Kako doći do portugalske IP adrese izvan Portugala

Državljanin Portugala koji živi izvan Portugala teško će pristupiti sadržajima iz svoje / njene lokalne države. To je uglavnom zbog geo-ograničenja i neusporedive IP adrese. Povezivanje s Internetom iz druge zemlje zabranjuje vam upotrebu portugalskog sadržaja i to zato što ne upotrebljavate portugalski IP. Obrnuti nije nemoguće, jer dobivanje novog portugalskog IP-a zahtijeva upravo davatelja VPN usluga. Čitajte dalje kako biste saznali kako možete dobiti portugalsku IP adresu koristeći VPN.


Kako dobiti portugalsku IP adresu

Kako dobiti portugalsku IP adresu

Kako do portugalske IP adrese pomoću VPN-a

Korisno je koristiti portugalsku IP adresu ako živite izvan Portugalije. Kako očekujete gledanje svojih omiljenih TV emisija iz kuće ili pristup uslugama sa sjedištem u Portugalu bez njih? Srećom VPN vam može dodijeliti željenu IP adresu prilikom povezivanja s jednim od njegovih mnogih poslužitelja. Ne samo da vam VPN pruža novi IP, nego također čuva vašu vezu dok pregledavate Internet. Pogledajte kako možete dobiti portugalski IP koristeći VPN:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji ima VPN poslužitelj u Portugalu, a najbolje je ExpressVPN.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite portugalski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Pričekajte nekoliko sekundi dok VPN veza nije osigurana.
 6. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
 7. Sada možete surfati Internetom sa svojom portugalskom IP adresom kao da se nalazite u Portugalu.

ExpressVPN pruža neograničen promet, super brzu brzinu veze i pouzdanu i stalnu VPN uslugu cijelo vrijeme. Ako vam je sigurnost glavni prioritet, obavezno se pretplatite na ExpressVPN. S ovim pružateljem usluga svoju IP adresu možete prebaciti na portugalsku i uživati ​​u kvalitetnim uslugama gdje god se nalazili u svijetu. Obavezno provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Zašto trebate portugalsku IP adresu

IP adresa je niz brojeva koji predstavljaju fizički položaj bilo kojeg uređaja koji je spojen na Internet. Sada kada znate ulogu koju IP adresa igra u odnosu na pristup internetu, vidjet ćete da može biti korisno imati kontrolu nad vlastitim IP-om kako bi uživali u slobodi Interneta. Dakle, to čini IP i to je način na koji se služi za posluživanje sadržaja. To je razlog zašto ako želite da pristupite portugalskom sadržaju, trebat će vam portugalska IP adresa. Možete koristiti portugalsku IP adresu iz više razloga:

 1. Pristup portugalskom sadržaju: Ako ste portugalski emigrant koji živi u zemlji u kojoj nemate pristup gostovanjima u filmovima u rodnom gradu, smatrat ćete da je potrebno dobiti portugalsku IP adresu. Nakon što dobijete svoj portugalski IP, moći ćete gledati emisije poput Último a Sair, Odisseia i Conta-me Como Foi.
 2. Zaobiđite cenzuru: Neke su web stranice možda nedostupne zbog geo-ograničenja ili ih blokira vaš davatelj internetskih usluga ili vlada, što onemogućuje pristup s vašom lokalnom IP adresom. Međutim, korištenje IP adrese druge države omogućuje vam pristup web lokacijama koje bi u suprotnom bile blokirane.
 3. Poboljšajte sigurnost:  Imati drugačiji IP – bez obzira na IP – dodaje dodatni sloj sigurnosti što trećim stranama čini teže da vas prate. Ako ste zabrinuti za sigurnost, onda je dobro sakriti svoju IP adresu. 
 4. Naučite portugalski: Učenje portugalskog olakšava se jednostavnim pristupom portugalskim web lokacijama za učenje, filmovima i TV emisijama. Filmovi vam pružaju praksu slušanja, kulturni kontekst i puno motivacije za učenje. Ako učite portugalski, trebat će vam portugalska IP adresa.

Dohvati portugalsku IP adresu

Ako želite pristupiti portugalskom sadržaju iz druge zemlje, morat ćete dobiti davatelja VPN usluga. Portugalska IP adresa koju pruža VPN omogućila bi vam da deblokirate sve web stranice, usluge i kanale sa sjedištem u Portugalu i pristupite im kao da ste tamo. Javite nam kojeg bi davatelja usluga željeli dobiti portugalsku IP adresu. Što je najbolji VPN za Portugal? Pročitajte ovaj članak da biste to saznali.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me