Kako gledati britanske TV kanale u Australiji

Australija je dio Commonwealtha, a zemlja čak priznaje Elizabetu II kao kraljicu Australije. To je duboka veza između Australije i Engleske. Unatoč ovoj prijateljskoj vezi, Australski mještani još uvijek ne mogu pristupiti britanskim TV kanalima jer ostaju nedostupni u zemlji dolje ispod.

Geoograničenja su način zaštite autorskih prava davatelja sadržaja. Bez obzira na to, demonstrirat ću dva načina na koje možete deblokirati televizijske kanale u Velikoj Britaniji iz Australije. Ta dva načina uključuju upotrebu VPN-a i pametnog DNS-a, tako da ne propustite svoje omiljene programe.

Gledajte britanske TV kanale u Australiji

Kako gledati britanske TV kanale u Australiji

Zašto su britanski TV kanali nedostupni u Australiji?

Pa, to nije ništa osobno protiv Australije. TV kanali Ujedinjenog Kraljevstva dostupni su samo unutar Ujedinjenog Kraljevstva zbog problema s autorskim pravima. Dakle, ako ste stranac, student koji živi u inozemstvu ili jednostavno odlazite na produženi odmor, televizija u Velikoj Britaniji je izvan granica.

Razlog tog ograničenja ima veze s vašim IP adresa koja otkriva vašu geo-lokaciju na Internetu. Ako kanali za streaming kao što su BBC iPlayer ili Sky Go otkriju da ste izvan ovlaštenih područja pokrivanja, isključit će vas. Međutim, možete deblokirati bilo koji kanal koji želite pomoću virtualne privatne mreže (VPN) ili Smart DNS proxyja.

Deblokirajte TV kanale u Velikoj Britaniji s VPN-om

UK televizija je dom nekih od najvećih svjetskih emisija i programa. Sherlock, opatija Downton i ulica Coronation samo su neki primjeri široko popularnih britanskih emisija koje slijede na međunarodnoj razini. Zamislite koliko bi bilo neugodno da niste mogli gledati posljednju epizodu.

Ali s VPN-om, taj osjećaj nećete morati iskusiti. Ovaj alat koristi softver za lažiranje fizičke lokacije. VPN vaš internetski promet preusmjerava na mrežu po vašem izboru. Također, ona prikriva vašu IP adresu i daje vam novu iz bilo koje regije koju odaberete.

Pa kad se jednom povežete na britanski poslužitelj, dobit ćete novu lokalnu IP adresu i izgledaju kao da ste u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tada sve TV kanali u Velikoj Britaniji odmah postaju dostupni.

Sljedeći bi koraci trebali učiniti stvari još jasnijima:

 1. Pretplatite se na pouzdanu i učinkovitu VPN uslugu. preporučam ExpressVPN.
 2. Nabavite aplikaciju na PC-u, Mac-u, iOS-u ili Android uređaju. VPN možete instalirati na usmjerivače, pametne televizore i igraće konzole.
 3. Povežite se s poslužiteljem iz Velike Britanije.
 4. Obavezno uključite drugu IP adresu WhatIsMyIP.network.
 5. Prenesite najnovije programe u Velikoj Britaniji s bilo kojeg mjesta u Australiji.

Zašto biste trebali razmotriti ExpressVPN

ExpressVPN spada među elitne marke u VPN industriji i sigurno je broj jedan u našoj knjizi. Ova marka vam omogućuje zaobići sve vrste mrežnih ograničenja bez obzira gdje se nalazite zahvaljujući setu izvrsne karakteristike.

Prije svega, tvrtka ima jedan od najveće mreže poslužitelja, s više od 1.000 poslužitelja u 94 zemlje. Možete nesumnjivo deblokirati kanale u Velikoj Britaniji. Drugo, nudi nevjerojatne brzine koji ti dopuštaju strujanje u punoj HD emisiji bez problema s međuspremnikom.

Ima visokokvalitetne značajke zaštite i privatnosti. ExpressVPN koristi 256-bitna enkripcija AES-a za vojnu klasu koji pruža korisnicima internetska anonimnost, čak i od davatelja internetskih usluga i vlade. Nadalje, to pridržava se pravila bez evidentiranja, što znači da “nikada ne vode zapisnike o prometu”. Dodatne sigurnosne specifikacije uključuju a ubojiti prekidač, split tunneling, i DNS zaštita od curenja.

I konačno, tvrtka je potpuno kompatibilan s Netflixom, tako da možete pristupiti bilo kojoj biblioteci koju želite, čak i američkoj verziji. Štoviše, to ovlašćuje P2P bujicu i aktivnosti dijeljenja datoteka. Preuzmite bilo koji film ili seriju bez brige o pravnim problemima.

Ostale VPN usluge

Postoje i drugi VPN brendovi koje biste mogli razmotriti. Pronaći ćete ih u donjoj tablici.

