Kako gledati BBC iPlayer na iPhoneu ili iPadu izvan Velike Britanije

Kako gledati BBC iPlayer na iPhone / iPad izvan Velike Britanije? Ovdje ste jer želite da bez ikakvih problema gledate BBC iPlayer u inozemstvu na svojim iOS operativnim uređajima. Imamo upravo ono što trebate. Mogli biste biti u SAD-u, Kanadi, Australiji, Njemačkoj, Francuskoj ili gotovo bilo kojem dijelu svijeta, ali to vas neće spriječiti da struji BBC iPlayer izvan Velike Britanije. Da, svjesni smo poruke o pogrešci koja glasi “BBC iPlayer djeluje samo u Velikoj Britaniji” i znamo kako se s tim nositi. Postoji BBC-jev backdoor za pristup BBC-u, a to ne može biti lakše postavljanje. Pomoću VPN-a možete na svoj iPhone ili iPad gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije. Čitajte dalje kako biste naučili kako se to točno radi.


Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije na iPhone / iPadu

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije na iPhone / iPadu

Kako gledati BBC iPlayer na iPhone / iPad inozemstvu pomoću VPN-a

BBC iPlayer je Internet streaming, catchup, televizija i radio usluga koju nudi BBC tvrtka. Tu možete gledati BBC-jeve programe na mreži i otkrivati ​​širok spektar programa drame, komedije, dokumentarnih filmova, zabave, putovanja, vijesti, prirode, sporta, kulture i još mnogo toga. Raznolikost njegovih programa i kvaliteta sadržaja potiču korisnike da žele nabaviti BBC iPlayer u inozemstvu, ma gdje se nalazili. VPN je sve što će im trebati da dovedu BBC iPlayer na svoje iPhone / iPad ekrane. VPN će vam zaobići geo-blokove, a to je upravo ono što BBC koristi kako bi spriječio da njihov sadržaj struji izvan Velike Britanije. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Također će kriptirati vaše podatke u digitalnom tunelu kako bi se osigurala maksimalna razina privatnosti i sigurnosti. Jednom kada se povežete s VPN serverom, dobit ćete IP adresu tog poslužitelja sa samo jednim klikom. Pogledajte kako se radi:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji nudi VPN aplikacije za iOS.
  2. Prijeđite na Apple App Store.
  3. Preuzmite i instalirajte aplikaciju vašeg davatelja VPN usluga na svoj iPhone / iPad.
  4. Pokrenite aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  5. Na kraju, pomoću aplikacije, povežite se na VPN poslužitelj po vašem izboru.

Deblokiran BBC iPlayerTo je u osnovi sve što je potrebno za dobivanje BBC iPlayera na iOS uređajima u inozemstvu. U slučaju da na svom iPhoneu ili iPadu još niste instalirali aplikaciju BBC iPlayer, prvo promijenite svoju iTunes regiju kako biste dobili pristup samo programima u Velikoj Britaniji.. ExpressVPN nije vani najjeftiniji pružatelj usluga, ali je definitivno najpouzdaniji. Oni pružaju snažne performanse i jamče zaobilazeći sve vrste geo-ograničenja širom svijeta. U donjoj tablici nalazi se više opcija koje možete pogledati. Možda želite provjeriti najbolji VPN za BBC iPlayer za bolji uvid.

Deblokirajte BBC iPlayer na iOS Overseas koristeći Smart DNS

Pametni DNS alternativna je metoda za deblokiranje mrežnih streaming usluga kao što je BBC iPlayer s većim brzinama. Jednostavno unesite adresu DNS poslužitelja koju vam je dao davatelj usluga i to je to. Osim toga, pametni DNS osigurava kvalitetno gledanje na raznim uređajima, uključujući iPhone i iPad. Slijedite ove korake kako biste deblokirali BBC iPLayer na svom iPhone / iPadu u bilo kojoj zemlji.

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
  4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator je Smart DNS proxy potreban za deblokiranje BBC iPlayera na vašem iPhoneu ili iPadu izvan Velike Britanije. Ovaj pametni DNS može deblokirati preko 200 kanala širom svijeta putem svojih prilagođenih aplikacija. Vaš promet ostaje netaknut i drže strogu politiku privatnosti. Najbolje od svega, oni ne vode bilo kakve zapise internetskih aktivnosti korisnika. Najbolji izbor za Smart DNS proxy bio bi Unlocator.

Nabavite BBC iPlayer izvan Velike Britanije na iPhone / iPad

Dok ste u Velikoj Britaniji, možete gledati BBC iPlayer na svom iPhone / iPadu sve što želite. Međutim, trebate vam VPN ili Smart DNS da biste nabavili BBC iPlayer ako se nalazite u inozemstvu. Ove dvije metode mogu vam olakšati život, a iskustvo strujanja poboljšati. Sve što trebate da biste postigli željenu zabavu je nekoliko veza i pretplata, a onda je BBC iPlayer sve vaše.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me