Kako gledati američki Netflix u Tajvanu

Ako tražite kvalitetnog pružatelja sadržaja, uključujući TV emisije i filmove za koje ste vjerojatno čuli Netflix, a posebno na Američka verzija toga. Netflix ponuđeno u NAS ima veći arsenal sadržaja za gledanje po fiksnoj stopi koja Netflix ponude. Ako živite u Tajvan, međutim, nećete to moći Gledati bilo koji sadržaj na Američki Netflix. Ono što ćete morati učiniti je zaobići geografska ograničenja pomoću VPN ili Smart DNS proxy dobiti pristup. Ako koristite bilo koju od ovih usluga za deblokirajte sadržaj na američkom Netflixu dobit ćete sav sadržaj koji nudi tijekom boravka Tajvan. Sadržaj na Netflix može se strujati na mnogim uređaji uključujući vašu Mac, Android, PC, iOS uređaji, Roku, Amazon Fire i Chromecast.

Pogledajte američki Netflix na Tajvanu Kako se deblokirati putem VPN Smart DNS proxyja

Pogledajte američki Netflix na Tajvanu Kako se deblokirati putem VPN Smart DNS proxyja

Gledajte američki Netflix u Tajvanu pomoću VPN-a

Do deblokirajte američki Netflix u Tajvanu možeš koristiti VPN, ovu uslugu je vrlo lako implementirati i uštedjet će vam puno vremena. VPN-a sigurno zaobići geografska ograničenja po Netflix i omogućiti vam besprijekorno strujanje sadržaja. VPN-a jednostavno morate promijeniti svoje IP adresa uređaja do an američki jedan tako da poslužitelji misle da ste u američki i stoga pristajete poslati vam sadržaj koji tražite. VPN-a mogu se koristiti u druge svrhe, uključujući strujanje na drugim web mjestima kao što su Showtime, HBO Go, ABC Go i BBC iPlayer.

  • VPN-a će utjecati na vašu brzinu Interneta i neće vam dati maksimalnu brzinu vaše veze jer je sav vaš promet šifriran.
  • Zbog te enkripcije vaš će uređaj i njegove informacije postati sigurniji i privatniji kad god pregledavate ili prenosite streaming.
  • VPN dolazi s aplikacijom koju je potrebno instalirati na sve uređaj želite strujati dalje. VPN-a podržavaju mnogi uređaji uključujući vašu PC, Mac, Android i iOS uređaji.
  • VPN također neće dopustiti svoju ISP ili bilo koji softver za praćenje kako bi stekao bilo koji podatak koji se može koristiti na internetu.

Ako tražite VPN uslugu Odblokiraj Američki Netflix u Tajvanu, možeš koristiti ExpressVPN. ExpressVPN je pouzdan VPN koji dolazi s kompletnim mjesecom u kojem možete vratiti uslugu i dobiti svoj novac natrag. Ako ExpressVPN nije tvoja šalica čaja, ima još puno drugih VPN-a dostupan po vrlo povoljnim troškovima koji također mogu zaobići geografska ograničenja od strane američke Netflix.

Kako deblokirati američki Netflix u Tajvanu pomoću Smart DNS proxyja

Ako ne želite koristiti VPN imate drugu mogućnost, a to je iskoristiti Smart DNS proxy. Ova je metoda zahtjevnija za postavljanje i zahtijevat će da budete pri ruci sa svojim uređaju mrežne postavke. Smart DNS proxy ima jednostavniji posao od VPN, a to je preusmjeravanje prometa koji dolazi na vaš uređaj drugom IP – an američki jedan. Smart DNS proxy također bi trebao biti u mogućnosti deblokirati sadržaj na Američki Netflix za streaming u Tajvan.

  • Smart DNS proxy neće utjecati na brzinu vašeg interneta i dobit ćete maksimalnu propusnost koju vam je dodijelio vaš ISP.
  • Sada vaše informacije ili veza možda nisu sigurne kao da ste koristili VPN, a tvoj ISP može vam oteti vezu i upotrijebiti prozirne proxyje kako bi spriječio strujanje.
  • Smart DNS proxy može se provesti na više uređaji uključujući vašu Uređaji Mac, PC, Android i iOS.
  • Još jedna sjajna stvar Smart DNS proxy jest da nećete morati promijeniti mrežne postavke da biste promijenili svoju virtualnu lokaciju svaki put kada želite strujati na drugoj platformi.

Unlocator je Smart DNS proxy usluga koja može zaobići geografska ograničenja po Američki Netflix u Tajvan. Unlocator ima probno tjedno probno razdoblje, tako da imate dovoljno vremena za testiranje usluge bez plaćanja desetke. Uz uslugu dolazi vodiči i videozapisi vas uči kako to postaviti na sve svoje uređaji.

VPN ili Smart DNS proxy za deblokiranje američkog Netflixa u Tajvanu?

Sada dolazi vrijeme za krajnji poziv, onaj o kojem ovisi svaka buduća akcija. izabrati VPN ako želite sigurniju vezu ili odaberite Smart DNS proxy ako želite bržu vezu. Poznato je da obje službe funkcioniraju u potpunosti, tako da biste trebali biti u dobrom s obje strane, što znači da zapravo nije važno što ovdje radite. Pokušajte pronaći uslugu koja vam najviše odgovara i odlučite se za to.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me