Kako gledati dansku TV izvan Danske?

Kako gledati dansku TV izvan Danske?


Kako gledati dansku TV izvan Danske?

Kako gledati dansku TV izvan Danske s VPN-om

Ako ste ikad pokušali strujati Westworld na HBO Nordic, primijetit ćete da kanal prikazuje a poruka o grešci umjesto toga. To je zato što usluga može čitati vaše IP adresa i utvrditi da ste izvan Danske.

Stoga vam je potreban alat koji vašu stvarnu IP adresu može prebaciti na drugu iz Danske. Virtualna privatna mreža to može učiniti jednostavno tako što vas poveže s danskim serverom. Nakon uspostavljanja vaše veze, VPN će vam odobriti a novi IP iz zemlje koju ste odabrali da izgleda kao da ste stvarno tamo.

Ovaj će postupak deblokirati HBO nordijski i svaki drugi kanal s ograničenom danom bez obzira gdje se nalazite. VPN će također kriptirajte svoj promet da biste sačuvali svoj internetski identitet i aktivnosti sa svih strana koje bi mogle biti skrivene.

Evo kako možete instalirati VPN na svoj uređaj:

 1. Odaberite VPN uslugu koja je visoko učinkovita kada je u pitanju zaobilazeći geo blokove. Osobno sam se pretplatio ExpressVPN, vrhunski VPN dobavljač s velikom mrežom poslužitelja.
 2. Nakon kreiranja računa, prijeđite na trgovinu aplikacija ili na web mjesto vašeg davatelja usluge da biste preuzeli i instalirali VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, tablet ili pametni telefon.
 3. Pokrenite aplikaciju, prijavite se i povežite se s danski server.
 4. Pričekajte dok se ne uspostavi veza i pređite na kanal koji želite gledati. Primijetit ćete da ih nema više geografski pogreške, što znači da možete slobodno započeti strujanje.
 5. Samo da bude jasno, sada imate pristup tome svi kanali ograničeni na Dansku, uključujući More, YouSee, DR TV, TV2 Play i Viaplay. Međutim, ne možete gledati nijednu emisiju ako niste prijavljeni.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje danskih kanala

Nakon isprobavanja brojnih besplatnih VPN usluga poput Hola koji su obećavali sigurnost, brzinu i privatnost, konačno sam ga odlučio nazvati i zatvoriti i pretplatiti se na plaćen umjesto toga. Zašto? Budući da besplatni brendovi nisu ispunili nijedno obećanje, a na kraju sam propustio dosta toga.

Ali jednom kad sam počeo koristiti ExpressVPN, Nikada nisam naišao na bilo kakav problem pokušavajući deblokirati web stranice. To je zato što je tvrtka završila 3.000 poslužitelja koji se protežu u 94 zemlje, uključujući Dansku. To znači da možete zaobići bilo koja regionalna ograničenja iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Također šifrira vaš promet koristeći najjači protokol na tržištu (AES 256-bitni), a slijedi strogu politika bez zapisnika tako da vam se ništa ne može pratiti.

Ali što je najvažnije za nas ljubitelje strujanja i bujice, nudi ExpressVPN brze stope brzine. Iskreno mogu reći da nikad nisam imao problema s međuspremnicima ili kvara na vezi.

Oh, i usput, možete testirati sve te značajke i više s uređajem Politika povrata od 30 dana. Drugim riječima, možete vratiti novac u roku od mjesec dana od pretplate ako se odlučite ne držati ExpressVPN.

Nedavno smo također objavili recenziju „Best VPN for Denmark“.

Kako deblokirati danske kanale u inozemstvu pametnim DNS proxyjima

Unatoč svim ovim VPN prednostima, neki korisnici radije koriste Smart DNS proxy. Ako vam ne smeta što vaš davatelj internetskih usluga nadzire vaše mrežne aktivnosti, naći će te alate prilično prikladno.

Za razliku od VPN-ova, Smart DNS proxyji se samo preusmjeravaju dio vašeg prometa da prevara svoju lokaciju. Sve ostalo zadržavaju netaknuto, uključujući vašu IP adresu. Štoviše, oni ne šifriraj vaš promet.

Ali prije nego što vam kažem kako ih postaviti na svoj uređaj, trebao bih vas upozoriti da ove usluge ne mogu deblokirati nijedan kanal. Svaki proxy ima ograničen broj podržani kanali, zbog čega morate odabrati onaj koji može deblokirati sve glavne. Nadalje, oni ne rade ako vaš ISP koristi DNS otmica ili transparentni punomoćnici.

Preporučam da krenete po najbolju i iskoristite Unlocator. Imat ćete pristup više od toga 200 usluga struje, uključujući TV2 Play, HBO Nordic, Viaplay i DPlay. Deblokirat ćete i glavnih međunarodnih kanala poput Hulu, Showtimea, Amazon Prime Video, AMC, BBC iPlayer, ITV, i mnogo više.

 1. Prvo odaberite i prijavite se na dobro poznatu uslugu Smart DNS poput Unlocator. Nudi besplatno probno razdoblje od 7 dana i ti ne morate koristiti kreditnu karticu pretplatiti se.
 2. Da biste postavili uslugu na svom uređaju, slijedite ove upute za postavljanje i videozapise ako vam je potrebna pomoć. Pametni DNS proxyji nisu posvećeni aplikacije poput VPN-a, zbog čega im je potreban a priručnik konfiguracija.
 3. Gledajte danske kanale s bilo gdje u svijetu.

Najbolji danski strujni kanali

 • C Više
 • DPlay
 • Vidiš
 • DR TV
 • TV2 Play
 • Viaplay
 • HBO nordijski

Kako gledati dansku TV izvan Danske – Finalne misli

Bez obzira jeste li Danski izaslanik živjeti u inozemstvu ili jednostavno netko tko traži načine učenja danskog jezika, koristeći VPN ili Smart DNS, izvrstan je način za zaobići regionalna ograničenja i strujte omiljeni sadržaj bilo gdje na mreži.

Znate li bilo koji drugi VPN ili Smart DNS proxy koji vrijedi preporučiti? Javite nam ostavljajući komentar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me