Kako gledati britanske TV kanale u Grčkoj u roku nekoliko minuta

Poštovani britanski stručnjaci, jeste li se preselili u Grčku samo kako biste otkrili da je vaš omiljeni kanali su blokirani? Nedostaje li vam pristup kanalu 5 ili BBC-u? Ne brinite, postoje dvije alate koje možete koristiti za deblokiranje UK kanala u Grčkoj u roku od nekoliko minuta, i reći ću vam sve što trebate znati o njima.

Kako gledati britanske kanale u Grčkoj u roku nekoliko minuta

Kako gledati britanske kanale u Grčkoj u roku nekoliko minuta

Pristup britanskim kanalima u Grčkoj?

Ne, većina UK kanali su dostupni u Velikoj Britaniji. To znači da ako ne živite u Velikoj Britaniji, nećete imati pristup njenim kanalima. Zakoni o autorskim pravima su razlog za ograničenja. Sam kanal nema nikakve veze s deblokadom. Na primjer, da poštuju međunarodne zakone o autorskim pravima, davatelji sadržaja, nameću IP zabrane za IP adrese koji nisu u Velikoj Britaniji.

Dobra vijest je da imamo dvije alate koji mogu zaobići ta ograničenja iz bilo koje točke svijeta, čak i Grčke!

Najpopularniji kanali u Velikoj Britaniji

Evo popis kanala Britanski emigranti i turisti koji provode vrijeme u inozemstvu žele strujati najviše putem interneta:

 • BBC iPlayer
 • Čvorište ITV
 • Kanal 5 (my5)
 • Kanal 4 (svih 4)
 • TVPlayer
 • Sky GO
 • Sad TV

Gledajte UK kanale u Grčkoj – VPN

Prvi online alat možete koristiti pristup UK kanalima u Grčkoj je VPN, Virtualna privatna mreža.

VPN je internetska usluga za cyber-sigurnost koja:

 • Šifrira i štiti vaše podatke od trećih strana i napada.
 • Preusmjerite internetski promet putem svojih vrlo sigurnih poslužitelja.

Jednostavno rečeno, VPN osigurava vaše podatke i osigurava to vaša je veza i dalje privatna. Sjajna stvar oko VPN-a je što oni završavaju promjena vaše javne IP adrese također. Kad svoj mrežni promet putuje putem tog poslužitelja u drugoj zemlji, vašoj javne promjene IP-a da odgovaraju lokaciji vašeg povezanog poslužitelja. Na ovaj način, VPN-ovi također djeluju kao moćni alati za podmetanje IP-a za rezače kabela diljem svijeta.

Deblokiraj UK kanale – Koraci

Evo kako možete za gledanje britanskih kanala u Grčkoj koristite VPN:

 1. Nabavite pouzdanog pružatelja VPN-a.
 2. Preuzmite, a zatim instalirajte VPN aplikaciju koji je kompatibilan s vašim uređajem za streaming. Naći ćete aplikacije za Windows, iOS, macOS i Android. Uz vrhunske VPN-ove suza, morat ćete i pronaći aplikacije za Pametni televizori, Kodi, Ruko, PS4, Xbox One, i drugi.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u Velikoj Britaniji.
 4. Idite na kanal koji želite gledati i uživajte u svojim programima!

Sada ostaje samo da shvatite kojeg davatelja biste trebali odabrati. Imamo i leđa na ovome:

Najbolji VPN za Grčku

Ekspert za sigurnost, Charles je obavio istraživanje i uspio je osmisliti popis VPN-ova koji savršeno funkcioniraju za Grčku. Njegov najbolji izbor pripao je ExpressVPN-u kvalitetna usluga, izvrsna korisnička podrška i široka mreža poslužitelja.

Dogodi se i da ima fantastičnu Politika povrata od 30 dana. Na ovaj način možete pokušati uslugu cijeli mjesec prije nego što se obvezate. Da, garancija je “bez pitanja. U slučaju da vam nije ljubitelj ExpressVPN, umjesto toga možete provjeriti ove VPN davatelje:

Gledajte UK kanale u Grčkoj sa pametnim DNS-om

Neki se ne brinu puno za sigurnosne značajke VPN-a. To je još pouzdanije u zemljama s općenito sporim vezama jer VPN-ovi malo usporavaju vaš Internet. Ako ste jedan od tih ljudi, onda to možete umjesto toga koristi Smart DNS proxy. Pametni DNS proxy je internetska usluga koja vam omogućava pristup određenoj listi blokiranih kanala. Evo kako se VPN razlikuje od proxy Smart DNS:

 • Pametni DNS proxyji trebaju konfiguraciju. Međutim, ne postoje aplikacije koje možete preuzeti te ih pokrenuti. Srećom, obično imaju vodiče koji mogu pomoći bilo kojem novom klijentu da sve postavi.
 • Ne koriste enkripcije, što znači da pametni DNS nije siguran kao VPN.
 • Budući da ne usmjeravaju vaš promet, Smart DNS proxyji ne usporavaju vašu vezu.
 • Pametni DNS neće raditi ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica.
 • Vaš se IP neće promijeniti kad koristite Smart DNS. Ne kvari vašu javnu IP adresu.

Najbolji pametni DNS za Grčku

Predlažem da koristite Unlocator kao vaš pružatelj pametnih DNS-a za vrijeme vašeg boravka u Grčkoj. Postoji ogromna popis neblokiranih kanala s britanskim sadržajem – kojem vam može odobriti pristup. Ako se ne varam, Unlocator može deblokirajte više od 200 kanala.

Danska tvrtka također nudi neposredni vodiči za pomoć početnicima u postupku konfiguracije. Također možete iskoristiti 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez pribjegavanja kreditnoj kartici da biste je ponovo aktivirali. Možete to iskoristiti 14-dnevni rok povrata nakon pokusa, što znači da osiguravate da Unlocator radi za vas prije nego što preuzmete bilo kakvu obvezu.

Gledajte UK kanale u Grčkoj – Finalne misli

Pa, dame i gospodo, to možete deblokiranje britanskih kanala u Grčkoj. Zapamtite, koristeći bilo jedno VPN ili pametni DNS neće vam pomoći da preskočite bilo kakvu naknadu za registraciju koju zahtijeva vaš odabrani kanal. Svi ti alati uklonite geo-blokove i odobriti vam pristup UK kanalima koje želite.

Imate li druge načine na koje možete gledajte britanske kanale u Grčkoj? Podijelite svoje prijedloge u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me