Kako doći do japanske IP adrese izvan Japana

U svijetu postoji puno ljubitelja animea i čitača mange, a većina ih je u SAD-u. Tako su Amerikanci fascinirani japanskim sadržajem, nema štete. Jedini problem je što ne mogu pristupiti bilo kojem od njih sa mjesta njihovog prebivališta. To nas dovodi do toga zašto biste prije svega trebali japanskom IP-u. Bez obzira u koji se IP mijenjate, dobivanje nove IP adrese pomoći će vam da prevladate blokiranje regije i uklonite geo-ograničenja medijskog sadržaja. Sve je to omogućeno kod pružatelja VPN usluga. Bez obzira na razlog zbog kojeg ste dobili japansku IP adresu, to se ne može učiniti bez VPN-a. Pročitajte sve o procesu u ovom vodiču u nastavku:


Kako doći do japanske IP adrese

Kako doći do japanske IP adrese

Dobijte japansku IP adresu izvan Japana putem VPN-a

Da biste pristupili japanskom sadržaju, morate prevariti svoju lokaciju i dobiti japansku IP adresu. Čini se da se povezujete iz Japana, za razliku od mjesta u kojem se stvarno nalazite, tako da steknete privilegiju japanskog lokalca. Sve to možete dobiti kod pružatelja VPN usluga. Jednom kada se povežete s jednim, moći ćete pristupiti svim sadržajima koji žele na Japanu.

VPN je privatna mreža koja povezuje vaš uređaj s poslužiteljima negdje na Internetu. To vam omogućuje pregledavanje Interneta putem internetske veze tog poslužitelja. Ako je taj poslužitelj na drugom mjestu, pojavit će se kao da se nalazite u toj zemlji. Kao rezultat toga, dobit će vam IP adresu te zemlje. To će vam omogućiti pristup sadržaju koji obično ne možete u svojoj zemlji. Ono što morate učiniti da biste dobili japansku IP adresu je sljedeće:

 1. Prijavite se putem VPN-a koji pruža VPN poslužitelje u Japanu poput ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite japanski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni da je promjena izvršena.
 6. Od sada, možete surfati Internetom sa svojom japanskom IP adresom kao da ste u Japanu.

ExpressVPN jedno je od najpopularnijih VPN-ova na tržištu jer nudi brze veze, izvrsnu sigurnost i softver jednostavan za korištenje. Pomoću ExpressVPN-a dobijate pristup njihovoj masovnoj mreži poslužitelja koja pokriva više od 1500 poslužitelja na 145 lokacija u 94 različite zemlje, uključujući 2 poslužitelja na 2 različita mjesta u Japanu. Znači, IP adresu možete dobiti iz Japana ili iz bilo koje druge 93 države. Za više informacija o ostalim pružateljima usluga, pogledajte tablicu u nastavku.

Zašto treba japanska IP adresa?

Tko god rekao da dobijanje japanske IP adrese nije lako, griješi. S dobavljačem VPN usluga to je najlakša stvar na svijetu. Razlozi zbog kojih bi čovjek želio dobiti japansku IP su različiti od osobe do druge. Pogledajmo, zar ne? Trebate japansku IP adresu za

 1. Poboljšajte sigurnost: Možete se zaštititi od pokušaja hakiranja i prevare na javnom WiFi-u.
 2. Zaobiđite cenzuru: Ako živite negdje s velikom internetskom cenzusom, upotreba VPN-a omogućila bi vam da zaobiđete ovu cenzuru i pregledate web koliko god možete u Japanu..
 3. Zaštitite svoju privatnost: Spriječite treće strane da vas prate ili bilježe podatke o onome što radite na mreži.
 4. Sigurno preuzimanje: Izbjegavajte novčane kazne i krivično gonjenje prilikom mučenja koristeći VPN.
 5. Pristupite geoograničenom sadržaju: Deblokirajte japanski sadržaj poput Rakuten i Animax.
 6. Dobivanje anonimnog identiteta: Dobijanje japanske IP adrese znači dobivanje potpuno novog identiteta. Identitet toliko tajnovit, nitko ne može otkriti tko ste zapravo. Tada možete bezbrižno pregledavati web. Pomoću kombinacije VPN-a i odabira alata za zaštitu privatnosti moguće je ostati anoniman na mreži.

Nabavite japansku IP adresu izvan Japana

Korištenje VPN-a daleko je najbolji, najsigurniji i privatni način dobivanja japanske IP adrese izvan Japana. Morate se pretplatiti na davatelja VPN usluga – onog koji radi najbolje za Japan– i tamo ćete se virtualno prevesti. To je jednostavno, učinkovito je i brzo! Dakle, naprijed, uzmite tu japansku IP adresu i tada nam javite za što ste je koristili.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me