Kako gledati američku horor priču: Apokalipsa uživo putem interneta

Rujan je odmah iza ugla, što bi moglo značiti samo jedno; Američka horor priča: Apokalipsa.


Kako gledati američku horor priču: Apokalipsa uživo putem interneta

Kako gledati američku horor priču: Apokalipsa uživo putem interneta

Ako ste poput mene i bili ste entuzijasta još od Murder Housea, ova sezona je poprilično uzbudljiva! Kao što većina navijača zna, AHS će imati sezonu koja je presijecanje između Murder Housea i Covena. Kreator Ryan Murphy potvrdio je da će dugo očekivani cross-over biti AHS sezona 8! Za neameričke obožavatelje horor antologije, evo savjeta o tome kako gledati američku priču o hororima: Apokalipsa uživo izvan SAD-a.

Kako gledati američku horor priču: Apokalipsa s VPN-om

AHS sezona 8 emitirat će se na FX-u, što znači da gledatelji koji nisu u SAD-u ne mogu dobiti izravan pristup emisiji kada se prvi put pojavi. Zašto? Jer FX je regionalno blokiran izvan SAD-a. Pomoću VPN-a možete deblokirati FX i strujati američku Horror Story sezonu 8 online bilo gdje u svijetu dobivanjem IP adrese u SAD-u. Evo kako gledati AHS sezonu 8 kako se u SAD-u objavljuje s VPN-om:

 1. Odaberite VPN davatelja i prijavite se za njihovu uslugu.
 2. Preuzmite VPN aplikaciju koja radi s vašim uređajem. VPN aplikacije obično su dostupne za Windows, Mac, iOS, i Android uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se na svoj račun.
 4. Spajanje na američki poslužitelj. Pričekajte nekoliko sekundi da se uspostavi veza.
 5. Idite na FX.com i gledajte American Horror Story S8 uživo ili na zahtjev.

Za dobavljača VPN usluga s brzim i optimiziranim američkim poslužiteljima predlažem ExpressVPN. Ovdje možete saznati sve što trebate znati o davatelju VPN s brojem 1. ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da ga možete testirati prije nego što se odlučite na obvezati.

Ako ExpressVPN ne pluta vašim brodom, možete isprobati bilo kojeg od ovih vrhunskih pružatelja VPN-a za deblokiranje American Horror Story S8:

Kako gledati američku horor priču sezona 8 sa pametnim DNS-om

Ako vas ne zanima dodana sigurnost koju pruža VPN ili jednostavno ne želite mijenjati svoj IP, umjesto toga možete koristiti Smart DNS. Pametni DNS neće promijeniti vašu IP adresu ili tražiti da se povežete s poslužiteljem, umjesto toga istovremeno istovremeno deblokira popis kanala. Za gledanje američke horor priče: apokalipsa sa Smart DNS proxyjem, evo što trebate učiniti:

 1. Pronađite uslugu Smart DNS koja deblokira FX.
 2. Prijavite se uslugom i postavite Smart DNS na svojem streaming uređaju. Pametni DNS obično se može konfigurirati na PC, Mac, iOS, Android, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, PS3, PS4, i Apple TV.
 3. Stream American Horror Story Sezona 8 na mreži!

Za pametni DNS koji deblokira FX, predlažem korištenje Unlocatora. Unlockator ne samo da deblokira preko 200 kanala, već ima i praktične vodiče za postavljanje za one od nas koji nisu toliko pametni. Možete besplatno isprobati Unlocator 7 dana prije nego što se odlučite na ovu fantastičnu Smart DNS uslugu.

Američka horor priča: Apokalipsa – ono što do sada znamo

Kao što možda znate, informacija koje vode do nove sezone američke horor priče uvijek su rijetke. Ono što sigurno znamo je da je američka priča o hororima: Apokalipsa presijecanje između Covena (sezona 3) i Kuće ubojstava (sezona 1). Također znamo da sezona 8 “započinje s krajem svijeta”, što je malo zbunjujuće kada je AHS obnovljen za sezonu 10.

Dopustite mi da objasnim, izvršni producent showa, Alexis Martin Woodall, rekao je iz Udruženja kritičara televizije da „priča počinje s krajem svijeta, a tada počinje i naš svijet. Sve počinje u stvarnom svijetu. ” Budući da je podnaslov ovogodišnje Američke horor priče apokalipsa, možete se kladiti da su producenti emisije postavili jedno veliko putovanje za svoje gledatelje.

Sve o ulozi – Tko se vraća?

Možda najveća vijest od svega je povratak naših omiljenih glumaca / glumica (JESSICA LANGE !!!) kako bi mogli ponoviti svoje uloge iz kuće Coven i Murder House. Ovdje su glumci 1. i 3. sezone za koje znamo da se vraćaju u svemir AHS:

 • Taissa Farmiga
 • Gabourey Sidibe
 • Lily Rabe
 • Frances Conroy
 • Stevie Nicks
 • Kathy Bates
 • Sarah Paulson
 • Evan Peters
 • Adina Porter
 • Emma Roberts
 • Jessica Lange

Američka horor priča – teorije zavjere

U travnju je Ryan Murphy rekao obožavateljima da će za AHS sezonu 8 biti postavljeno “18 mjeseci od danas”, dakle listopad 2019. Pozvao je navijače da pogledaju što će se događati u to vrijeme, a mnogi teoretičari primijetili su da je 6. listopada god. 2019., 58. obljetnica govora JFK-a u kojem se Amerikanci pozivaju na izgradnju skloništa za nuklearne bombe i aludirali su na nuklearnu situaciju na kraju svijeta.

Ova je teorija bila puno prihvaćenija kada su obožavatelji smatrali da će sezona 8 biti podnaslovljena “Radioaktivna”, iako s apokalipsom koja se nadima tijekom cijele nove sezone, teorija i dalje može biti istinita.

Objavite datume i epizode

Američka horor priča: Apokalipsa bi trebala biti objavljena 12. rujna 2018. u SAD-u i dva tjedna nakon toga u Velikoj Britaniji. Iako još nema potvrđenog broja epizoda, ali na temelju prethodnih sezona moglo bi biti svega od 10 do 13 epizoda. Do sada su objavljena samo 2 naslova epizoda:

 • Sezona 8, epizoda 1: Kraj (12. rujna 2018.)
 • Sezona 8, epizoda 2: Jutro poslije (19. rujna 2018.)

Pogledajte američku horor priču: Apokalipsa na mreži – završne misli

Ako ste ljubitelj američke horor priče, sezona 8 je sezona koju čekate! Ako živite izvan SAD-a, možete koristiti VPN ili Smart DNS za strujanje Američke horor priče uživo (i time izbjeći napad napadača na društvenim mrežama). Pogledajte prilog za najave za američku horor priču: Apokalipsa u nastavku. Javite mi koja vam je sezona dosad bila najdraža!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me