš stvarni IP. Ako tražite druge davatelje usluga, pogledajte tablicu u nastavku.

Najbolji VPN za dobivanje kanadske IP adrese

Kada je u pitanju količina, VPN-ovi su posvuda na tržištu. Međutim, ako tražite potpunu privatnost i anonimnost, potrebna vam je kvaliteta. Zato sam nastavio i odabrao 4 od najboljih VPN-ova za Kanadu koju možete odabrati. Evo ih.

ExpressVPN

ExpressVPN moj je osobni favorit jer njeguje privatnost korisnika. Kad neki VPN-ovi izjavljuju da vode politiku ništice, možda ćete pomisliti dvaput jer ih ne poštuju svi. Ovaj VPN ima stroga pravila o nepojavljivanju dnevnika, tako da možete biti sigurni da će vaši podaci cijelo vrijeme ostati privatni. Nadalje, možete otključati stotine strujnih kanala širom svijeta zbog činjenice da ExpressVPN u svojoj mreži ima više od 3000 poslužitelja u 90+ zemalja.

Ovaj VPN nudi 256-bitnu AES enkripciju vojne klase i prekidač za isključivanje u slučaju da se naglo dogodi pad vaše VPN veze. Također omogućuje pet istodobnih veza. Da biste saznali više, pogledajte naše ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN je još jedan pružatelj usluga koji poštuje zahtjeve kupaca za privatnošću. I ne samo to, već ima više od 5000 poslužitelja širom svijeta koji osiguravaju pristup geo-ograničenom sadržaju u više od 50 zemalja.

Što se tiče sigurnosti, ovaj VPN ima neke ekskluzivne tehnologije kojih nedostaju druge VPN. Uzmimo za primjer Double VPN. Ova značajka omogućuje vam usmjeravanje prometa putem dva VPN poslužitelja umjesto jednog. Možete li zamisliti što može učiniti dvostruko šifriranje? Da, dvostruko je štitnik podataka koji ste nekada imali. Da ne spominjemo CyberSec koji služi za zaštitu vašeg uređaja od zaraze zlonamjernim softverom. S 256-bitnom enkripcijom, prekidačem za uklanjanje i zaštitom od curenja DNS-a, vaša se mrežna sigurnost održava na 6 uređaja pod jednim računom. To je sjajno. Saznajte više o ovom VPN-u u našoj NordVPN pregled.

BulletVPN

BulletVPN također prihvaća pravila bez evidentiranja kao i podržava korisnike s najnovijim vojnim šifriranjima. Njihova mreža VPN poslužitelja prilično je mala i pokriva samo 31 zemlju. Međutim, poslužitelji su strateški raštrkani kako bi ispunili vaše internetske potrebe.

BulletVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju za savršenu internetsku sigurnost. S druge strane nudi vlastiti DNS uslugu koja deblokira na desetine kanala, bez obzira gdje se nalaze. Pogledajte više o Pregled BulletVPN-a ovdje.

SurfShark

Surfshark nudi više od 800 poslužitelja širom svijeta. To je jedno od rijetkih VPN-a koje su uspjele zaobići Netflixove VPN blokove. Iako je nov, pokazao se dostojan rivalima divovima. Praktično, to je jedini pružatelj VPN-a koji nudi neograničene istovremene veze. Čak i IPVanish ima ograničenje od 10.

Kao i ostali VPN-ovi, tu je i prekidač za uklanjanje i DNS zaštita od curenja i Smart DNS usluge, što SurfShark čini savršenim primjerom snažnog VPN pružatelja usluga. Pročitajte više o Surfsharku u ovom pregledu.

Zašto dobiti kanadsku IP?

Ako ste ekspanzija Kanade, postoji mnogo razloga zbog kojih biste trebali dobiti kanadsku IP adresu. Počevši od zaobilaženja geo-blokova do mogućnosti rezerviranja jeftinijih letova samo su neke od prednosti nabave IP-a iz Kanade. Neki drugi razlozi su sljedeći:

 • Ograničenja zaobići

Ograničenja u sadržaju koje loše želite gledati su najgora. Osobito ako želite gledati Global TV i City TV izvan Kanade. Većina kanadskih web lokacija blokira audio i video sadržaj izvan zemlje jer imaju prava za strujanje sadržaja samo unutar Kanade. Pomoću tražitelja IP adresa korisnika otkrivaju ima li osoba koja pokušava pregledavati ograničeni sadržaj kanadsku IP adresu ili ne. Stoga vam je potreban kanadski IP za gledanje kanadskih sadržaja u inozemstvu. Kliknite na Global TV i Gradska TV u inozemstvu za više informacija o tome kako ih deblokirati u inozemstvu.

 • Pristupite kanadskim web mjestima

Pokrenite i testirajte uspjeh mrežnih reklamnih kampanja na kanadskom Googleu, Bingu, Yahoou i ostalim tražilicama.

 • Potrošite manje novca

Ako želite uštedjeti novac na avionskim kartama, a da ne izgubite previše vremena na različitim web mjestima, poprilično biste jednostavno zafrkavali lokaciju i povijest pregledavanja putem VPN-a. To, naravno, uključuje dobivanje privremenog kanadskog IP-a.

 • Naučite lokalni jezik

Naučite lokalni jezik Kanade pretraživanjem kanadskog IP-a. Život u inozemstvu može imati negativne učinke na nečiji jezik ako se ne često trenira. Ali ništa od čega gledanje televizije ne može pomoći. Učenje putem slušanja jezičnih riječi ili izraza vrlo je korisno za proces učenja jezika.

 • Dobijte novi identitet

Kad promijenite svoj IP, vi praktično mijenjate svoju lokaciju. Znači da ste građanin druge zemlje, što vam automatski daje novi identitet. Dakle, dobivanje kanadske IP adrese je poput dobijanja novog identiteta u tom pogledu.

Dohvati kanadski IP

Sada kada znate da možete promijeniti svoju IP adresu, možda biste mogli dobiti i kanadsku. Uz glavne razloge koje smo prethodno spomenuli zašto biste trebali dobiti kanadski IP, pretpostavljamo da vjerojatno tražite dobru VPN uslugu kako bi posao mogao obaviti umjesto vas. Bez sumnje, vjerujemo da ćete pronaći savršen način za deblokiranje kanadskog sadržaja s bilo koje lokacije. Za dodatne informacije provjerite našu recenziju na najbolji VPN za Kanadu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me