Kako gledati Daytona 500 uživo na internetu

To je utrka koja vozače može pretvoriti u legende i trenutke u cjeloživotna sjećanja; to je Daytona 500. U nedjelju, 16. veljače 2020. godine, motorna utrka serije NASCAR Cup, dugačka 500 milja – Daytona 500, održat će se na DAYTONA International Speedwayu u Daytona Beach, Florida. Ne možete tamo? Tražite put do gledajte uživo 2020. Daytona 500 uživo? Evo što trebate učiniti.


Kako gledati Daytona 500 uživo na internetu

Kako gledati Daytona 500 uživo na internetu

Daytona 500 strujnih kanala

Moto utrke su postale vrlo popularne širom svijeta, što nas dovodi do točno zašto NASCAR-a ima nekoliko mediji u različitim regijama.

Postoji par kanala širom svijeta koji emitiraju kanal 2020. Daytona 500 uživo na malom ekranu. No, unatoč dostupnosti struje, kanali djeluju samo u određenim regijama.

To je ono što mi zovemo geo-blokiranje, obrambeni mehanizam koji koriste kanali za zaštititi svoja prava na emitovanje i ograničiti pristup korisnicima koji se nalaze na određenim teritorijima.

Ove usluge struje ispitajte svoju IP adresu onog trenutka kada posjetite njihovu web stranicu ili koristite njihovu aplikaciju odredite svoju lokaciju. Ako niste u njihovom području pokrivenosti, odmah ćete biti blokiran.

U ovom ćemo vam vodiču pomoći zaobići regionalna ograničenja nametnuta sadržajima usluga. Što se zasad tiče, evo ih 2020. službena televizija Daytona 500:

 • Fox Sports(SAD)
 • TSN (Kanada)
 • Premier Sport (Velika Britanija)
 • Ziggo Sports (Nizozemska)
 • Match TV (Rusija)
 • Sky Sports NZ (Novi Zeland)

Vaša IP adresa je glavni ključ koji pomaže kanalu precizno odredite gdje se nalazite. Zbog toga ćemo vam u sljedećem dijelu pokazati kako napraviti nekoliko pregovora i prevara svoju internetsku lokaciju pritiskom na tipku.

Daytona 500 Online – Global Streaming

Ako želite gledati Fox Sports Go izvan SAD-a: poruka o pogrešci bit će prikazano:

“Videozapis koji pokušavate pogledati nije dostupan u vašoj regiji.”Fox Sports Geo-Greška

Da biste zaobišli ta regionalna ograničenja, morate promijeniti svoju mrežnu lokaciju. To se može učiniti pomoću VPN-a. Skraćeno za a Virtualna privatna mreža, ovaj internetski alat omogućuje vam spojite se na poslužitelj u državi po vašem izboru.

Kad je veza uspostavljena, VPN će preusmjeriti vaše podatke putem tog poslužitelja i učiniti vas da se pojavite kao da pregledavate web na teritoriju na kojem se poslužitelj nalazi..

Tijekom postupka VPN će dodati dodatak dodatni sloj sigurnosti (šifriranje vojnog stupnja) i dodijeliti vam a privremena IP adresa vrijedi u toj zemlji. Kao rezultat toga, to ćete moći strujte ili posjetite bilo koji kanal / web stranicu ograničeno na taj teritorij gdje god se nalazili.

Na primjer, ako živite izvan SAD-a i povezujete se na an Američki poslužitelj, dobit ćete a IP adresa SAD-a. Sada možete strujati slične sadržaje Fox Sports Go i bilo koju drugu uslugu za strujanje u SAD-u.

Daytona 500 – uživo bilo gdje

Pomoću VPN deblokira svaki ograničeni kanal pod uvjetom da se povežete s poslužiteljem u određenoj zemlji. Danas je Daytona 500 naš je glavni fokus, pa ovo je ono što trebate učiniti:

 1. Prvi, prijavite se s VPN uslugom. Toplo preporučujemo ExpressVPN jer ima poslužitelje u svim zemljama na našem popisu.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikacija na kompatibilnom uređaju kao što su Android, PC, Mad, iOS ili Fire Stick.
 3. Pokrenite aplikaciju, prijavite se sa svojim VPN vjerodajnicama, i pređite na popis poslužitelja.
 4. Spajanje na poslužitelj na temelju odabranog kanala:
  • Američki poslužitelj za Fox Sports.
  • UK server za Premier Sport.
  • Kanadski poslužitelj za TSN itd.…
 5. Pokrenite kanale na kanalu primjena ili je posjetite web stranica.
 6. Stream the 2020. Daytona 500 živite bilo gdje u svijetu.

