Kako doći do Sky Goa u SAD-u

Kako gledati Sky Go u SAD-u? Sky Go je popularna internetska televizijska usluga koja gledateljima pruža fantastičan način za uživanje u emisijama i videozapisima uživo i na zahtjev. Taj je kanal smješten u Velikoj Britaniji, tako da ako ste iz nekog razloga izvan zemlje, nećete moći pristupiti Sky Go-u. Glavni razlog zašto bi vas dočekala blokada prilikom pokušaja pristupa Sky Go-u odnosi se na vašu IP adresu. Nakon što ste se preselili iz zemlje, vaša se IP adresa promijenila jer sada imate IP zemlju u kojoj se trenutno nalazite.


Kako gledati Sky Go u SAD-u

Kako gledati Sky Go u SAD-u

Sada, jedini način na koji ćete moći strujati Sky Go sadržajem je ako sebi nabavite britanski IP. Davatelju VPN usluga ovo ne može biti lakši zadatak. Pametni DNS proxy moći će vas prebaciti i na Sky Go gdje god bili, ali ne mijenjanjem vašeg IP-a. Dno crta je: Možete gledati Sky Go UK u Americi ako koristite VPN ili Smart DNS na PC, Mac, Android i iOS uređajima.

Kako gledati Sky Go u SAD-u pomoću VPN-a

Britanski emigranti koji žive u inozemstvu više neće morati zavidjeti britanskim građanima, jer sami brijaju luksuz strujanja uživo i sadržaja na zahtjev Sky Goa. Uz VPN, oni ne moraju prijeći granice ili stvarati neko čudo kako bi pristupili Sky Go-u. VPN ili virtualna privatna mreža softver je koji vam daje lokaciju koju želite mijenjajući vašu IP adresu. Ona djeluje kao posrednik poslužitelj između vašeg uređaja i web stranice, kanala ili usluge kojoj želite pristupiti. Evo što imate kada pokušavate gledati Sky Go u Sjedinjenim Državama:

“Sky go je dostupan samo korisnicima koji se povezuju iz Velike Britanije ili Republike Irske. Čini se da ste izvan ovih teritorija. “

Nakon povezivanja s VPN-om, vaši podaci putuju kroz ovaj digitalni tunel kreiran od strane VPN-a – gdje se šifriraju prije nego što dođu do bilo koje druge mreže. Ako ste u Sjedinjenim Američkim Državama i želite gledati Sky Go UK, morat ćete se povezati s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Ovo će vam odobriti privremeni britanski IP i omogućiti vam pristup UK sadržaju. Ovdje naučite sve korake:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite s UK VPN serverom. Dobit će vam se Britanska IP adresa.
 5. Konačno, posjetite web stranicu Sky Go ili pokrenite njegovu aplikaciju.
 6. Uživajte u gledanju Lucky Man-a, Stick note-a i S.W.A.T-a Stana Leeja u SAD-u.

Želite Sky Go u Sjedinjenim Državama? Samo se prijavi ExpressVPN i vidjeti kako glatke deblokirajuće usluge strujanja. Ovaj je pružatelj usluga skupo zbog razloga njihove usluge bez premca. Oni jamče zaobići sve vrste geo-ograničenja širom svijeta, pa nemojte više razmišljati ExpressVPN. Ostali davatelji VPN usluga prikazani su u donjoj tablici ako ih želite provjeriti. Pročitajte naš članak o najbolji VPN za Sky Go za bolje razumijevanje.

Kako gledati Sky Go u SAD-u pomoću pametnog DNS proxyja

Jeftinija alternativa za dobivanje Sky Goa u SAD-u bila bi putem Smart DNS proxyja. Nije sigurno kao VPN, ali sve se dovršava. Pod tim podrazumijevamo, Sky Go i mnogi drugi kanali se deblokiraju gdje god se nalazili. Ono što u biti čini jest preusmjeravanje prometa potrebnog za prepoznavanje vaše geografske lokacije putem određenih poslužitelja, omogućavajući vam pristup bilo kojem sadržaju koji želite. Evo kako upotrebljavate pametni DNS za pristup Sky Go u Americi:

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Idite na web-lokaciju Sky Go.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svim sadržajima Sky Goa.

Unlocator prilično je stabilan Smart DNS proxy koji može lako deblokirati Sky Go u SAD-u, zajedno s još 200 kanala s bilo kojeg mjesta na svijetu. Radi velikom brzinom jer ne šifrira sve vaše podatke, poput onoga što bi napravio VPN. Bez obzira na to, još uvijek je jeftin način da se neki od vaših omiljenih kanala deblokiraju u inozemstvu.

Gledajte Sky Go u SAD-u

Osim što vam omogućuje gledanje Sky Go-a u Sjedinjenim Državama, VPN dolazi s mnoštvom drugih pogodnosti koje bi poboljšale vaše mrežno iskustvo. Bez obzira želite li deblokirati Sky Go u Irskoj ili neki drugi kanal iz neke druge države, VPN-ovi i Smart DNS proxy poslužit će vam. Javite nam u odjeljku za komentare ispod kojeg VPN-a biste odabrali gledanje Sky Go-a u Americi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map