Kako doći do njemačke IP adrese izvan Njemačke

Dakle, ne možete pristupiti kanalima poput njemačkih kanala poput Welt, ARD, ProSieben i ZDFneo u drugim zemljama, ha? Ne shvaćaj to osobno. Ne mogu ni jedno ni drugo. Zapravo, nitko izvan Njemačke ne može, a to ima puno veze s IP adresom koju vam je dodijelio vaš ISP.


Međutim, jednom kad se promijenite na njemački, to postajete ispunjava uvjete za pristup njemačkom sadržaju u inozemstvu. Na što se ja upućam dobivam njemačku IP adresu, a ja ću objasniti kako to možete učiniti dolje.

Kako doći do njemačke IP adrese izvan Njemačke

Kako doći do njemačke IP adrese izvan Njemačke

Nabavite njemačku IP adresu u inozemstvu – VPN

Otkad je tvoj IP adresa otkriva vašu geo-lokaciju, Davatelji internetskih usluga mogu vam ukinuti pristup sadržaju kojem niste ovlašteni. Ako ISP otkrije IP adresu koja dolazi izvan njemačkih granica, nećete moći pristupiti nijednom njemačkom kanalu ili usluzi.

S VPN-om, međutim, IP adresa više ne bi bila problem. Jedini način na koji ćete dobiti pristup tim njemačkim kanalima, web stranicama i uslugama je povezivanjem na internet pomoću njemačke IP adrese. S jednim možete strujte sve vrste njemačkog sadržaja na operacijskim uređajima za PC, Mac, Android i iOS.

VPN stvara privatna mreža što uspostavlja vezu između vašeg uređaja, računala, pametnog telefona ili tableta na njegove poslužitelje širom svijeta. VPN vam omogućava koristiti IP adrese njihovih poslužitelja tako da možete pristup bilo kojem inozemnom sadržaju ti želiš. Ako je poslužitelj u Njemačkoj, pojavit će se kao da ste u Njemačkoj. Zbog toga ćete dobiti pristup sadržaju koji obično ne možete dobiti u svojoj zemlji.

Koraci – s VPN-om

Sve što trebate učiniti je sljedeće:

  1. Da biste dobili njemačku IP adresu, morate pretplatite se na ExpressVPN.
  2. Dalje, ti pokrenite VPN aplikaciju na vašem PC, Mac, Android ili iOS uređaju.
  3. Dakle, otvorite aplikaciju i počnite tražiti poslužitelje ti želiš.
  4. Odaberite njemački poslužitelj i na njega spojite svoj uređaj.
  5. Ako želite biti sigurni da je izvršena promjena, idi na WhatIsMyIP.network.
  6. Uživajte u svim povlasticama koje ste dobili kao njemački lokal, u virtualnom svijetu, naravno.

Najbolji VPN za dobivanje njemačkog IP-a

ExpressVPN mogu trenutno zamijeniti originalnu IP adresu njemačkom. Prije nego što to znate, bili biste strujanje usluga sa sjedištem u Njemačkoj bilo gdje izvan Njemačke. Razlog zašto spominjem ExpressVPN je taj što njegova tvrtka posjeduje ogromnu mrežu preko 2000 poslužitelja optimiziranih za brze veze.

S takvom VPN pretplatom možete preuzeti, prenijeti i strujati bez brige o širini pojasa ili zaostajanju. Ova usluga je najbolja u poslu. No, ne bi bilo pošteno isključiti ostale sposobne davatelje VPN-a. Možete ih provjeriti u donjoj tablici.

Zašto trebate njemačku IP adresu?

Pristupite geoograničenom sadržaju

Onima koji žele poboljšati njemački jezik ili ostati u kontaktu sa svojom rodnom kulturom potrebna je njemačka IP adresa. Njihov ključ je njemačka IP adresa pristup web-lokacijama, uslugama, sadržaju i kanalima s ograničenim geografskim ograničenjima. Trebat će njemački emigranti u SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i Francuskoj prevara njihov položaj kako bi izgledalo kao da se fizički nalaze u Njemačkoj.

Anonimni identitet

Ako dobijete njemačku IP adresu, imat ćete steći novi identitet u procesu. Nitko više ne bi znao tko ste. Možete ići na internet bez ijedne zabrinjavajuće misli u glavi. Sa sigurnosnim značajkama koje VPN može ponuditi možete ostati anoniman na mreži.

Kupujte po nižim troškovima

Prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda ili predmeta na mreži, prvo što web mjesto uradi je skeniranje vaše IP adrese. Čak ga prati i da vidi odakle ste. Povratak na stvar, cijena objekta varira od jedne do druge lokacije zbog naknada za otpremu i valute zemlje.

Dakle, ako je trgovina koju naručujete u Njemačkoj, a vi ste u Velikoj Britaniji, morat ćete dodatno platiti za teritorijalni pristup. Međutim, ako sebi nabavite njemačku IP adresu, mjesto će vam u skladu s tim naplatiti. Prilično slatko oko?

Nabavite njemačku IP adresu

Ne bi se trebalo previše vezati za njegovu IP adresu jer promjena toga ima svoje vrline. Gledajte sa sobom “Dark”, “Babylon Berlin” i “Stromberg” sa sobom Njemačka IP adresa bilo gdje s VPN-om. Javite mi kod dobavljača VPN usluga na koje ćete se pretplatiti kako biste dobili njemački IP u komentarima. Za više informacija o tome koji VPN pružaju njemačke IP adrese potražite u ovom članku najbolji VPN za Njemačku. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me