Kako gledati Boston Marathon 2019 Live Online?

123. izdanje Bostonskog maratona održat će se 15. travnja 2019. godine i to nije događaj koji ne želite propustiti. Trčanje u maratonu je izazovno, ali deblokiranje NBC Sports (kanal emitovanja) nije ako imate VPN.

Razlog zašto koristim riječ “deblokiranje” je taj NBC Sports nije dostupan izvan SAD-a. Američki prognanici ili oni koji žive u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili bilo gdje drugdje u inozemstvu ne možete naći NBC sport dostupan njima. Srećom za njih, VPN ili Smart DNS proxy može pomoći popraviti situaciju. Upustit ću vas na cijeli postupak u nastavku.

Kako gledati Boston Marathon 2018 uživo uživo?

Kako gledati Boston Marathon 2019 Live Online?

Kako gledati Bostonski maraton uživo s VPN-om

U slučaju da ne znate, VPN (virtualna privatna mreža) vrlo sigurna metoda to je koristi se za pomoć korisnicima da zaobiđu regionalna ograničenja iz cijeloga svijeta. Recimo da želite gledajte NBC Live Sports Extra, ali niste u zemlji u kojoj ima NBC. Sve što trebate učiniti je spojite se na američki VPN poslužitelj.

VPN će preuzeti sve vaše podatke i preusmjeriti ih na tom poslužitelju, što vas čini da se nalazite u SAD-u sami. Vaš VPN davatelj hoće odobriti vam novu IP adresu, onaj koji odgovara državi koju ste izabrali za dio. Sve usluge streaminga identificirat će vas kao američki lokal, dok ste se vratili kući u zemlji u kojoj ne biste trebali pristupiti tim uslugama.

 • Spajanjem na američki VPN stižete do deblokirajte NBC Sports Live Extra i kanale / usluge sa sjedištem u SAD-u. 
 • Postupak postavljanja VPN-a na bilo koji iPhone, Android, iPad, PC i Mac je lagan.
 • Na VPN ne utječu DNS otmice ili transparentni DNS proxyji.
 • Ovaj softver šifrira sav vaš putnički promet tako da možete koristiti Internet na sigurno.

Koraci

To je ono što trebate učiniti ako želite gledajte uživo Bostonski maraton 2019. godine:

 1. Prvi, morate se prijaviti kod davatelja VPN usluga s mnogim poslužiteljima u SAD-u. (U ovom slučaju, toplo preporučujem ExpressVPN).
 2. Sljedeći, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na vašem streaming uređaju.
 3. Pokrenite VPN klijent.
 4. Spajanje na američki poslužitelj. Možete pretražiti popis ili upisati “USA” u okvir za pretraživanje.
 5. Pričekajte nekoliko sekundi dok ne dođete primijetite zeleni gumb “Povezano”.
 6. Vratite se NBC sportu, nakon osiguravanja veze.
 7. Usmjerite Bostonski maraton 2019. gdje god bili.

Najbolji VPN za strujanje Bostonskog maratona

Preporučio sam ExpressVPN jer posjeduje a velika mreža poslužitelja širom svijeta, uključujući SAD. Uz to, to omogućuje mi zaobići geo blokove, tako da pristupam i prenosim sve svoje omiljene američke kanale bez obzira gdje se nalazim.

No, ipak biste se morali pretplatiti na kanal kojem želite pristupiti. VPN može deblokirati umjesto vas, ali vi ne mogu izbjeći kotizacije. Ne morate se držati ExpressVPN-a; možete iskoristiti bilo kojeg od dolje navedenih dobavljača VPN-a.

Prenesite bostonski maraton uživo sa Smart DNS proxyjima

Nespojivost VPN-a s više uređaja za strujanje glavni je nedostatak. Ako je to problem za vas, možda biste trebali razmotriti korištenje pametnog DNS-a. Spajanjem na Smart DNS stižete do gledajte Bostonski maraton na različitim uređajima poput PS4, Xbox, Smart TV, Roku ili Apple TV.

 • Uz Smart DNS, dobivate visoka kompatibilnost uređaja: Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, PS3, Smart TV, PC ili Mac.
 • Kad je spojen na pametni DNS, brzina vašeg interneta ostaje ista.
 • Pametni DNS alternativa je VPN-u u smislu deblokiranje sadržaja. Razlika je u sigurnosti jer je nema.

Odličan primjer pametnog DNS-a bio bi Unlocator, koji podržava deblokadu programa NBC Sports Živite u inozemstvu. Prijava s Unlocatorom besplatna je, namještajući sve oduzet će vam samo nekoliko minuta vremena.

Sada imate puno mogućnosti za gledajte Boston Marathon 2019 uživo uživo, s kojim ćete ići?

Raspored Bostonskog maratona 2019. godine

15. travnja tisuće trkača sudjelovat će u Bostom maratonu. Manifestacija godišnje privuče u prosjeku 30 000 prijavljenih sudionika kada je zapravo započela sa svega 15 dana unatrag.

Bostonski maraton smatra se jednim od najtežih maratonskih staza zbog brda Newton. Staza vodi preko 26 milja 385 metara. Očekuje se da će utrke proći kroz osam gradova i mjesta Massachusetts, uključujući Hopkinton, Ashland, Framingham, Natick, Wellesley, Newton, Brookline i Boston.

Svjedoci smo puno tragičnih trenutaka na prethodnim utrkama od Jamesa Edwarda Brooksa zbog pneumonije i bombaških napada 2013. Srećom, oni koji su bombardirali staze osuđeni su smrtnom kaznom.

Jami Marseilles, Amerikanka, postala je prva ženska dvostruka amputirana osoba koja je završila Bostonski maraton. Ova tragedija dokazuje što snaga volje može učiniti za vas. Što se tiče vaših streama, evo punog rasporeda Bostonskog maratona 2019. godine:

Bostonski maraton 2019 uživo izvan SAD-a

E sad, znate kako možete strujte 2019. Bostonski maraton uživo na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u, Apple TV-u, Fire TV Sticku ili Roku-u.

Koju ćete metodu usvojiti? I tko mislite da će ugrabiti prvo mjesto u ovogodišnjem maratonu? Ostanite ti komentari, uvijek je dobro čuti od vas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me