Kako gledati Deontay Wilder protiv Luis Ortiz 2 uživo na internetu

Jeste li spremni za još jedan sjajan prikaz snage za probijanje? 23.11.2019, Deontay “Brončani bombarder” Wilder će se suočiti sa svojim najopasnijim izazivačem do sada Luis “King Kong” Ortiz za WBC naslov. Njih dvojica su prvo sudjelovali u eksplozivnom obračunu u Brooklyn to je bila jedna od najboljih borbi za 2018. godinu. Oni idu na to opet, obećavajući još bolju akciju „klopuranja“. Ali pitanje je, ako ne možete uspjeti MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu, kako to možete strujati na mreži? To je lako. Evo kako možete gledajte Wilder vs Ortiz II uživo bilo gdje.


Kako gledati Deontay Wilder protiv Luis Ortiz 2 uživo na internetu

Kako gledati Deontay Wilder protiv Luis Ortiz 2 uživo na internetu

Wilder vs Ortiz II Live – Streaming Channel

Ako to ne možete uspjeti MGM Arena, uvijek možete prenositi borbu uživo na svoje zaslone, kući. Ako živite u Sjedinjene Države ili Ujedinjeno Kraljevstvo, imate dom za velike bokserske događaje poput ovog.

Međutim, prije nego što nastavite, moram vas obavijestiti da su oba servisa za emitiranje borbe dostupno samo u njihovim zemljama. Vidite, takve se usluge oslanjaju na vaše IP adresa kako biste utvrdili jeste li u njihovom području pokrivanja ili ne. Ako niste, onda dobijete blokirano gotovo odmah.

Da, to nesretno, znam. Ali to ne mora biti takav Još uvijek možete zaobići geo-ograničenja nametnuta sadržajima kanala. Zbog toga smo ovdje na prvom mjestu. No prije nego što stignemo do rješenja, provjerimo koji kanali emitiraju Wilder protiv Ortiza II.

Fox Sports

Fox Sports GoU SAD-u Fox Sports kao dom takvog događaja boksa. Kanal postoji već dugo vremena. A sada, nakon što ga je Disney stekao, kanal ima dug put u budućnosti. Ne zaboravite; nedavno kupljena WWE SmackDown kao početak nečeg velikog.

Fox postoji u više 84.486.000 plaćaju kućanstva s televizije u Sjedinjenim Državama, što jamči koliko je usluga tražena u zemlji.

Borba za naslov WBC-a vodit će se na 23. novembra 2019. godine, uživo, ali ne bez ulova. Wilder vs. Ortiz 2 bit će ponuđen kao PPV događaj. Kao što možda znate, Fox Sports je usluga struje koja zahtijeva a pretplata kabela.

Drugim riječima, iznad vaših pretplata, morate platiti 74,99 USD plus primjenjivi porezi & naknada da se svađa. Nakon što ga kupite, možete ga uživo prenositi na:

 • Android
 • iOS
 • Xbox
 • Chromecastov
 • Vatreni štap
 • Apple TV
 • Android TV
 • Roku
 • PC
 • ortak

Kao što sam spomenuo, Fox Sports jest geografski ograničeno samo na američko gledanje. Ako pokušate strujati kanal u inozemstvu, ovo poruka o pogrešci pojavit će se:

“Videozapis koji pokušavate pogledati nije dostupan u vašoj regiji.”Fox Sports Geo-Greška

Ponovo, to neće biti slučaj nakon što završite s ovim vodičem. Ako Fox Sports vaš je izbor, prijeđite izravno na dio za deblokiranje.

Sky Sports

Ne mislim da je ovom kanalu potreban uvod (nije da je Fox Sports potreban i njemu). Sky Sports postao jedan od najveći sportski emiteri u Velikoj Britaniji.

Pa, Sky, kao kanal, jede oko 0,5% cjelokupnog svjetskog prometa. To nije mali broj s obzirom na broj streaming usluga širom svijeta. Ako ste pretplatnik na Sky-u, možete dobiti njihovu uslugu Sky Go i strujte borbu uživo u Velikoj Britaniji.

Nemojte me krivo shvatiti, ne podrivam druge pružatelje usluga u zemlji, ali Sky dominira. Od sada, ima 12.691.000 u Velikoj Britaniji & Irska. A da i ne spominjemo milijune u Italiji.

