Kako dobiti meksičku IP adresu u inozemstvu?

Kako doći do meksičkog IP-a izvan Meksika? Pomislite samo na sve uzbudljive kanale kojima meksički prognanici nedostaju samo zato što su morali napustiti svoj meksički IP. Vidite da je vaša lokacija vezana za vaš IP i otkrivate to ovisno o tome gdje se nalazite. Zbog pravnih problema i autorskih prava drugim zemljama nije dopušteno strujanje meksičkog sadržaja bez pravnog dopuštenja ili kupovine prava na to.

Stoga Meksikanci koji žive u inozemstvu ili obožavatelji meksičke televizije ne mogu gledati kanale poput TLNovelas, Canal de las Estrellas, Telemundo Mexico i Mexicanal u Australiji, Kanadi, SAD-u ili Velikoj Britaniji. Međutim, oni će to moći učiniti ako svoj IP zamijene meksičkim, a to se može postići putem VPN-a. Saznajte kako u meksičkoj IP adresi možete dobiti meksičku IP adresu u inozemstvu i pristupiti ograničenom sadržaju u inozemstvu. 

Kako doći do meksičkog IP-a izvan Meksika

Kako doći do meksičkog IP-a izvan Meksika

Kako do meksičke IP adrese izvan Meksika pomoću VPN-a

Ovisno o tome što želite raditi na mreži, VPN možete koristiti ili u sigurnosne ili zaobilazne svrhe. Velika većina ljudi traži načine kako se zaštititi od internetskih prijetnji i zlonamjernih napada. Međutim, mnogi koriste VPN da promijene svoje IP adrese i to ima svoje razloge. VPN se stvara osiguravanjem virtualne veze od točke do točke korištenjem namjenskih poslužitelja, virtualnih protokola tuneliranja i metoda šifriranja. VPN usmjerava vaš promet putem poslužitelja, koji vam daje novi IP. S tim novim IP-om ne samo da ste sigurni na mreži, već imate i pravo na pristup zemlji u koju se odlučite povezati. Evo kako upotrebljavate VPN da biste dobili meksički IP:

  1. Prijavite se putem VPN-a, od čega je najbolje ExpressVPN.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
  4. Odaberite meksički poslužitelj i povežite se s njim.
  5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
  6. Od sada, možete surfati Internetom s meksičkom IP adresom kao da se nalazite u Meksiku.

Za uspješno prebacivanje IP adrese trebat će vam pouzdan i učinkovit VPN, zbog čega biste trebali ići ExpressVPN. Toplo preporučujemo ovog davatelja usluga zbog neusporedivih performansi i zagarantovanih usluga. Ako želite istražiti druge pružatelje VPN usluga, pogledajte tablicu u nastavku. Za detaljnu analizu koji je VPN najbolji, pogledajte našu recenziju vrhunskog VPN-a za Meksiko.

Zašto trebate meksički IP?

Mnogo je razloga zašto biste trebali dobiti meksičku IP adresu. Od zaobilaženja geo-blokova do rezervacije jeftinijih letova, mnogo meksičke IP adrese može učiniti za vas. A ovo je samo nekoliko prednosti dobivanja IP-a od Meksika. Neki drugi razlozi su:

Pristupite meksičkim sadržajima iz drugih zemalja

Većina meksičkih web lokacija blokira video i audio sadržaje izvan zemlje zbog problema s autorskim pravima. Stoga korisnici koji žele pristupiti meksičkim sadržajima iz inozemstva moraju promijeniti svoju IP adresu.

Zaobići cenzuru

Jednom kada kupite meksički IP, moći ćete gledati sve meksičke emisije, programe i filmove s bilo kojeg mjesta na svijetu, uključujući Kanadu i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Zadaci vezani uz rad

Kada ste izvan Meksika, teško vam je pristup vašim uslugama u rodnom gradu. Ili čekate da se vratite kući da se bavite svojim poslovnim pothvatima ili se odlučite za promjenu IP-a. Nakon što steknete meksički IP, moći ćete pokrenuti i testirati uspjeh internetskih reklamnih kampanja na meksičkim Google, Bing, Yahoo i ostalim tražilicama.

Naučite jezik

Najbolji način da naučite jezik je uroniti u scenu. Samo slušanje jezika iz vaše okoline pomoći će vam da pokupite mnoge stvari, pa će vam biti potreban pristup meksičkim kanalima. Naučite lokalni jezik Meksika pretraživanjem meksičkog IP-a.

sigurnosti

Unatoč IP-u koji dobivate, činjenica da dobivate drugi pruža anonimnost i sigurnost. Upotrijebite inozemnu IP adresu kako biste postali neizbrisivi i teže ih je identificirati na mreži. Dobivanje sigurnog IP-a od Meksika da biste zaštitili svoje mrežne aktivnosti i internetski promet od državnog nadzora i davatelja internetskih usluga.

Nabavite meksički IP izvan Meksika

Sada kada znate koliko je korisno dobiti meksički IP, možete nastaviti i promijeniti svoje koristeći VPN. Stoga imajte na umu ako posjećujete ili živite u Kanadi i želite pristupiti meksičkim mjestima, kanalima ili uslugama, tada ćete morati promijeniti svoj IP u Meksiko. Tek nakon što dobijete IP adresu iz Meksika, moći ćete dobiti pristup sadržaju koji inače nije dostupan u Kanadi. Nakon što pročitate ovo, sigurni smo da ćete doći na savršenu VPN uslugu kako biste otključali meksički internet s bilo koje globalne lokacije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me