Kako gledati BBC-jeve planete uživo na internetu

Planeti su premijerno prikazani jučer na BBC Two, a u najmanju ruku bilo je nevjerojatno. Bez obzira na moj geografski položaj, uspio sam pristupite BBC iPlayeru uz pomoć VPN-a davatelj usluga. Ako vas zanima strujanje planeta bilo gdje, ovaj će vam vodič biti od pomoći.

Planeti, BBC iPlayer je nedostupan izvan Velike Britanije. Ali u ovom članku pokazat ću vam kako deblokirajte kanal odasvud u svijetu pomoću VPN-a ili Smart DNS proxyja. Ovuda, možete gledati svaku epizodu dok emitira.

Pogledajte BBC-jeve planete odasvud

Kako gledati BBC-jeve planete odasvud

Planeti na BBC-u

Možete prenositi nove revolucionarne nove serije na BBC iPlayeru bilo gdje. Iako je usluga struje dostupno samo gledateljima koji borave u Ujedinjenom Kraljevstvu, međunarodni korisnici i dalje mu mogu pristupiti. Stoga mi dopustite da vam uštedim vrijeme i pokažem vam što se događa ako mu pokušate pristupiti iz inozemstva. “Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji”, to je ono što će se pojaviti na vašem zaslonu.


Problem je što tvoj IP adresa otkriva vašu lokaciju na svjetsku mrežu. A kad BBC iPlayer to shvati, dobit ćete otkaz. Čitava ova stvar je zbog problema s autorskim pravima. Ali ne brinite, momci, VPN i pametni DNS proxy mogu vam pomoći.

Kako strujati planete putem VPN-a

Najbolji način za gledanje planeta izvan Velike Britanije virtualna privatna mreža. Ovaj alat može krivotvorenje globalne pozicije sakrivanjem svoje IP adrese. Prvo, VPN preusmjerava vaš internetski promet po izboru mreže čak i ako je u inozemstvu. Zatim, mijenja vašu IP adresu da odgovara regiji koju ste odabrali.

Slijedom toga, izgledaju kao da se nalazite unutar zemlje, a web stranica s ograničenim ograničenjima s tog područja postat će dostupna. Drugim riječima, to ćete moći povežite se s UK serverom bez obzira gdje se nalazite i dobiti novu IP adresu UK. Ovo će prevariti BBC iPlayer da pomisli da ste unutar njegova područja gledanja. Deblokirat će njegov sadržaj, uključujući Planete.

Deblokirajte BBC iPlayer – VPN

Samo slijedite dolje navedene korake i bit ćete u redu:

  1. Ako nemate račun na VPN usluzi, morate se pretplatiti. ja preporučujemo vam da koristite ExpressVPN.
  2. Postavljanje aplikacije na računalu, iOS-u, Androidu, Mac-u ili bilo kojem drugom uređaju.
  3. Spajanje na britanski poslužitelj i dobiti britansku IP adresu. 
  4. Provjerite je li vaš VPN uspio promijeniti IP adresu tako što ćete uspješno posjetiti WhatIsMyIP.network.
  5. Idite na BBC iPlayer web mjesto ili program, ovisno o tome koji uređaj želite koristiti.
  6. Uživajte u značajnoj značajnoj seriji Planeti.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje BBC iPlayera

Ako ste početnik VPN-a, neka vam kažem unaprijed da postoji puno pružatelja usluga. Međutim, ne isporučuju ih svi kako obećaju. Stoga, ako vam se ne čini kao istraživač za najboljeg davatelja usluga, možete pogledati tablicu u nastavku. Na ovom su popisu značajke najviše rangirani brendovi u industriji, pa bi bilo koji od njih učinio dobro.

ExpressVPN

Naravno, neki davatelji su bolji od drugih, zbog čega sam odabrao ExpressVPN kao naš izbor broj jedan. Prvo, tvrtka posjeduje više od 1.000 poslužitelja u 94 zemlje, uz uključivanje Velike Britanije. Ovo je jedan od najveće mreže u poslu, i to vam daje pristup bilo kojem britanskom kanalu, uključujući BBC iPlayer. Dakle, planete možete strujati iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Drugo, ExpressVPN ima jedan od najbrži poslužitelji, savršena značajka za streaming HD programa. Vas neće se suočiti s bilo kakvim problemima s punjenjem ili utovarom, čak i ako su udaljeni poslužitelji.

Štoviše, pruža najpouzdanije sigurnosne značajke za svoje korisnike, uključujući AES-256 enkripciju. Ovaj strogi protokol osigurava najveću privatnost korisnika. Nijedna treća strana, poput vlade ili davatelja internetskih usluga, ne može pristupiti podacima korisnika. Ostale zaštitne mjere uključuju split tuneliranje, DNS zaštita od curenja, i prekidač za ubijanje. Što se tiče privatnosti, tvrtka ne vodi evidencije i prati povijest korisnika. Na njegovoj web stranici jasno je navedeno: „Nikad ne vodimo zapisnike o prometu, a ne čuvamo ni zapisnike koji bi nekome mogli omogućiti uspoređivanje IP-a i vremenske oznake s korisnikom. Radimo u cijelosti na temelju zajedničkih IP adresa, što znači da jedan IP ne slijedi pojedinačnog korisnika. “

I na kraju, ExpressVPN omogućuje torrenting i P2P dijeljenje datoteka, što znači da možete sigurno preuzmite / prenesite sve što želite. O, a ako to nije dovoljno, tvrtka vam daje pristup svim Netflix knjižnicama, čak i američku verziju. A za potpuni popis značajki i prednosti tvrtke, pogledajte ExpressVPN pregled.

