Kako doći do američke IP adrese izvan SAD-a?

da li je moguće dobiti američku IP adresu za Netflix i slične u Kanada, Velika Britanija, Meksiko, Australija ili negdje drugdje u inozemstvu? Odgovor je “Da”. Možete promijeniti svoju IP adresu i čak kriptirati svoj internetski promet. Sve što trebate je VPN usluga. Nakon što sve bude postavljeno, moći ćete prenositi svoje omiljene američke TV kanale i emisije s bilo kojeg mjesta na svijetu. VPN označava virtualnu privatnu mrežu i postavljanje svega je lakše nego što možda mislite. U donjem tutorialu pokazat ću vam kako doći do američke IP adrese izvan SAD-a uz pomoć VPN-a.

Kako doći do američke IP adrese izvan SAD-a?

Kako doći do američke IP adrese izvan SAD-a?

Kako doći do američke IP adrese izvan SAD – upute

VPN aplikacija u osnovi je „Američki generator IP adresa“. Za dobivanje američke IP adrese u inozemstvu pomoću VPN-a, jednostavno slijedite ove korake:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a koji ima VPN poslužitelje u SAD-u. ExpressVPN je dobar primjer.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na američki VPN poslužitelj.
 5. Napokon, prijeđite na WhatIsMyIP.network i provjerite svoju IP adresu.
 6. Uspješno ste sakrili svoju IP adresu i čini se da sada pregledavate web koristeći američku IP adresu.

Možete preokrenuti cijeli postupak kad god želite. Ako se želite pojaviti na mreži pomoću svoje stvarne IP adrese, jednostavno isključite VPN vezu.


Najbolji VPN za dobivanje američke IP adrese

Postoji puno pružatelja VPN usluga koje možete koristiti za promjenu svoje IP adrese. Ono na što biste trebali paziti je VPN koji ima puno VPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama. Evo najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti za dobivanje američke IP adrese u inozemstvu.

ExpressVPN

ExpressVPN ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima. Njegov raspon poslužitelja uključuje do 2000 poslužitelja širom svijeta, uključujući 20 lokacija u SAD-u. Ne možete zamisliti koliko je jednostavno dobiti američku IP adresu kod ovog VPN davatelja.

Osim toga, ExpressVPN štiti vaš uređaj i osobne podatke 256-bitnom AES enkripcijom. Ako naiđete na bilo kakve probleme tijekom rada s klijentom, možete se obratiti njegovom timu za korisničku podršku putem poruka uživo i oni će brzo reagirati.

ExpressVPN možete koristiti u visoko cenzuriranim zemljama i on će raditi sasvim u redu. Također podržava 5 simultano povezanih uređaja. Što se tiče sigurnosnih protokola. možete birati između OpenVPN, SSTP, PTPP, L2TP / IPSec kao i IKEv2.

Usluga također koristi strogu politiku nulte evidencije, što je prilično dobro za ljude koji njeguju svoju internetsku privatnost. Ako želite znati više, pomaknite se još malo:

 • Dobro surađuje s Netflixom, Huluom i Amazon Prime.
 • Blistavi brzi poslužitelji.
 • Podrška za chat uživo
 • AES-256 enkripcija.
 • Stroga pravila bez zapisa.
 • 2000+ poslužitelja širom svijeta.
 • Tri uređaja pod jednom pretplatom.

NordVPN

NordVPN nudi mnogo mogućnosti nakon što se pretplatite na njihovu uslugu. Povećava vašu sigurnost šifriranjem na visokoj razini. A da i ne spominjemo kako vam omogućava povezivanje na dva poslužitelja umjesto na jedan. Double VPN je njegovo ime i dvaput šifriranje prometa. Sigurniji ste nego ikad.

Ovaj VPN ima širok raspon poslužitelja širom svijeta. To vam omogućuje da zaobiđete regionalna ograničenja i pristupite stotinama kanala bez obzira gdje prebivate. Štoviše, neki su poslužitelji optimizirani za određene zadatke. Pronaći ćete brze i sigurne poslužitelje za strujanje, bujicu i mrežno igranje. Osim toga, NordVPN omogućava 6 istodobnih veza. Sada možete koristiti VPN vezu i dijeliti svoj račun s još 5 osoba pod jednom pretplatom. Saznajte više o NordVPN-u u nastavku:

 • Nema politike dnevnika.
 • Preko gornjih sigurnosnih protokola.
 • Više od 5000 poslužitelja.
 • 6 istodobnih veza.
 • Povrat gotovine u trajanju od 30 dana.
 • Dvostruki VPN.
 • Smart DNS značajka.
 • 24/7 podrška za chat.

