Kako gledati Bellator 235 i 236 uživo online

Ovog vikenda dobit ćete sve Bellator akcije koje biste mogli tražiti u sezoni odmora. Dva dana zaredom, 20. prosinca i 21. prosinca 2019. godine, pridružit ćete se Octagonu tijekom Bellator 235 i 236, odnosno. U prvom imamo Josh Barnett i Ronny Markes, dok u danu koji slijedi imamo lima-Lei Macfarlane protiv Kate Jackson. Za navijače Bellatora ovo je naporan vikend, pod uvjetom da znaju kako strujati događaje. Pa znam, i pokazat ću vam kako to učiniti sljedeće.


Kako gledati Bellator 236_236 uživo na internetu

Kako gledati Bellator 236_236 uživo na internetu

Dva događaja u jednoj opciji struje

Do sad svi znate koji streaming kanal ima prava na emitiranje Bellator događaji širom svijeta. Govorimo o jedinom, Netflixu sporta, DAZN (zona Da).

Kanal to radi već duže vrijeme, a ne vidimo da to ide bilo gdje u skorije vrijeme. To je uglavnom zbog činjenice da je ne zahtijeva pretplatu putem kabla i da je streamerima tako lako prilagoditi se borbama.

DAZn ima više od 4 milijuna pretplatnika preko devet zemalja. Ne zaboravite da je kanal pokrenut 2018, što znači da je i dalje relativno novo. Na temelju onoga što nudi, u narednim će godinama steći puno veću popularnost.

Kao što sam spomenuo, DAZN je dostupan u devet zemalja, gdje svaka regija ima određeni katalog ući u. Srećom, Bellator MMA dostupan je u svim regijama osim Brazil i Španjolska, pa je većina vas sigurna.

Zemlje

Ovdje su zemlje zajedno s cijenama pretplate u svakoj od njih:

 • Austrija: (119,99 € / Godina, 11,99 € / Mjesec)
 • Italija: (9,99 € / mjesec)
 • Švicarska: (12,90CHF / Mjesec)
 • Sjedinjene Države: (99,99 USD godišnje, 19,99 USD / mjesec).
 • Kanada: (150 USD godišnje, 20 USD mjesečno)
 • Njemačka: (119,99 € / Godina, 11,99 € / Mjesec)
 • Japan: (¥ 1.750 / mjesec)
 • Brazil: (R $ 37,90 / mjesec)
 • Španjolska: (9.9999 € / Godina, 9,99 € / Mjesec)

Nažalost, oni koji žive izvan ovih zemalja neće moći pristupiti Bellator MMA događajima DAZN. To je ono što mi zovemo geografski blokova, gdje kanal ograničava svoj pristup određene lokacije.

Čak i ako je kanal dostupan, to ne znači da je i sadržaj takav. Ali to je problem za kasnije u članku. Ja ću to riješiti, pa ne brinite. DAZN gleda na tvoje IP adresa da odredim svoje mjesto. Nakon što vas označi kao autsajdera, pojavit će se poruka o geo pogrešci:

“DAZN nije dostupan u vašoj zemlji. 10-06-002 „.Pogreška DAZN-a

DAZN pokriva širok raspon uređaja poput Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick i Smart TV. Iako je ograničen, postupak deblokiranja bit će predstavljen kasnije.

Još jedan igrač koji struji?

DAZN bio je dominacija na ljestvicama stjecanjem prava na nekoliko sportskih događaja, uključujući Bellator. Pa, očito, više nije jedini.

Bellator MMA lansirao je svoje vlastita usluga struje, što vam omogućuje streaming uživo preliminarne borbe gdje god se nalazili širom svijeta. Međutim, ako ste u Ujedinjene države, jednostavno se možete prijaviti sa svojim dobavljač kabela i gledaj i Glavnu karticu.

To ide protiv kabel rezanje revolucija, ali za sada, to je vrlo dobra mogućnost za korištenje. Ova usluga također postaje žrtva geografski ograničenja. Čak i ako imate važeću pretplatu za kablove, nakon što napustite SAD, prema vama će se postupati poput stranca.

Samo ćete to moći strujanje preliminarne kartice baš kao i bilo tko drugi koji živi u inozemstvu. Ali kao što rekoh, geo-ograničenja više neće biti problem. U sljedećem ćete dijelu naučiti kako zaobići ta neugodna ograničenja i gledajte Bellator 235 i 236 uživo bez obzira na to gdje živite.

Geo-blokiranje nema više – Bellator 235/236 Live Anywhere

Virtualna privatna mreža je tvoja jedina karta oko ograničenja lažira vašu internetsku lokaciju i pomaže vam da se pojavite u zemlji koju odaberete.