Gledajte Planete pomoću Smart DNS proxyja

Ako ne volite VPN, vaša jedina druga mogućnost gledanja planeta je Smart DNS proxy. Ovaj softver preusmjerava samo one URL-ove koji otkrivaju vašu lokaciju tako da neće uništiti vašu vezu. Na primjer, Smart DNS proxyji ne skrivaj svoju IP adresu, što znači da će vaš internetski identitet biti vidljiv svima. Nadalje, oni ne kriptiraju vaš promet tako da nitko ne može nadzirati vaš promet i podatke. Iako vam to omogućuje pristupite lokalnom sadržaju bez pada brzine veze, značajan je rizik za sigurnost i privatnost.

Štoviše, Smart DNS proxyji nisu baš učinkoviti. Ne funkcioniraju pravilno ako vaš davatelj internetskih usluga koristi transparentne proxyje ili koristi otmicu DNS-a. Također, njihovo instaliranje na vaš uređaj nije šetnja parkom jer nemaju posvećene aplikacije. Iz tog razloga ih morate ručno konfigurirati, ali imat ćete dovoljno uputstava za postavljanje koji će vam pomoći.

Koraci sa Smart DNS-om

Napokon, evo kako možete deblokirajte BBC iPlayer s Smart DNS proxyjem:

  1. Pretplatite se na pristojan Smart DNS usluga kao što su Unlocator.
  2. Provjerite je li usluga kompatibilna s vašim uređajima.
  3. Konfigurirajte Smart DNS na računalu, prijenosnom računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Možete je instalirati i na usmjerivač, igraće konzole ili pametne televizore.
  4. Pristupite i usmjeravajte kanale ograničene na UK unatoč vašoj geo-lokaciji.

BBC-jevi planeti

U ovoj novoj seriji profesor Brian Cox govori o izvanrednoj pripovijesti o našem sunčevom sustavu. Prva epizoda govorila je o razvoju Merkura, Venere, Zemlje i Marsa, sunčevih planeta. I iskreno, jedva čekam epizodu broj dva. Ako ste se ikada pitali kako je sve počelo, ne želite propustiti ovaj.

Planeti su premijerno prikazani 28. svibnja na BBC Two. Ako želite ponovno pogledati prvu epizodu, možete je reproducirati na BBC iPlayeru. Ali ako nemate pojma o čemu se radi u emisiji, pročitajte što davatelji sadržaja moraju reći:

pretpostavka

„U ovom značajnom nizu, profesor Brian Cox govori o izvanrednoj životnoj priči o našem sunčevom sustavu. Već četiri i pol milijarde godina, svaka od planeta bila je na nevjerojatnom putovanju, ispunjenom zadivljujućim spektaklom i visokom dramom. Koristeći podatke iz naših najnovijih istraživanja Sunčevog sustava u kombinaciji s revolucionarnim CGI, ova serija otkriva nezamislivu ljepotu i veličinu osam planeta čije priče tek počinjemo shvaćati. 

Prva epizoda prati razvoj četiriju stjenovitih svjetova koji su najbliži Suncu: Merkur, Venera, Zemlja i Mars. Rođeni zajedno, borili su se protiv nevjerojatnog nasilja ranog Sunčevog sustava kako bi postali stabilni planeti. Svako vrijeme neko je imao trenutak nade kad je uživao u gotovo zemaljskim uvjetima. Pa ipak, Merkur je danas spaljeni, neplodni svijet. Venera je bijesni staklenički svijet s gorućom atmosferom, a Mars je smrznuta pustinja. Samo na Zemlji postoje oceani – i život traje. 

Zašto je Zemlja uspijevala, a ostali su izblijedjeli? Najnaprednije svemirske misije ikad instalirane omogućuju nam da otkrijemo trenutke kad se sudbina svakog svijeta okrenula. Merkur se bacio preko Sunčevog sustava u sudaru nezamislive srdžbe. Mlada Venera sjajna oceanima bila je zaključana u bitci sa suncem. I rani vlažni Mars opljačkan je od materijala koji će mu trebati za preživljavanje. 

Samo se Zemlja našla dovoljno daleko od sunca da se život održi. Ali ne može trajati zauvijek Za milijarde godina naš će svijet slijediti sudbinu planeta svojih sestara dok sunce izlazi na crveni div. No, kao i druge oaze, može se probuditi u dalekim mjesecima plinskih divova – poput Saturnovog mjeseca Titan. U dalekoj budućnosti i on može uživati ​​u suncu. “

Prikolica

Evo što biste trebali očekivati.

BBC-jevi planeti – zaključak

Serija Planeti u nevjerojatnim detaljima otkriva povijest 4,5 milijardi godina Sunčevog sustava. Koristeći podatke iz najnovijeg svemira, istraživanja i najsuvremeniji CGI razotkriti će tajanstvene ljepote svakog planeta. Raspravljat će se o tome postoji li život na drugim planetima ili ne.

Bilo da se bavite znanošću ili ne, Planeta nije serija koju ne biste smjeli propustiti. Ako živite izvan Velike Britanije, to morate nabavite ili VPN ili Smart DNS proxy kako biste deblokirali BBC i započeli s streamingom. Želite li koristiti VPN ili Smart DNS? Čujmo što trebate reći u komentarima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me