Ako tražite dobavljača VPN-a za deblokiranje desetaka kanali u inozemstvu, prijavite se s ExpressVPN. Možete izabrati između domaćina VPN poslužitelja koji će to učiniti, kao i zaštititi svoje aktivnosti pregledavanja od bilo koje mrežne prijetnje.

Štoviše, ExpressVPN vam omogućuje da isprobate njihovu uslugu bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca. Ako VPN nije ispunio vaša očekivanja, uvijek možete zatražiti povrat (nije postavljeno pitanje).

Unatoč tome što je izvrsno sredstvo za zaobići regionalna ograničenja, nije jedini dostupan za zadatak. U donjoj tablici pronaći ćete najviše VPN usluge u pogledu privatnost, sigurnost i deblokiranje mogućnosti.

Kako gledati Daytona 500 Live Online – Smart DNS proxy

Pametan DNS je također učinkovita metoda za deblokirajte Fox Sports GO izvan SAD-a. Sa Smart DNS-om ne dobivate novu IP adresu. Samo dijelovi koji se odnose na geo na vašu internetsku vezu.

Međutim, kanale koje možete deblokirati pomoću Smart DNS-a unaprijed određuje pružatelj Smart DNS-a kojeg koristite, tj. Različite Smart DNS usluge deblokirajte različite kanale.

 • Prije prijave na Smart DNS proxy uslugu, provjerite podržava li deblokiranje Fox Sports GO izvan SAD-a ili bilo kojeg drugog kanala na popisu.
 • Ne morate mijenjati svoju konfiguraciju Smart DNS-a kad god želite deblokirati kanal iz druge države.
 • Djelomično preusmjeravanje prometa znači da vaš Internet brzina neće pasti kada koristite Smart DNS. Međutim, vaš promet je nije šifrirano kao što je to slučaj s VPN-om.
 • Neki ISP-ovi koriste DNS otmica ili transparentni punomoćnici. Iako će VPN raditi za vas u prisutnosti takvih metoda, Smart DNS možda neće.

Unlocator jedna je od usluga spomenutih u gornjoj tablici. Razlog zašto vam to predlažemo je taj što možete besplatno isprobati njihovu uslugu. Unlocator nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez potrebe za dostavljanjem bilo čega osim svoje adrese e-pošte.

Međutim, svi VPN-ovi u gore navedenom uključuju a Pametna DNS usluga. Neki od njih nude a Jednodnevna besplatna proba, ali Unlocator ima najdužu do sada. Provjerite; potpuno je bez rizika.

NASCAR Daytona 500 201. raspored

Ova izvrsna moto utrka postoji već dugo vremena. Prva utrka bila je ponovno unutra 1959; zavjetrina Petty je bio konačni osvajač Daytona International Speedway-a.

Obitelj Petty dominirala je utrkom, kao i do sada, Mala poduzeća je ekipa s najviše Daytona 500 pobjeda. Do sada su pobijedili u 9 utrka, od kojih je 7 pripadalo Richard Petty.

Svi smo taj dan čekali – 16. veljače 2020. godine. Ali Daytona 500 je puno veća od toga. U redu, tako da je stvarni Daytona 500 finale, ali cijela stvar je dugotrajan niz treninga i kvalifikacijskih sesija.

Motorna akcija započinje Subota, 8. veljače, s tri vježbe, od kojih je prva zagrijavanje za Busch Clash u nedjelju navečer. Ali ako želite provjeriti cijeli raspored, pomaknite se malo dalje prema jugu:

Subota, 8. veljače

 • Busch Clash završna praksa
 • Daytona 500 vježba

Nedjelja, 9. veljače

 • Daytona 500 pole kvalifikacija
 • Busch Clash

Četvrtak, 13. veljače

 • Dvoboj Bluegreen Odmor broj 1
 • Dvoboj Bluegreen Odmor broj 2

Petak, 14. veljače

 • Daytona 500 vježba

Subota, 15. veljače

 • Završna praksa Daytona 500

Nedjelja, 16. veljače

 • Daytona 500

Kako gledati Daytona 500 uživo putem interneta uz Smart DNS proxy ili VPN?

Nedostaju svi glavni trkački događaji poput Daytona 500 samo zato što živite izvan područja pokrivanja kanala pomalo je nepošteno. koristeći VPN ili Pametan DNS, možete deblokirati i gledati sve kanale koji emitiraju utrku u inozemstvu, uključujući Fox Sports Go, TSN, i više.

Ako imate još pitanja o postavljanju VPN ili pametni DNS na svom uređaju, ne oklijevajte da nam ubacite liniju u komentarima ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me