Kako gledati američki Netflix u Grčkoj

Dobivanje američkog Netflixa u zemlji Grčkoj nije grčki mit, to su pravi ljudi! VPN se to može dogoditi, a ne treba toliko vremena ni truda. Nastavite čitati da biste saznali kako možete dobiti Netflix US u Grčkoj.

Kako gledati američki Netflix u Grčkoj

Kako gledati američki Netflix u Grčkoj

Kako gledati američki Netflix u Grčkoj pomoću VPN-a

Jedini alat koji će vam trebati da biste gledali američki Netflix u inozemstvu je virtualna privatna mreža. Zahvaljujući sigurnosnim i privatnim značajkama VPN-ova, međunarodni pretplatnici Netflixa koriste ih za prevaru svoje lokacije kako bi izgledali kao da se nalaze u SAD-u. Nakon što aktivirate VPN, možete se povezati s američkim VPN poslužiteljem. Nakon što se povežete s VPN serverom, moći ćete pristupiti Netflix USA iz Grčke. A ako uspijete prevariti Netflix da misli da ste u SAD-u, moći ćete gledati 1100+ TV emisija i 4500+ filmova.

Virtualna privatna mreža funkcionira tako što stvara privatnu mrežu putem koje vaš uređaj pristupa internetu. VPN povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja i kao rezultat toga, vaša se veza preusmjerava preko tog poslužitelja u državi koju odaberete. Slijedom toga, dobivate IP adresu države koju ste odabrali i koja vam omogućava pristup svim sadržajima te zemlje. Evo kako možete gledati američki Netflix koristeći VPN u Grčkoj:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na američki poslužitelj.
 5. Posjetite Netflixovu web stranicu ili otvorite Netflix aplikaciju.
 6. Pogledajte sav sadržaj koji Netflix SAD može ponuditi u Grčkoj.

Od gore navedene četiri VPN usluge, ExpressVPN je najbolji svestrani izbor. Glavna stvar koja mi se sviđa je da živi do svog imena. To je vrlo brza VPN usluga. Brzina vjerojatno ima neke veze s načinom na koji je ExpressVPN postavio prilagođene servere koji su dizajnirani posebno za strujanje.

Zašto je američki Netflix blokiran u inozemstvu?

Razlog zašto je američki Netflix blokiran u inozemstvu je taj što različite zemlje imaju različite setove zakona koji se tiču ​​licenciranja sadržaja. U slučaju američkog Netflixa, zemlja mora dobiti licencne ugovore od licenciranih skupina kako bi se mogla koristiti i pokazati svoj sadržaj.

Dakle, ako zemlja ne kupi licencna prava za sadržaj Netflix SAD-a, neće je moći pokazati svojim mještanima. Kao rezultat toga, ljudi su se obraćali VPN-ovima radi pristupa Netflix US izvan SAD-a. Svake američke Netflix VPN-ove povremeno se susreću s problemima usluga. Netflix stalno traži načine kako spriječiti VPN korisnike u pristupu njihovim uslugama. Imajte na umu da kada Netflix napravi promjenu, za pomoć se morate obratiti korisničkoj službi.

Prednosti VPN-a

Morate se pretplatiti na davatelja VPN usluga kako biste prošli Netflix geo-blokove. Osim što možete prenijeti američki sadržaj sa Netflix-a, VPN možete imati i privatnost i sigurnost. VPN može vam pomoći u održavanju podataka, držati podatke dalje od znatiželjnih očiju i pružiti vam slobodu na mreži. Pogledajmo mnoge prednosti koje VPN može ponuditi:

 • Pristupite geoograničenom sadržaju: Pomoću VPN-a možete pristupiti svjetskom sadržaju u bilo kojoj zemlji koristeći jedan od VPN poslužitelja koji se nalazi u zemlji koju odaberete.
 • Štedi novac: Možete uštedjeti novac dok kupujete ako vam se čini da koristite IP adresu države u kojoj se nalaze vaši predmeti.
 • Vrhunska sigurnost: VPN štiti vaše podatke i promet kako bi vas držao podalje od zlonamjernih napada i internetskih prijetnji.
 • Izbjegavajte nadzor: Vaši davatelji internetskih usluga više ne mogu špijunirati vaše mrežne aktivnosti.
 • Ubrzava vezu: Sprječava da vaš internetski poslužitelj zaustavi vezu i čini ga bržim.
 • Online anonimnost: VPN skriva vaš zemljopisni položaj i omogućuje vam da pregledavate web sa skrivenim identitetom.

Pogledajte američki Netflix u Grčkoj – Finalne misli

Za sve stanovnike Grčke koji uživaju u filmovima i TV emisijama, američki Netflix mora biti neophodan. Iako je usluga strujanja video sadržaja dostupna u 190 zemalja, njezina knjižnica nije svugdje ista. Srećom, sada znate trik za pristup Netflix US-u u Grčkoj pomoću davatelja VPN usluga. Javite nam kako vam to ide u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me