Kako doći do švedske IP adrese izvan Švedske

Kako doći do švedske IP adrese izvan Švedske? Švedska je jedna od najboljih zemalja u kojoj žive, a one koje su izašle preko njenih granica ostavile su iza sebe IP svoje države. Mislili biste da vam švedski IP više neće biti od koristi kada slete u SAD, Veliku Britaniju, Australiju, Kanadu ili Njemačku. Međutim, vrijeme koje provodite u inozemstvu vrijeme je koje će vam najviše trebati vaš švedski IP. Koliko će frustrirajuće biti ako nakon preseljenja u SAD nikad ne dovršite popularnu švedsku krimi seriju Most?


Newsflash, ne možete gledati švedske serije na kanalima sa sjedištem u Švedskoj, kao što su C-More, Viaplay ili SVT Play izvan Švedske. Ako se, naravno, povežete iz Švedske, a to se neće dogoditi bez švedskog IP-a. Kako ćete inače znati tko je ubojica? Čitajte dalje kako biste naučili kako možete dobiti švedsku IP adresu izvan Švedske upotrebom VPN-a na bilo kojem računalu, Mac-u, Androidu, iPhone-u, iPadu, Apple TV-u i Firestick-u.

Kako dobiti švedsku IP adresu

Kako dobiti švedsku IP adresu

Kako dobiti švedski IP u inozemstvu pomoću VPN-a

Većina ljudi koji žele dobiti švedsku IP adresu obično traže načine gledanja švedskih kanala poput SVT24, Sujan, TV4 Fakta i TV serija poput Modus, Fallet i Farang. Nažalost, ne mogu gledati nijednu od njih ako se ne povežu na Internet sa švedskim IP-om. Vođenje cijele Švedske kojoj je odobren pristup nije opcija. Međutim, mjesto u Švedskoj gotovo se mijenja. Pomoću VPN-a kojim se može upravljati. Virtualna privatna mreža ili VPN sjajan je način šifriranja podataka i stjecanja sigurnosti, ali njegova upotrebljivost dolazi iz maskiranja korisničkih IP adresa. Vaš davatelj usluga dodijelio je IP adresu vašoj internetskoj vezi i ta IP adresa može otkriti gdje se nalazite u svijetu. Znači, toga ćete se morati riješiti ako želite dobiti švedski IP. Evo kako to možete učiniti:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji ima VPN poslužitelj u Švedskoj, od kojih je najbolji ExpressVPN.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite švedski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Pričekajte nekoliko sekundi dok VPN veza nije osigurana.
 6. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni u promjenu.
 7. Sada možete surfati Internetom sa svojom švedskom IP adresom kao da se nalazite u Švedskoj.

Najbolji VPN za dobivanje švedskog IP-a

Sve potrebne i osnovne značajke VPN nalaze se u ExpressVPN. Davatelj usluga vam pomaže zaobići geo-ograničenja i čuva vas na mreži. ExpressVPN poštuje i cijeni privatnost korisnika, zbog čega koristi najstrože dostupne protokole šifriranja. Postoje i drugi davatelji usluga koji vam mogu pružiti švedsku IP adresu, obavezno ih provjerite u donjoj tablici. Za detaljnu analizu najboljih VPN-ova za Švedsku pogledajte ovaj pregled.

Zašto trebate švedski IP?

Korisnici interneta koji bi željeli dobiti švedski IP su uglavnom švedski državljani koji su napustili svoju zemlju. Postoji mnogo razloga zbog kojih bi ga željeli vratiti, ali najočitiji je taj što su neke lokalne švedske web stranice i usluge dostupne samo švedskim stanovnicima – onima koji imaju švedski IP na svom računalu / telefonu. Švedski iseljenici koji su izvan svoje zemlje podrijetla trebaju dobiti švedsku IP adresu ako žele pristupiti lokalnim web stranicama svoje matične zemlje odakle god bili. Iako je pristup geo-ograničenom sadržaju najzanimljiviji razlog za dobivanje švedskog IP-a, pogledajmo ostale razloge koji navode korisnike da ga dobiju:

 • Posjetite web stranice i sadržaj samo za švedski jezik.
 • Povećajte razinu sigurnosti s inozemnim IP-om.
 • Naučite švedski gledajući lokalne TV emisije i filmove.
 • Nabavite novi internetski identitet.
 • Iskoristite regionalne popuste i kupujte po nižim cijenama.
 • Pretražite web sa švedskim IP-om.
 • Izvršite poslovne zadatke iz inozemstva.

Dohvati švedsku IP adresu

Nakon što uspješno instalirate VPN i povežete se sa švedskim serverom, pojavit će se da koristite internet iz Švedske. Nakon što sve ovo učinite, možete gledati švedski kanal ili koristiti bilo koju švedsku uslugu. Um puše zar ne? Na vašem zaslonu se neće pojaviti punjenje ili poruke o pogrešci, jer ste osigurali VPN vezu sve do Švedske.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me