Kako gledati bolji poziv Saula sezona 4 izvan SAD-a

Kako gledati 4. sezonu Better Call Saula izvan SAD-a? Nova sezona Better Call Saul premijerno će se predstaviti 4. kolovoza na AMC-u u Sjedinjenim Državama. Razočarano, AMC jest geo-blokiran u inozemstvu, što znači da ljudi koji žive u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i Njemačkoj ne mogu gledati seriju. Međutim, navijači Better Call Saula mogu koristiti a VPN ili Pametan DNS  do deblokirajte AMC kako bismo emitirali svoju najnoviju sezonu. Uz bilo koju od ovih primijenjenih metoda, to ćete moći streaming Better Call Saul online na PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Xbox, PS4, Roku, Apple TV, Fire TV Stick ili Chromecast.


Kako gledati Better Call Saul Season 4 izvan SAD-a

Kako gledati Better Call Saul Season 4 izvan SAD-a

Kako gledati bolji poziv Saula izvan SAD-a pomoću VPN-a

Better Call Saul sezona 4 udaljena je samo nekoliko tjedana od puštanja u promet i očekuje se da će se dogoditi nakon požara u Chuckovoj kući (koju glumi Michael McKean). Obožavatelji u inozemstvu neće znati je li Chuck preživio, ali njegovu smrt, osim ako se pretplate na VPN. Virtualna privatna mreža siguran je način slanja vašeg internetskog prometa putem drugog računala na Internetu. Također stvara digitalni tunel kroz koji prolaze vaši podaci i šifrira se. Vaša veza preusmjerava se putem VPN poslužitelja i na taj način vam daje IP tog poslužitelja (u državi u kojoj se nalazi). Evo kako možete gledati Better Watch Saul Season 4 izvan Velike Britanije putem VPN-a:

 1. Prvo se morate prijaviti za davatelja VPN usluga. Izbjegavajte besplatne VPN-ove poput Hola.
 2. Sada kada ste napravili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju s web stranice VPN davatelja.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
 4. Čini se da pregledavate web pomoću an Američka IP adresa.
 5. Ovaj pristup vam omogućuje da deblokirate sve američke kanale bilo gdje u inozemstvu, uključujući LisicaNBC, ABC, Freeform, A&E, CW TV, i Hulu.

Sve što trebate učiniti da biste AMC deblokirali kako biste gledali četvrtu sezonu Better Call Saula pretplatite se na ExpressVPN. Ovo je daleko najpouzdaniji i pouzdan pružatelj usluga koji jamči zaobilaženje ograničenja i deblokiranje sadržaja širom svijeta. Evo najboljih VPN-a koje možete koristiti gledajte Better Call Saul izvan SAD-a.

Kako gledati bolji poziv Saula izvan SAD-a uz pametne DNS proxyje

Drugi način da se AMC deblokira izvan SAD-a je putem Smart DNS proxyja. Uz pomoć Smart DNS poslužitelja možete uživati ​​u neograničenom pristupu web stranicama i uslugama poput AMC kao da se nalazite u zemlji u kojoj je pristup dozvoljen. Iako Smart DNS nije najsigurnija metoda, on je definitivno puno brži od VPN-a. Evo kako možete pametnim DNS-om deblokirati AMC izvan SAD-a:

 1. Idi preko Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Sada kada ste stvorili svoj Smart DNS račun, postavite Smart DNS na svom streaming uređaju: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 i Xbox. 
 3. Posjetite web stranicu AMC ili pokrenite AMC aplikaciju.
 4. Prijavite se i prenesite Better Call Saul Season 4 uživo online.

Unlocator djeluje poput šarma s deblokiranjem geo-ograničenog sadržaja, uključujući AMC. Također možete upotrijebiti Unlocator za deblokiranje drugih glavnih streaming usluga kao što su Hulu, Fox, NBC i CW TV izvan SAD-a. Također nudi besplatnu probnu verziju od 7 dana i ne zahtijeva kreditnu karticu. To je brz i učinkovit Smart DNS proxy koji vam može omogućiti da deblokirate preko 200 kanala bez obzira gdje se nalazite.

Bolji poziv Saulu, sezona 4

Četvrta sezona Better Call Saula obnovljena je u lipnju prošle godine, a u proizvodnju je ušla u siječnju. Potvrđeno je da se Better Call Saul S4 vraća u ponedjeljak, 6. kolovoza, kada će se emitirati AMC-om u Americi. Ova sezona približava Jimmyja (Bob Odenkirk) svojoj punoj transformaciji u Saula Goodmana, što je nešto što se fanovi mogu radovati. Vince Gilligan zadirkivao: “Svake godine se približavamo tome da Jimmy McGill postaje Saul Goodman, a ove godine neće biti ništa drugačije. Svijetovi Jimmyja i Saula se okupljaju, i stoga je razlog zašto se svjetovi Better Call Saula i Breaking Bad preklapaju sve dublje i dublje jedno u drugo. “

Bob Odenkirk će se, naravno, vratiti kao Jimmy McGill, AKA Saul Goodman. Ostali članovi su Rhea Seehorn i Jonathan Banks kao Kim Wexler i Mike Ehrmantraut. Četvrta sezona također će se vratiti Patrick Fabian kao Jimmyjev suparnik Howard Hamlin, Giancarlo Esposito kao ikonični negativci Breaking Bad Gus Fring i Michael Mando kao Ignacio ‘Nacho’ Varga, kao i Daniel i Luis Moncada kao zastrašujući rođaci Leonel i Marco Salamanca , Evo naslova prvih pet epizoda:

 • Dim: epizoda 1
 • Dah: epizoda 2
 • Nešto lijepo: epizoda 3
 • Razgovor: Epizoda 4
 • Potpuno vožnja: epizoda 5

Pregled boljeg trećeg sezone sezone Saul

Gledajte bolji poziv Saul sezona 4 izvan SAD-a

Better Call Saul sezona 4 pojavit će se na ekranima u kolovozu, no samo će lokalni stanovnici SAD-a i VPN / Smart DNS korisnici moći gledati njegovu premijeru. Obožavatelji mogu očekivati ​​da će stvari postati mračniji i očekuju fascinantne ishode u ovoj nadolazećoj sezoni i otkriju hoće li ta smrt dovesti Jimmyja da postane Saul? Jedini način da se pronađu – za one izvan SAD-a – je ako dobiju VPN ili SmartDNS.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me