Kako dobiti španjolsku IP adresu u inozemstvu

Prebacite se na španjolsku IP adresu izvan Španjolske? Ne biste znali koliko je vrijedna vaša španjolska IP adresa dok ne napustite španske granice. Jednom kada budete u Portugalu, Meksiku, Argentini, Brazilu, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, SAD-u, Velikoj Britaniji ili čak Italiji, oduzet će vam se privilegije za gledanje španske televizije i usluge u rodnom gradu. Više nećete moći pristupiti nijednom sadržaju svog rodnog grada, jer se jednostavno vaš IP promijenio kada ste se preselili u drugu zemlju. Da biste ublažili taj problem i dobili pristup svojim omiljenim španjolskim TV kanalima, web stranicama, uslugama i emisijama, morate ih dobiti Španjolski IP u inozemstvu. A jedini način da to učinite je sa virtualna privatna mreža, poznatiji kao a VPN.


Kako doći do španjolskog IP-a

Kako doći do španjolskog IP-a

Ostvari španjolski IP koristeći VPN

Ako želite pristupiti španjolskom strujni kanali i bankarske usluge izvan Španjolske, a uz održavanje vaše internetske sigurnosti i privatnosti trebat će vam VPN.

Virtualna privatna mreža dizajnirana je kao alat za cybersecurity da šifrira svoje mrežne podatke i preusmjeravaju putem svoje poslužiteljske mreže. Sve što trebate učiniti je odabrati mjesto poslužitelja i povezati se s njim. Jednom kada se ta veza uspostavi, vaš VPN će kriptirati vaš promet i poslati ga putem odabranog poslužitelja.

Taj će postupak također prevara svoju internetsku lokaciju jer će VPN sakriti vašu stvarnu IP adresu i dodijeliti vam novu iz regije koju ste odabrali. Jednostavno rečeno, ako želite španjolsku IP adresu, morate se povezati s poslužitelj iz Španjolske. Kao rezultat toga, čini se da pregledavate internet iz zemlje, što vam omogućava pristup svakoj španjolskoj web stranici s ograničenim ograničenjima.

Ako slijedite dolje navedene korake, dobit ćete svoj španjolski IP za niti jedno vrijeme:

 1. Nabavite sebi VPN uslugu koja ima lokacije poslužitelja u Španjolskoj. Ali provjerite je li takav dobar ExpressVPN s snažne sigurnosne značajke i brze razine brzine. 
 2. Nakon što stvorite račun, morate preuzeti i instalirati aplikaciju na svoj uređaj. Većina VPN-ova dopušta više istodobnih veza pomoću jednog računa.
 3. Sad kad imate aplikaciju na sebi iPhone, iPad, Android, PC ili Mac, otvorite ga i prijavite se.
 4. Povežite se s poslužiteljem iz Španija.
 5. Nakon uspostavljanja vaše veze, to ćete moći pristup bilo kojoj španjolskoj web stranici ti želiš.

Najbolji VPN za promjenu vaše IP adrese

Kao i kod svakog drugog proizvoda, postoje i dobri VPN-ovi i zli. Oni koji nude dobre usluge koštat će vas prosječno 10 dolara mjesečno, ali za sve značajke koje ćete dobiti, to se isplati. S druge strane, besplatne usluge koštat će vas toliko više od novca. Oni dolaze na štetu vaše internetske privatnosti i sigurnosti, jer su njihovi protokoli za šifriranje bilo slaba ili nepostojeća. Što se tiče privatnosti, hoće pohranite svoje podatke i prodajte ih oglašivači ili druge treće strane.

Zato vam preporučujem da učinite ono što sam učinio da bih gledao Gran Hotel iz Australije i pretplatio se ExpressVPN. Mjesečna naknada za ovu uslugu je $ 12,95, što ga čini jednim od najskupljih VPN-ova na tržištu. Ali kad pogledate što ćete dobiti za taj iznos novca, smatrat ćete to pogodba.

 • 256-bitna enkripcija AES-ovog vojnog stupnja.
 • Ubojiti prekidač. 
 • Nema prikupljenih ili dijeljenih podataka.
 • Smart DNS proxy usluga.
 • DNS zaštita od curenja. 
 • Velika poslužiteljska mreža (3.000 poslužitelja u 94 zemlje).
 • Podrška za dijeljenje torrenta i P2P.
 • Mogućnost pristupa svim Netflix knjižnicama.
 • Izvrsne stope brzine.
 • Do pet veza uređaja istodobno po računu.
 • Usluga korisničke podrške 24 sata dnevno (sa značajkom chata uživo).
 • Politika povrata od 30 dana.

Ako želite razmotriti i druge mogućnosti, pogledajte ove elitne alternative u nastavku. U ovom pregledu možete pročitati i više o najboljim VPN-ovima za Španjolsku.

Zašto treba španjolski IP?

Pristupite Geo-ograničenjima

VPN vam omogućuje to zaobići geografska ograničenja promjenom vaše internetske lokacije. Da biste pristupili španjolskim web stranicama iz cijelog svijeta, trebat će vam španjolska IP adresa kako biste naveli web domaćine da misle da ste stanovnik Španjolske. Jednostavnim klikom na španjolski poslužitelj putem vaše VPN aplikacije moći ćete promijeniti svoju IP adresu i deblokirajte bilo koju web lokaciju koju želite.

Učiti španjolski

Što ako želite naučiti španjolski, a sadržaj koji vam je potreban nalazi se u Španjolskoj? Za pristup španjolskom materijalu morat ćete dobiti španjolsku IP adresu. Osim toga, nema boljeg načina za učenje jezika od upućivanja na originalni sadržaj poput filmove, vijesti i TV emisije.

Obavljajte tvrtke

Ako ste vlasnik španjolske tvrtke koji dugo odlazi, morat ćete držati kartice svog poslovanja i provjeriti je li sve u redu. Možda želite provjeriti i svoj bankovni račun ili izvršiti transakcije iz inozemstva. Stvar u bankarskim uslugama je zbog toga što su zbog njih često geo blokirane izvan svojih regija sigurnosni problemi. No, sa španjolskom IP adresom, vidjet ćete se kao da ste u zemlji i moći ćete obavljati svoje tvrtke sigurno i privatno.

Kupujte za manje

Prebacivanje na španjolsku IP adresu također može uštedjeti ti dosta novca kada kupujete putem interneta. Možete koristiti nekoliko popusta koji se događaju u Španjolskoj ili obližnjim zemljama jer će vam se činiti da su unutar zemlje.

Dohvati španjolsku IP adresu

Vaša IP adresa može otkriti mnogo o vašem identitetu i lokaciji. Kada ne sakrijete ili ne promijenite svoju IP adresu, pokrivač se prikazuje putem interneta na način da svako može kontrolirati vaše mrežno iskustvo. Ne samo da vas treće strane mogu špijunirati, već vam mogu i spriječiti pristup određenom sadržaju. Ako ste španjolski emigrant koji želi gledati Movistar TV, RTVE i Telecinco, morat ćete koristiti VPN da biste dobili španjolski IP.

Javite nam se u odjeljku za komentare ispod kojeg ste VPN-a odabrali da promijenite svoj IP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map