ExpressVPN

ExpressVPN posjeduje preko 3000 tisuća poslužitelja u 94 zemlje, što je prilično impresivno. ExpressVPN nudi neograničenu propusnost tako da je savršena za igranje. Možete povezati do 5 istodobnih veza, što bi moglo biti korisno kad imate puno uređaja. Što se tiče ostalih uređaja, možete imati koristi od njihove Smart DNS značajke Media Streamer. Tvrtka ne vodi zapisnike i primjenjuje podijeljeno tuneliranje. ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca i 24/7 korisničku uslugu. Saznat ćete više o ExpressVPN-u ako se odjavite ovaj pregled.

BulletVPN

BulletVPN navodi se na web mjestu: “Mi se osiguravamo da naši poslužitelji nisu preopterećeni i koristimo prijevozničke linije vrhunskog razreda za postizanje najvećih mogućih brzina.” Uz to, baš kao i ExpressVPN, BulletVPN koristi AES 256-bitnu enkripciju, kill sklopku, i besplatni Smart DNS. Tvrtka primjenjuje a stroga politika bez prijave i ne obećava ništa drugo nego “Velike brzine.”

Možda je njegov jedini nedostatak mala poslužiteljska mreža u usporedbi s elitnim kolegama. Trenutno ima 47 poslužitelja u 21 zemlji. Pogledajte ovo Pregled BulletVPN-a za dodatne informacije.

NordVPN

Korisnici VPN-a hvale NordVPN zbog nevjerojatnih sigurnosnih značajki. Ono što je kod ovog pružatelja usluga najzanimljivije je njegova značajka Onion over VPN. Svojim pravilima nepojavljivanja i tijesnim enkripcijama svi povezani korisnici sigurno su na mreži. Također, tvrtka upravlja mrežom koja se sastoji od 5000 servera zatvorenika iz 61 zemlje. Tvrditi da je jedan od najvećih u industriji nije potcjenjivanje. S davateljem usluga sa sjedištem u Panami, kao što je Nord-VPN, možete biti sigurni u sigurnost svojih podataka. Tvrtka se nalazi na lokaciji na kojoj ne postoje zakoni o zadržavanju podataka. Da biste saznali više o NordVPN-u u ovome pregled.

Gledajte TV kanale u Velikoj Britaniji sa pametnim DNS proxyjima

Druga metoda za deblokiranje TV kanala u Velikoj Britaniji putem Smart DNS proxyja. Ovi alati vam također omogućuju zaobići geo-ograničenja preusmjeravanjem URL-ova koji otkrivaju vašu lokaciju. Međutim, ne mijenjaju vašu IP adresu, što znači da ćete i dalje imati pristup australskim web lokacijama. Ali to također znači da možda nećete uvijek zaobići nijedan geo-blok.

Nadalje, Smart DNS proxyji ne štite vaš promet enkripcijama, što bi moglo predstavljati značajnu brigu o privatnosti iako na to ne utječe brzina vašeg interneta. Ako vam ne smetaju određene slabosti i dalje želite postaviti pametni DNS proxy na svom uređaju, morat ćete učiniti sljedeće:

 1. Napravite pretplatu Smart DNS. Unlocator bio bi naš izbor broj jedan.
 2. Usluga mora podržavati kanale sa sjedištem u Velikoj Britaniji poput Sky Go, BBC iPlayer i ITV.
 3. Konfigurirajte Smart DNS na željenom uređaju koristiti za strujanje.
 4. Alternativno, možete instalirajte ih na usmjerivače, igraće konzole ili pametne televizore.
 5. Pristupite bilo kojem kanalu ograničenom za UK i usmjeravajte ga iz bilo koje zemlje na svijetu.

Najbolji televizijski kanali u Velikoj Britaniji

Neki britanski TV kanali emisije, programi i sport vrhunske kvalitete. Ako vas zanima gledanje bilo kojeg inozemstva, evo što biste trebali uzeti u obzir:

 • BBC iPlayer
 • BT Sport
 • Sky Go
 • ITV 

Stream TV UK kanali u Australiji s VPN, Smart DNS

Gledajte UK TV sadržaje u Australiji s VPN-om, Smart DNS-om

Gledajte britanske TV kanale u Australiji – zaključak

Mnogi su programi u kojima možete uživati ​​u streamingu na britanskim TV kanalima. Sadržaj poput ovog ne upada samo u oči britanskih prognanika ili mještana. Međunarodni gledatelji također bi mogli biti zainteresirani gledati što kanali iz Velike Britanije mogu ponuditi. Dakle, ako planirate produženi boravak u Australiji ili bilo gdje drugdje u svijetu, pretplatite se na VPN ili Smart DNS za deblokiranje televizijskih kanala u Velikoj Britaniji. Vrijedno je toga.

Ako se slažete, javite mi koju od ovih metoda ćete na kraju odabrati u komentarima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me