BulletVPN

Kao VPN BulletVPN podiže internetsko iskustvo na vašem uređaju na drugu razinu Uspostavljat ćete neograničenu vezu s vrhunskim sigurnosnim protokolima, neke od njih ne postoje kod ostalih pružatelja usluga na našem popisu. Ima nevjerojatne brzine što olakšava svima koji pokušavaju strujati sadržaj na mreži, preuzeti datoteke ili igrati na mreži.

Jedina mana je da ne uključuje toliko poslužitelja u svoju uslugu. Raspršuje ih u 30 zemalja. Ovo je vrlo mali raspon u odnosu na ostale. Ali hej, još je novo. Vrijeme je da pojačamo igru. Pročitajte unaprijed i saznajte više:

 • Ne zadržava zapisnike.
 • Podržava PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2 protokole.
 • Kill prekidač.
 • Smart DNS značajka.
 • Poslužitelji u 30 različitih zemalja.
 • Neograničena propusnost.

SurfShark

Ovo je novi VPN koji starima prikazuje kako je to učinjeno. Svakom pridošlicu treba vremena da dokaže kako vrijedi biti među divovima. Međutim ovo nije trebalo puno. Sve što treba je pokazati svoje značajke i ljudi su se samo zaljubili u nju. SurfShark ima nepropusne značajke za privatnost, zajedno s jednostavnom aplikacijom za početnike. Dodajte širok raspon poslužitelja i neograničene istovremene veze i postali ste jak suparnik VPN-u. Kad pogledate njegove značajke, možete vidjeti o čemu govorim:

 • Sigurnosne značajke vojnog stupnja.
 • Iznenađujuća brzina.
 • Neograničene veze uređaja.
 • Podrška za P2P i torrent.
 • Radi s Netflixom i BBC iPlayerom.
 • Poslužitelji u 50+ zemalja.

Kako promijeniti IP adresu u SAD – Prednosti:

Zaobilaženje Geo-ograničenja

Većina najboljih streaming usluga dostupna je samo u Sjedinjenim Državama. To uključuje američke Netflix, Hulu, HBO GO, ABC GO, DirecTV, Sling TV i mnoge druge. Ako ste stranac koji živi u inozemstvu, vjerojatno ste pokušali strujati svoje lokalne streaming kanale samo kako biste dobili geo-grešku koja kaže da ne možete gledati taj kanal u zemlji u kojoj trenutno živite. VPN je savršen alat za geo- lažiranje tj. deblokiranje kanala koji obično ne bi bili dostupni gdje živite.

Izbjegavajte nesvjestice

Američki ljubitelj sporta godinama pati od nesvjestica. Ograničenja isključivanja znače da ne možete prenositi svoje omiljene MLB, NFL, NHL, MLS ili NBA tim zbog činjenice da njihove igre emituje lokalni pružatelj kabela. Da biste izbjegli ove nestanke, koristite VPN da biste zavarali američke sportske streaming kanale koji trenutno borave u stanju u kojem igra nije crna..

Povećajte privatnost na mreži

Bez obzira na to znate li to ili ne, Google, Facebook, vaša lokalna uprava, pa čak i vaš davatelj internetskih usluga, stalno prate što radite na mreži. To uključuje uređaje koje koristite, web lokacije koje posjećujete i datoteke koje preuzimate. Kada koristite VPN, kriptirate sav svoj internetski promet. Stoga, držite one znatiželjne oči dalje.

Kako promijeniti IP adresu u SAD s VPN-om

Cijeli postupak dobivanja američke IP adrese ne bi trebao trajati duže od 5 minuta. Nakon što instalirate VPN aplikaciju na svoj uređaj, u nekoliko sekundi možete promijeniti svoju IP adresu u doslovno bilo gdje u svijetu. Za više informacija o vrhunskim VPN-ovima pomoću američke IP adrese, provjerite je li najbolji VPN za SAD.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me