Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji u 4 jednostavna koraka

Propustio sam tri epizode Ljepota i gejkovi dok sam bio u Velikoj Britaniji na Edinburgh Festivalu festivala. Događaj se odvija tijekom dana, dok je noćni sat savršen za nadoknađivanje struje. Bez obzira koliko sam puta ručno ponovno ušao na web stranicu CW TV-a u tražilici, nastala je pogreška prilikom isticanja: “zbog ograničenja licenciranja, ovaj je sadržaj dostupan samo u SAD-u. ” Osjećajući se bespomoćno, počeo sam tražiti načine na koje bih mogao emitirati svoju omiljenu emisiju iz spavaće sobe svog hotela u Londonu. A dječak je bio sretan što sam naišao na VPN i Smart DNS. Otkrićete malo zasto.


Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji

Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji

CW TV je središnji dio obožavatelja za emisije poput  Američki sljedeći top model a teen pogodio Tračerica. Sve to volio bih usmjeriti za vrijeme svog boravka u Velikoj Britaniji. Iako je CW TV ograničen na SAD, otkrio sam dva načina koja mogu zaobići ta ograničenja i omogućiti mi pristup CW TV u Velikoj Britaniji..

Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji pomoću VPN-a

Vas ne trebaju pretplata ili zaporka da biste emitirali najnovije epizode emitirane na CW TV-u, ali jeste moraju biti u SAD-u da bi se to dogodilo. Ono što se traži od vas je preuzimanje i instaliranje aplikacije. Zatim možete emitirati hit serije Riverdale, Black Lightning, Flash, Jane The Virgin, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow, iZombie, Supernatural, The 100, Arrow, Luda bivša djevojka, Originali i još mnogo toga. Ako niste u SAD-u, nijedna od ovih emisija nije vam dostupna.

Da biste dobili ove serije, emisije i programe u Velikoj Britaniji, morat ćete se pretvarati kao da ste u SAD-u. VPN može pomoći u tome. Kad se povežete s internetom i pokušate pristupiti CW TV-u u inozemstvu, davatelji sadržaja otkrit će IP adresu izvan SAD-a. To ne može biti dobro za vas, jer će vam se pristup odmah prekinuti. Morate pokušati pristupiti s Američka IP adresa, a američki IP je ono što ćete dobiti s posebnim VPN alatom. Spajanjem na jedan stižete do zamijenite svoju trenutnu IP adresu jednom američkom. Tek tada će vam CW TV zajedno s ostalim kanalima sa sjedištem u SAD-u postati dostupan.

Deblokiranje CW TV – Koraci

Samo slijedite dolje navedene upute i bit ćete na putu za deblokiranje inozemnog sadržaja:

  1. Istraživanje ExpressVPN, a zatim prijavite se s njim.
  2. Sljedeći, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaju za streaming CW TV na.
  3. Kretanje kroz aplikaciju. Skenirajte poslužitelje.
  4. Pronađite američki poslužitelj i povežite se s njim kako bi stekli američku IP adresu.
  5. Sada možeš napokon streaming CW TV u Velikoj Britaniji bez primanja poruka o pogrešci.

Najbolji VPN za CW TV

Postoji razlog zašto vam preporučujem ExpressVPN, zapravo to čine razlozi. Tvrtka je toliko dobra da moram gledati Beauty and Geek u roku od nekoliko minuta od povezivanja s njenim uslugama. To mora značiti da ovaj davatelj ima brzi i optimizirani poslužitelji u SAD-u. Pokriva puno zemljopisa ovu tvrtku daje prednosti, jer će se korisnici lako povezati s poslužiteljima VPN-a koji ima njihovu pogodnost po najboljem interesu.

Konačno, nailazimo na mogućnost geo-blokiranja koja omogućuje korisnicima da lako zaobiđe geo-ograničenja. 24/7 služba za korisnike i 30-dnevna garancija povrata novca također čine ovog pružatelja usluga privlačnim u očima mrežnih potrošača. Evo tablice drugih davatelja usluga ako želite pokušati nešto drugo osim ExpressVPN-a.

Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji koristeći Smart DNS proxy

Pametni DNS ova je sofisticirana i napredna tehnologija koja pruža internet korisnicima mogućnost da deblokiraju blokirani sadržaj i ograničenja zaobići. Kad bi samo bio siguran kao VPN, ali opet, bilo bi predobro da bi bilo istinito. Kako to nisam siguran? Pa, da vidimo. Pametni DNS ne šifrira vaše podatke, ne mijenja vaš IP ili vas čini anonimnima na mreži. Dakle, bolje da ne tražite privatnost i internetsku sigurnost uz pretplatu Smart DNS. Za to imate VPN.

Vaš pametni DNS trebao bi biti jedini cilj zaobilazeći geo-ograničenja, i prilično je brzo pri tome – uglavnom zato što ne uključuje enkripciju. Pametni DNS proxy djelomično djeluje preusmjeravanje prometa potrebnog za utvrđivanje vaše geolokacije tkroz svoje DNS poslužitelje. Zatim, stignete ograničenja zaobići i deblokiranje materijala koji se ne nalazi u vašoj zemlji. Smart DNS proxy koji koristite određuje što možete deblokirati.

Koristite Smart DNS za deblokiranje CW TV-a izvan SAD-a slijedeći ove korake: 

  1. Pogledajte usluge Unlocatoraprijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Sada, slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svom streaming uređaju.
  3. Prijeđite na CW TV ili pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
  4. Slagati se sa CW TV struji odasvud u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Unlocator „a 7-dnevno suđenje nije tako dugo, ali možda će biti dovoljno za neke korisnike. Međutim, nekoliko je ispitivanja pokazalo da je tamo najbolja Smart DNS proxy usluga Unlocator. Nijedna usluga ili kanal ne ostaju blokirani ovim Smart DNS-om, uz znanje da ga deblokira preko 220 kanala.

Kako gledati CW TV u Velikoj Britaniji

Propuštena sinoćnja epizoda jer ste bili van SAD-a? Gledajte ga sada besplatno u Velikoj Britaniji na CW TV koristeći VPN ili Smart DNS. S oba ova alata možete doći do svih epizoda koje želite potpuno zanemariti svoju stvarnu lokaciju. Pa, što ćete odabrati? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me