Kako gledati CMT izvan SAD-a

Kako gledati CMT izvan SAD-a? Ljudi su bili svjedoci svjetske televizijske premijere Kelly Clarkson “Amerikanke” uživo na glazbenim nagradama CMT-a 2018., 7. lipnja, i bila je ništa manje zapanjujuća. Nažalost, mnogi obožavatelji koji žive izvan Sjedinjenih Država propustili su nastup jer nemaju pristup kanalu koji emitira događaj. CMT je američki osnovni kabelski i satelitski televizijski kanal koji vam donosi sve vijesti, glazbu, televizijske emisije i radio u zemlji.

Kako gledati CMT izvan SAD-a

Kako gledati CMT izvan SAD-a

Ako ste obožavatelj zemlje, CMT je kanal za vas. Ljubitelji američkih zemalja koji žive u Kanadi, Australiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji ili čak Njemačkoj zbog geografskih ograničenja ne mogu gledati ili prenositi sadržaj CMT-a. Međutim, američki emigranti ili bilo koji obožavatelj iz bilo kojeg dijela svijeta mogu osigurati pristup CMT-u putem VPN ili Smart DNS proxyja na svojim PC, Mac, Android i iOS uređajima. Pročitajte dalje kako biste saznali kako.

Gledajte CMT izvan SAD-a s VPN-om

CMT je kanal na kojem možete čitati ekskluzivne vijesti o vrhunskim umjetnicima iz zemlje kao što je Keith Urban o tome kako dijeliti jednu od svojih tajni uspjeha. Dolazite do strujanja glazbe najboljih glazbenih umjetnika zemlje, zvijezda u usponu i najvećih imena poput Carrie Underwood’s Champion ”Feat. Ludacris. A ako vam to nije bilo dovoljno, na CMT-u možete gledati TV uživo na Directv-u, Mediacomu i Suddenlink-u te popularne emisije poput Poboljšanja u kući, Zadnjeg čovjeka i Full House-a.


Nije važno ako niste unutar američkih granica jer VPN može učiniti da izgleda kao da ste. Tako se to radi. CMT-u ne možete pristupiti ako kanal otkrije pokušaj pristupa s neameričkom IP adresom. Da biste to promijenili, morate dobiti VPN. Ono što bi VPN trebao učiniti jest zamijeniti vašu trenutnu IP adresu jednom američkom tako što vam omogućava pristup CMT-u. Slijedite ove korake za deblokiranje CMT-a izvan SAD-a:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati CMT.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Povežite se s američkim poslužiteljem kako biste dobili američku IP adresu.
  5. Uživajte u najboljoj country glazbi, emisijama i događajima koje biste eventualno mogli tražiti.

Najbolji VPN za CMT

ExpressVPNUsluga u SAD-u zamjenjuje vašu IP adresu američkom tako da možete deblokirati CMT ili bilo koji drugi kanal ili web mjesto sa sjedištem u Americi. Ovaj davatelj usluga brine o privatnosti i sigurnosti više nego vi, zato koriste stroge protokole šifriranja kako bi osigurali da su vaši podaci sigurni i daleko od očiju hakera. Sigurnosni standardi ExpressVPN-a sprečavaju smetnje trećeg dijela, što znači da nitko ne može znati za bilo koju od vaših aktivnosti zaobilaženja i deblokiranja. Za više informacija o ostalim pružateljima VPN usluga pogledajte tablicu u nastavku.

Gledajte CMT izvan SAD-a uz Smart DNS proxy

Druga metoda koja vam pomaže da dobijete CMT izvan SAD-a je Smart DNS proxy. Sada ovaj alat ne djeluje poput VPN jer vam Smart DNS proxy ne daje privremenu IP adresu. Pametni DNS proxy djelomično preusmjerava promet potreban za određivanje vaše geolokacije putem svojih DNS poslužitelja kako biste mogli zaobići regionalna ograničenja i deblokirati kanale koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Kanali koje dobivate za deblokiranje ovise isključivo o tome koji Smart DNS proxy uslugu koristite. Evo kako pomoću Smart DNS-a možete deblokirati CMT izvan SAD-a:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Posjetite CMT ili pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
  4. Stream CMT prenosite s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Da ne budemo pristrani ili bilo što, ali nakon nekoliko testova došli smo do zaključka da Unlocator je najbolja Smart DNS proxy usluga vani. To jamči zaobilaženje geo ograničenja iz cijelog svijeta. Nudi i 7-dnevno besplatno probno razdoblje, što znači da imate dovoljno vremena da se odlučite.

Gledajte CMT izvan SAD-a

Ne morate više žaliti što niste u mogućnosti pristupiti nekim od najboljih kanala sa sjedištem u SAD-u dok ste u inozemstvu jer sada imate dva načina začiniti svoje iskustvo streaminga. Pristupite svim svojim CMT favoritima, prenesite cijele epizode “Nashvillea”, pristupite ekskluzivnom sadržaju i provjerite CMT-ove posebne događaje u bilo kojem trenutku s bilo kojeg VPN i Smart DNS proxyja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me