Kako doći do australijske IP adrese izvan Australije

Kako doći do australijske IP adrese izvan Australije? Mnogo je prednosti australijske IP adrese, posebno ako ste Aussie koji živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Novom Zelandu, Kanadi ili bilo gdje drugdje u inozemstvu. Onog trenutka kad napustite granice Australije izgubite australijski IP koji će vam sigurno trebati dok ste izvan zemlje. Održavanje IP-a u rodnom gradu omogućava vam pristup svim vašim omiljenim australijskim kanalima, uslugama i web lokacijama kao da ste još uvijek tamo.


Kako doći do australijske IP adrese izvan Australije

Kako doći do australijske IP adrese izvan Australije

Iako postoji mnogo načina i metoda da se dobije australijska IP adresa, najučinkovitija mora biti putem virtualne privatne mreže. VPN može sakriti vašu IP adresu tako da se ne može prepoznati putem interneta i ništa vam se ne može vratiti natrag. Saznajte kako u ovom tutorialu možete pronaći australijsku IP adresu s bilo kojeg mjesta u svijetu. Nakon što to učinite, moći ćete strujati australijske TV kanale poput Kanala 7, Kanala 9, Stana, Kanala 10, ABC iView, Optus i SBS s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dohvati australijsku IP adresu pomoću VPN-a

Sav australijski sadržaj u inozemstvu je geografski ograničen, a ako nemate australijski IP nećete moći pristupiti nijednom njegovom inozemstvu. Za određivanje vaše lokacije koristi se vaša IP adresa. Tako će svaki posjetitelj koji koristi IP koji ne dolazi iz Australije biti zaustavljen. Virtualna privatna mreža ili VPN sjajan je način šifriranja podataka i postizanja sigurnosti, ali je također vrlo koristan za maskiranje vaše IP adrese. Vaš davatelj usluga dodjeljuje IP vašoj internetskoj vezi i ta IP adresa može otkriti gdje se nalazite. Dakle, sve što trebate učiniti je riješiti se te IP adrese koja stoji između vas i Foxtel Now-a i Netflix Australia.

  1. Prijavite se putem VPN-a, od kojih je najbolji ExpressVPN.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
  4. Odaberite australijski poslužitelj i povežite se s njim.
  5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
  6. Od sada možete surfati Internetom putem svoje australijske IP adrese kao da se nalazite u Australiji.

ExpressVPN je sigurna i brza VPN usluga koja uključuje sve potrebne značajke za sigurnost na mreži. Pomoću ExpressVPN-a možete se povezati s bilo kojim od njihovih serverskih lokacija i pregledavati online bilo gdje bez davanja IP-a. Postoje i drugi davatelji usluga koji vam mogu odobriti australijski IP, provjerite ih u tablici u nastavku. Za detaljnu analizu najboljih VPN-ova za Australiju, pogledajte ovaj pregled.

Zašto trebate australijski IP?

Pristupite Geo-ograničenjima

Vi ste australijski državljanin koji živi u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj itd. Koji želi pristupiti australskim web stranicama od kuće. Dobivanje australijskog IP-a jedini je način da to možete učiniti. Morate prevariti web mjesto kojem pokušavate pristupiti tako da pokažete da se vi zapravo nalazite u Australiji. VPN se to može dogoditi.

Iskoristite prednost nižih cijena

Kada kupujete na mreži, web mjesto prati IP adresu vašeg računala. Cijene se razlikuju ovisno o vašoj lokaciji. Ako je internetska trgovina smještena u Australiji, a vi ste u SAD-u, naplatit će vam se više od vrijednosti proizvoda / proizvoda. To ima veze s teritorijalnim ograničenjima pristupa. Međutim, ako imate australijsku IP adresu, ne biste trebali platiti te naknade i stavku ćete dobiti po cijeni nižoj od one koja vam je naplaćena.

Upravljanje tvrtkama

Pretpostavimo da ste internetski poduzetnik koji želi ići u korak sa svojim marketinškim kampanjama i tvrtkama u Australiji. Ako ste izvan Australije, nećete moći pristupiti nijednoj web lokaciji ili usluzi koja se nalazi u vašem rodnom gradu. Bez australijskog IP-a, morat ćete staviti sve na čekanje dok se ne vratite ili ne upotrebite VPN.

Dohvati australijski IP

Dobivanje IP adrese nikad nije bilo jednostavnije s VPN-om. Samo jednim dodirom spajate se na bilo koji poslužitelj iz cijelog svijeta i ostvarujete njegov IP. Imati drugu IP adresu korisno vam je kad se suočite s blokadom ili želite postići što bolji dogovor. Australac i, u stvari, bilo koji građanin iz bilo kojeg dijela svijeta, može promijeniti svoje IP adrese u svrhu veće ciljeve. Naravno, s VPN-om je to apsolutno moguće i upravljivo. Imate li više razloga zašto bi netko promijenio svoj IP? Javite nam što mislite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me