Kako gledati Coronation Street izvan UK Online

Sjećate se onog vremena kad sam želio gledati Coronation Street, ali bio sam izvan Velike Britanije, a nisam mogao? Ne? U svakom slučaju, poanta je u tome što zbog toga nisam mogao pristupiti ni njoj „geografski ograničenja”. To u osnovi znači da nisam na pravom mjestu gledati Coronation Street. Moram se nekako preseliti, Čini se da se nalaze u Velikoj Britaniji, i onda dobiti pristup svojim emisijama. Je li to uopće moguće? S VPN i pametni DNS, da je.


Stream Coronation Street Besplatno uživo

Stream Coronation Street Besplatno uživo

Ulica krunidbe je britanski sapun s najdužom brzinom. Debitovala je 1960. godine i tijekom godina skupila je veliku bazu obožavatelja. Ako ste britanski emigrant koji živi u inozemstvu ili obožavatelj britanskih TV serija, koji žive u Australiji, Kanadi ili SAD-u, možda će vam biti teško pratiti omiljene emisije na mreži. To je zato što je ITV, službeni kanal za streaming ulice Coronation blokiran u inozemstvu. Ali, to ćemo popraviti.

Prvi korak – Kreirajte svoj besplatni račun za ITV

Glave gore, još uvijek se morate prijaviti za ITV račun kako biste mogli strujati sadržaj bez obzira je li to besplatni streaming kanal. Da biste stvorili svoj račun, morate slijediti korake navedene u nastavku. Na taj način dobit ćete besplatni itv račun u bilo kojoj zemlji širom svijeta, uključujući SAD, Kanadu i Australiju.

 1. Kao prvo, prijeđite na ITV-ovu web stranicu.
 2. Kliknite “Prijava”, gore u desnom kutu
 3. Odaberite “Registriraj se sada” na sljedećoj stranici.
 4. Ispunite svoje podatke i detalje. To uključuje vaše ime, e-poštu i datum rođenja.
 5. Unesite ‘WC1X 0AA za “Poštanski broj”, ali bez navodnika.
 6. Označite ček u “ITV Uvjeti i uvjeti”.
 7. posljednje, odaberite “Spreman sam”.

U redu, sada ćete primiti e-poruku s molbom da potvrdite svoj račun klikom na vezu. Nakon toga moći ćete koristiti svoj besplatni račun za ITV. Sada kada je vaš račun spreman, preostaje vam učenje kako koristiti alate za deblokiranje.

Stream Coronation Street Live Online putem VPN-a

Ne gubite vrijeme sa pokušajem pristupa itv-u ako ste bili izvan Velike Britanije, jer će vas upoznati samo ova poruka: “Žao nam je. ITV Hub dostupan je samo gledateljima u Velikoj Britaniji. ” ili ovo “Žao nam je. Ovaj videozapis trenutno nije dostupan. ” Oboje je nevjerojatno neugodno, pa hvala na postojanju VPN-a. Inače, kako bi brtish emigranti i obožavatelji sapuna trebali gledati Coronation Street?

Jednom kada se povežete s VPN-om, prvo ćete biti stjecanje sigurnosti, i drugo dobivanje nove IP adrese. Kako to? Vaš VPN preusmjerava vaš internetski promet i podatke putem jednog od odabranih poslužitelja, kriptirajući ga najprije, a zatim mu dajući IP adresu koja odgovara adresi poslužitelja – koja se nalazi na mjestu koje ste odabrali.

U osnovi, virtualna privatna mreža dodjeljuje vam UK adresu UK koji vam omogućava pristup i strujanje britanskih strujnih kanala unatoč vašem prebivalištu. Dakle, slijedite ove korake da biste postali virtualni lokal u Velikoj Britaniji i deblokirajte itv:

 1. Nabavite pretplatu kod pouzdanog davatelja VPN-a. Izbjegavajte pod svaku cijenu besplatne VPN-ove poput Hola. Besplatni VPN-ovi mogu ugroziti vašu internetsku sigurnost i izložiti vaše podatke riziku.
 2. Kreirajte VPN račun i prijavite se za to.
 3. S web stranice VPN-a, preuzmite i instalirajte aplikaciju.
 4. Sada, pokrenite aplikaciju.
 5. Skenirajte popis VPN poslužitelja i spojite se na UK. 
 6. Kao rezultat toga, hoćete čini se da su na mreži s Britanska IP adresa.
 7. Deblokirajte sve kanale u Velikoj Britaniji želite bilo gdje.

