Kako gledati AsianCrush izvan SAD-a

Uvijek sam se pitao odakle mogu dobiti azijsku zabavu dok ne sletim na AsianCrush. Dio koji uključuje „gdje gledati“ je riješen, sada nam ostaje “kako”. Dodajući svoje znanje, naučio sam da kanali sa sjedištem u SAD-u vole Azijskom krstu nije moguće pristupiti izvan zemlje. No, u tome mogu pomoći dva alata. Saznajte koji su to alati pročitajući ovaj članak.


Kako gledati AsianCrush izvan SAD-a

Kako gledati AsianCrush izvan SAD-a

Kako gledati AsianCrush izvan SAD-a – VPN

AsianCrush digitalno je odredište za vaše svakodnevne popravke azijskog kina, televizije, glazbe & Web sadržaj. Sada je ova usluga ograničena na američko gledanje. To znači da ljudi izvan SAD-a ne mogu pristupati AsianCrush-u ili ga prenositi u inozemstvo. Ako ne koriste VPN, nemoguće je gledati AsianCrush izvan američkih granica.

Virtualna privatna mreža odobrava pristup privatnoj mreži baš kao što mu i ime govori. Ova mreža vam garantira: a siguran prolazak na internet zahvaljujući slojevima šifriranja koji su uključeni u njegovo stvaranje. Jednom kada se povežete s VPN serverom, svi vaši putni podaci i mrežni promet prolaze kroz taj šifrirani tunel. Prije dolaska do druge mreže, vaši se podaci preusmjeravaju putem poslužitelja po vašem izboru. Zbog toga se čini da se nalazite u zemlji koja nije u onoj u kojoj ste stvarno, dobivanje pristupa sadržaju te zemlje.

Dakle, ako želite gledati AsianCrush, morate se pojaviti u SAD-u. Najsigurniji način to možete učiniti spajanjem a na VPN. Evo što sam učinio:

 1. ja prijavili se kod davatelja VPN usluga, koji je ExpressVPN.
 2. Postoji VPN aplikacija koju morate preuzmite i instalirajte. Dakle, to sam učinio.
 3. Onda, japokrenuo VPN aplikaciju i prijavio se s mojim VPN računom.
 4. ja nalazi poslužitelj u SAD-u i spojen na njega.
 5. Nakon toga, Dobio sam američku IP adresu.
 6. Aplikacija AsianCrush i web stranica postali su mi dostupni.

Pusti dramu na mene, jesam li u pravu?

Stream AsianCrush izvan SAD-a koristeći Smart DNS

Razlog zbog kojeg smo rekli da je „najsigurniji način na koji možete gledati Asain Crush izvan SAD-a s VPN-om“ je taj što Smart DNS nema potrebne sigurnosne mjere. Drugim riječima, ne šifrira vaše podatke niti skriva vašu IP adresu, dok VPN radi i jedno i drugo. To je razlog zašto a VPN se smatra sigurnijim alatom nego pametni DNS. Nesumnjivo, Smart DNS je snažan kao VPN kada je u pitanju deblokiranje sadržaja – ako ne i jači.

Pod jakim, mislim brzim. To je prilično brzo, jer ne postoji proces šifriranja. Cijela aplikacija protokola i omatanje podataka šifriranjem iziskuje vrijeme i usporava postupak deblokiranja. Dakle, ako niste ljubitelj sigurnosti i nemate strpljenja za zaostajanje ili mucanje, preporučujem vam da koristite Smart DNS.

Ovako sam deblokirao AsianCrush pomoću pametnog DNS-a:

 1. Prema preporuci, Pregledao sam Unlocator i prijavio se na njegovo besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Pronašao sam ove konfiguracije video / postavljanje tutoriali su vrlo korisni pri postavljanju mine.
 3. Nakon toga, Posjetila sam aplikaciju Asian Crush- isto vrijedi i za njegovu web stranicu.
 4. ja stekli su pristup svim dramatičnim sadržajima AsianCrush-a kroz nekoliko minuta.

našao sam Unlocator učinkovit, koristan i jednostavan za upotrebu. Primio sam trenutnu pomoć kada sam je tražio prilikom postavljanja DNS-a. Osim toga, kaže se da Unlocator može deblokirajte preko 200 kanala u cijelom svijetu. Iako nisam isprobao tolike kanale, kladim se da je istina s obzirom na to koliko je dobro funkcionirao za Asian Crush.

Najbolji VPN za AsainCrush

Od svih VPN-ova na tržištu, ExpressVPN daleko je najbolji izbor. To je jako brz VPN nudi zvjezdane predstave. svoj fascinantne stope brzine se vjerojatno odnose na ExpressVPN-ove prilagođeni poslužitelji. Po mom mišljenju to je VPN stoljeća. Isprobajte i znat ćete da je ono što kažem istina. Na drugu bilješku možete saznati više o ostalim pružateljima VPN usluga u tablici u nastavku.

Gledajte AsianCrush u inozemstvu

Gledajte najbolje azijske filmove i TV na bilo kojem mjestu na svijetu pomoću bilo VPN ili pametni DNS. Od kineskih borilačkih vještina do korejskih drama, japanskih kultnih filmova do tajlandskih horor filmova, uživajte u najboljoj zabavi koju nudi Azija sve na AsianCrush-u. Hoćete li potražiti VPN ili Smart DNS? Bilo bi nam drago da nam kažete ubacivanjem komentara u odjeljak ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map