Kako gledati CW TV u Južnoj Africi, gnjavaža besplatno!

Uživate u dugačkom popisu fenomenalnih emisija na CW TV-u? Pa … ako vam se ne desi da živite u SAD-u, velika sreća. Ne brinite, međutim, postoje načini kako zaobići geo blokove CW. Pa, sve sam shvatila, i što je najbolje, nije trebalo puno vremena ili truda. Evo kako možete gledati CW TV u Južnoj Africi s VPN-om ili pametnim DNS-om.


Kako gledati CW TV u Južnoj Africi, gnjavaža besplatno!

Kako gledati CW TV u Južnoj Africi, bez problema!

Kako gledati CW TV u Južnoj Africi pomoću VPN-a

Međunarodni obožavatelji serija kao što su Jane Virgin, Flash i Riverdale obično imaju problema s pristupom ovim emisijama na CW TV. Zašto? Jer CW TV-u može se pristupiti samo iz SAD-a.

To je žalosno jer emitira nudi aplikaciju za strujanje koja ne zahtijeva lozinku i pretplatu … tj. San svakog rezača kabela. Aplikaciju i web lokaciju možete pronaći s bilo kojeg mjesta na svijetu, jednostavno joj nećete moći pristupiti ako niste u SAD-u.

Ne brinite, međutim, rješenja postoje. Prvi je korištenje VPN-a za obmanjivanje vašeg javnog IP-a.

Dopustite mi da objasnim.

CW TV, poput većine web-lokacija koje primjenjuju regionalnu zabranu, koristi vašu IP adresu da shvati gdje se nalazite u svijetu. Ako vam se ne dogodi američki IP, ne možete koristiti uslugu. Upotreba VPN-a zakonit je način za to zaobići te dosadne zabrane, i sjajan alat za gledanje CW TV-a u Južnoj Africi.

Što je VPN?

VPN, skraćenica za Virtual Private Private Network jest alat za cybersecurity koji mogu izvesti sljedeće:

 1. Prosljeđivanje podataka putem njegove privatne mreže i kriptiranje.
 2. Preusmjeravanje podataka / prometa putem sigurnih poslužitelja po vašem izboru.

Osim sigurnosnih mjera, VPN-ovi mogu promijeniti vašu virtualnu lokaciju. Kad se dogodi postupak preusmjeravanja, vaša se IP adresa mijenja automatski kako bi se uskladio s položajem poslužitelja. To znači da ako to želite Američki IP za pristup CW TV u Južnoj Africi, trebaš spojite se na američki VPN poslužitelj.

Kako koristiti VPN za deblokiranje CW televizora u Južnoj Africi

Objasnio sam vam kako vam VPN može pomoći pri deblokiranju CW TV-a. Dopustite mi da pokažem koliko je lako to ostvariti:

 1. Prijavite se kod pouzdanog davatelja VPN-a i ne vjerujte besplatnim.
 2. Preuzmite aplikaciju koja je kompatibilna s vašim uređajem 
 3. Sada, pokrenite aplikaciju
 4. Odaberite američki poslužitelj.
 5. Povežite se s tim američkim poslužiteljem. 
 6. Nakon što je veza osigurana, idite na web mjesto ili u aplikaciju CW TV.
 7. Sretno CW TV streaming.

Vidjeti? Nekoliko jednostavnih koraka!

Kako gledati CW TV u Južnoj Africi pomoću pametnog DNS proxyja

VPN-ovi nisu za sve. Neki bi se mogli brinuti manje o sigurnosti, ali umjesto toga cijene velike brzine. To je upravo ono što Smart DNS može ponuditi. Ako vam je internetska veza spora, za početak ili vam nije stalo do sigurnosnih značajki VPN-a, tada bi pametni DNS mogao biti dobro sredstvo za vas. Pravi Smart DNS proxy poslužitelj će vam također omogućiti pristupite CW TV u Južnoj Africi.

Što je Smart DNS proxy?

Smart DNS proxy je usluga koja je bila dizajniran da pomogne korisnicima da zaobiđu ograničenja i pristup blokiranom sadržaju. Ovaj određeni alat koristi namjenske proxy servere kako bi se promijenite DNS svog uređaja. U slučaju da niste znali, vaš uređaj koristi DNS za prenošenje u IP adrese ono što upišete u vašu adresnu traku kako bi računalo moglo razumjeti.

Drugim riječima, Smart DNS ne mijenja ili ne zamjenjuje vašu IP adresu. U stvarnosti, to vara web stranicu (kojoj pokušavate pristupiti) misleći da se povezujete s drugog mjesta s vašim DNS zahtjevom. Znači da niste ni blizu internetske anonimnosti. Ali, barem ćete gledati svoje omiljene emisije bilo gdje u svijetu?

Nekoliko stvari koje morate biti svjesni prije pomoću Smart DNS-a za deblokiranje CW TV-a u Južnoj Africi su sljedeći:

 • Deblokiranje određenih kanala ovisi o davatelju:  Možete samo vi pristupite kanalima koje nudi vaš pružatelj usluga. Obavezno istražite popis kanala prije nego što se pretplatite na Smart DNS proxy.
 • Pametni DNS proksiji neće raditi svugdje. Ako živite u zemlji u kojoj davatelji internetskih usluga otimaju vaš DNS ili koriste transparentne proxyje, nećete moći koristiti ovu uslugu.
 • Konfigurirajte Smart DNS na svom uređaju: Odaberite davatelja usluga koji nudi detaljne vodiče za instalaciju, jer postupak može biti tehnički.

Koji pametni DNS proxy trebate koristiti?

Napokon ste shvatili da je Smart DNS proxy pružatelj usluge koja vam je potrebna u vašem životu! Strašno, razgovarajmo o tome koji servis najbolje funkcionira u deblokiranju CW TV-a u Južnoj Africi. Savjetujem vam da za najbolje Smart DNS ekspertize koristite Unlocator. Znam da dajem pravu preporuku jer će popis kanala koje možete gledati s ovim Smart DNS-om umrijeti, uključujući CW TV.

Lagani vodiči za instalaciju Unlocatora potiču početnike da se prijave s njegovim uslugama. Tvrtka također nudi izvrsno 7-dnevno besplatno probno razdoblje i 14-dnevnu refundaciju objavite svoju pretplatu i ne morate trošiti kreditnu karticu.

Najbolji VPN za CW TV

Postavljanje i upotreba VPN-a naprosto je jednostavno, sada prelazimo na dio gdje znate koji trebate koristiti. Broj 1 za CW TV VPN je ExpressVPN. Ovo je davatelj usluga koji upravlja velikom mrežom koja nudi više od toga 2000 poslužitelja u više od 94 zemlje. Najistaknutiji izraz, ExpressVPN je jedan od rijetkih VPN-ova koji to mogu deblokirajte američki Netflix. To je glavni posao za mrežne streamere. Dodatno, ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, koje korisnici mogu koristiti u slučaju da nisu bili zadovoljni uslugom.

Ako niste ljubitelj onoga što ExpressVPN može ponuditi, možete provjeriti ove vrhunske VPN-ove:

Gledajte CW TV u Južnoj Africi – Finalne misli

Tu ste, ljudi 2 alata koja možete koristiti za deblokiranje CW TV-a u Južnoj Africi. Ali zapamtite, nijedna od ovih metoda ne može vam odobriti besplatne stvari ili vam pomoći zaobići naknade za registraciju. Morat ćete platiti. Barem ne morate putovati sve do druge zemlje da biste pristupili željenom sadržaju. Kad se kaže, koji VPN mislite da ćete koristiti? Javite nam na što se odlučite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me