Najbolji VPN za ulicu u Koronizaciji

Ne želite deblokirati BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 i naravno ITV Player? Onda nema bolje VPN od toga ExpressVPN. Na stranu nevjerojatne osobine i impresivne usluge, ExpressVPN-a velika mreža poslužitelja napravljen od tisuće poslužitelja u 94 zemlje čini se vrijednom pretplate. Razmislite o mogućnostima i vašoj mogućnosti povezivanja iz bilo koje zemlje, jer uvijek postoji poslužitelj u neposrednoj blizini mjesta na kojem se nalazite.

Što je još važnije, možete koristite ExpressVPN na svim platformama: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Ne brinite ako vam se usluga nije dopala, možete imati koristi od usluge 30-dnevno jamstvo povrata novca, koji vam omogućava da dobijete povrat novca ako vam se usluge ne sviđaju. Možete i provjeriti druge VPN usluge kako biste deblokirali iTv i gledajte uživo uživo Coronation Street.

Kako gledati Coronation Street Free Online uz Smart DNS

Ako VPN nije ispunio vaše zahtjeve, možete pribjeći SmartDNS proxyju. To je još jedan način deblokiranja koji vas može dovesti do inozemstva, ali nije isti kao VPN u pogledu sigurnosti. Znate kako se pomoću VPN-a vaša IP adresa maskira i mijenja. Pa, to nije slučaj sa SmartDNS-om. Čvrsta sigurnost na mreži je posao VPN-a, za koji je odgovoran Smart DNS dobivanje deblokiranog sadržaja. To uspješno čini preusmjeravanjem podataka koji određuju vašu geo-lokaciju putem nekog od njegovih određenih poslužitelja, što rezultira pristupom ograničenom sadržaju.

To je zato što ćete se pojaviti na mjestu različitom od vašeg. To se mjesto tamo događa tamo gdje se temelji sadržaj kojem želite pristupiti. Pametni DNS je također kompatibilan sa svim platformama gore spomenuto s izuzetkom Rokua i Now TV-a. Imajte na umu da ono što stignete pristup ovisi o Smart DNS-u pretplatite se na Ovako koristite pametni DNS za deblokiranje ITV-a i streaming Coronation Street besplatno putem Interneta izvan Velike Britanije:

 1. Napravite Pretplata na neodređeno mjesto i imati koristi od besplatno 7-dnevno suđenje.
 2. Možeš slijediti ovi videozapisi / instalacijska tutorial da konfiguriram Smart DNS na vašem uređaju.
 3. Sada, posjetite internetsku stranicu ITV ili otvorite aplikaciju ITV Player.
 4. Prijavite se pomoću računa ITV koju ste stvorili- što smo gore objasnili.
 5. Konačno, potok Koronacijska ulica doslovno bilo gdje i gdje god želite.

Unlocator vrijedi vašeg razmatranja i odabira jer me je jedini odobrio pristup itv. Međutim, tvrtka je besplatno 7-dnevno probno razdoblje jednako je ohrabrujuće koliko i razočaravajuće. Iako nemate što izgubiti kada isprobate, možda ćete se osjećati kao da vam treba više vremena za razmišljanje. Osim toga, sposobni su deblokiranje preko 200 kanala bez utjecaja na vašu brzinu. Što kažete na to??

Kako gledati Coronation Street besplatno bilo gdje?

Britanski TV fanatici sada mogu prenositi ulicu Coronation na bilo koje mjesto ako ih ima VPN ili pametni DNS. Vaši prioriteti doista imaju sve veze s onim što odaberete, a mi bismo voljeli da znamo koja metoda vam najviše odgovara? Zapišite ih u odjeljku za komentare ispod. Slobodno nam postavite bilo kakva pitanja o bilo čemu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map