To, naravno, ovisi o poslužitelju na koji se povežete. Kada kliknete gumb za povezivanje, vaš podaci će se preusmjeravati preko tog poslužitelja. Onda VPN šifrira to i skriva vašu IP adresu, dodjeljuje vam novu u zemlji u kojoj se nalazi poslužitelj.

Na primjer, ako je poslužitelj u Ujedinjene države, dobit ćete IP adresa SAD-a. To je tvoj ključ. Sada možete pristupiti i oba Američka verzija DAZN-a i Bellarova vlastita aplikacija za strujanje bez obzira gdje fizički prebivate.

To je zapravo jednostavan proces. Sve što trebate učiniti je slijediti korake u nastavku, a vi ćete gledati Bellator 235 i 236 gdjegod da si:

Koraci

 1. Prvi, pretplatite se na VPN uslugu koji nudi brze servere u Sjedinjenim Državama. koristim ExpressVPN, i ja vam preporučujem da i vi.
 2. Dalje, uzmi svoje primjena i instalirajte ga na svoj uređaj.
 3. Prijaviti se sa svojim vjerodajnicama i prebacite se na popis poslužitelja.
 4. Spajanje na an Američki poslužitelj.
 5. Pokrenite DAZN i prijavite se.
 6. Gledajte i Bellator 235 i 236 uživo bilo kuda.

ExpressVPN pomaže vam da zaobiđete ograničenja interneta i pristupite webu kao anonimni. Možete birati između 3000 poslužitelja u 94 zemlje i koristiti ih Pametna DNS usluga kao alternativa VPN-u.

Također, ako imate dvojbe, možete ih isprobati bez netrpeljivosti Politika povrata od 30 dana. Zatim, možete provjeriti druge top VPN-ovi za DAZN u donjoj tablici ako usluga nije ispunila vaša očekivanja.

Bellator 235/236 – Što znamo do sada

Bellator LogoOvaj vikend pun je Bellator akcije. Prvo smo to započeli 20. prosinca 2019. u Areni Neal S. Blaisdell u Honoluluu, Havaji, sa Bellator 235. Događaj je naslovljen s epskom borbom između Josh Barnet i Ronny Markes.

Bellator 235 naziva se kao “Pozdravite trupe,” a utakmice na kartonu vrlo su intrigantne. Na glavnoj kartici također imamo Alejandra Lara, koji su se vratili svojim pobjedničkim putevima s dominantnim završnim TKO završetkom Taylor Turner na Bellator 225. To je, naravno, nakon što prolazimo kroz neke gubitke unatrag.

Sada, Alejandra traži da se ovaj petak izjasni protiv Veta Arteaga dok ona postavlja oči Macfarlaneov naslov. To će prvaku pružiti nešto o čemu da razmisli prije nego što sutradan navečer dođe do njenog meča. Čak i ako pobijedi u subotu, prvak bi trebao znati da netko dolazi za njom – Alejandra Lara.

S druge strane, imamo Bellator 236 na čelu s gore spomenutim šampionom MacFarlane dok ona preuzima Kate Jackson. Događaj je postavljen na 21. prosinca 2019. godine, na Neal S. Blaisdell Arena u Honoluluu na Havajima također. Također, borbena karta uključuje velika imena kao što su AJ Mckee i Raufeon Stots.

Uz to rečeno, pogledajmo kako kartice do sada su se uobličile:

Bellator 236

Kartica za borbu Bellator 236 uključuje:

Glavna kartica

 • Macfarlane (c) protiv Jackson-a
 • AJ McKee i Derek Campos
 • Kiichi Kunimoto i Jason Jackson
 • Juliana Velasquez protiv Bruna Ellen
 • Raufeon Stots protiv Cheyden Leialoha

Preliminarna karta

 • Swayne Lunasco vs. Kaylan Gorospe
 • Keoni Diggs protiv Scotty Hao
 • Nate Yoshimura i Chas Dunhour
 • Kai Kamaka III protiv Spencera Higa
 • Benjamin Wilhelm protiv Ke’ali’i Kanekoa
 • Dustin Barca i Brandon Pieper
 • Nainoa Dung protiv Zachary Zane

Gledajte Bellator 235/236 uživo bilo gdje – zaključak

Bellator se tako ne suzdržava kad je u pitanju njegov napor “Pozdravite trupe.” Prvo, imaš Bellator 235, 20. prosinca 2019. godine, slijedi Bellator 236 21. prosinca 2019. godine.

Dvije noći nevjerojatnih Bellator MMA akcija je sve što bi obožavatelj mogao zatražiti. Ali kako to možete strujati bilo gdje? Pa, sad znate da a VPN je tvoja karta na neograničeno i neograničeno strujanje. Ako imate još pitanja, slobodno ih napišite u odjeljku za komentare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me