Baš kao i Fox Sports, Wilder vs. Ortiz bit će PPV događaj kupljeno izravno od Sky Sports Box Officea. Zvanična cijena još nije rasprodana, ali ažurirat ću vas čim to učinim. Kad dođe vrijeme, kupite PPV i emitirajte borbu uživo na svom Android, iOS, PC i Mac.

Još jedna napomena: Sky Go je nije dostupno izvan Velike Britanije. U ovom slučaju, trebate Britanska IP adresa za strujanje sadržaja na kanalu. Kao i Fox, dobit ćete i poruka o grešci ako kanal pokušate pogledati u inozemstvu. Dolazi u ovom obliku:

“Sky Go dostupan je samo korisnicima koji se povezuju iz Velike Britanije ili Republike Irske. Nažalost, ne možemo potvrditi da se trenutno nalazite na tim teritorijima. Pokušajte ponovo kasnije. “Greška Sky Go

Uz rečeno, preći ćemo na dio rješenja? U sljedećem odjeljku naučit ćete kako deblokirajte oba kanala u svojoj regiji i uživo gledajte Wilder vs. Ortiz. Idemo.

Wilder vs Ortiz II Live – Globalna pokrivenost

Ako niste u Sjedinjenim Američkim Državama ili Velikoj Britaniji, možete se pridružiti milijunima ljubitelja boksa i boriti se uživo u svojoj regiji. Kako? Pa, najlakši način je to pomoću a Virtualna privatna mreža.

VPN je dio softvera koji mijenja vašu virtualnu lokaciju i pomaže vam da se čini da ste u drugačija država. To se, naravno, temelji na server na koji se povezujete. U redu, tako da ako se povežete s poslužiteljem, čini se da vaši podaci dolaze iz zemlje u kojoj se poslužitelj nalazi, dajući vam IP adresa također u regiji.

Vaš izvornik IP adresa će biti nakrivena, a tvoj podaci bit će potpuno zaštićen sa šifriranje vojnog stupnja. Kao rezultat toga, to ćete moći pristupite geo-ograničenom sadržaju na tom području i izbjegavajte špijunske navike vašeg davatelja internetskih usluga.

Na primjer, ako želite gledati borbu na Fox Sportsu, treba vam IP adresa SAD-a. Sve što trebate je povezati se s Američki poslužitelj, i dobit ćete to u roku od nekoliko sekundi. Slijedom toga, možete stream Fox Sports i ostale usluge ograničene na SAD gdjegod da si.

Koraci

Objasnio sam vam što je VPN i što čini. Dopustite da vam pokažem kako deblokirajte ove kanale i gledajte Wilder vs. Ortiz II uživo bilo gdje:

 1. Prvo se pretplatite na VPN uslugu koja nudi servere u SAD-u i Velikoj Britaniji. Kao preporuku, toplo predlažem da date ExpressVPN pokušaj.
 2. Jednom kada stvorite račun, preuzmi njihovu aplikaciju na Androidu, iOS-u, PC-u ili Mac-u. Postoje i posebni klijent za Fire Stick.
 3. Instalirajte VPN aplikaciju, pokrenite je i Prijaviti se s VPN vjerodajnicama.
 4. Spajanje na poslužitelj na temelju kanala na kojem želite gledati borbu:
  • Američki poslužitelj za Fox Sports
  • UK server za Sky Sports.
 5. Sada, lansiranje web mjesto ili aplikacija kanala.
 6. potok Wilder vs. Ortiz 2 živjeti bilo gdje.

Na temelju osobnog iskustva, ExpressVPN pouzdan je dobavljač koji zaobilazi regionalna ograničenja i štiti vašu privatnost. Ima ih više od toga 2000 poslužitelja širom svijeta i omogućuje vam povezivanje pet uređaja po računu.

To nije sve. Također nudi Smart DNS poslužitelj za bolju brzinu i širu kompatibilnost uređaja. Drugim riječima, možete zaobići regionalna ograničenja Android, iOS, PC, Mac, FireStick, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox i još mnogo toga.

Ako želite dublje istražiti VPN posao, evo još par stvari top VPN-ove izabrati od.

Deontay Wilder i Luis Ortiz 2

Povratak u 2018, sukob između ta dva stvorio je obilje preokreta i zahtijevao revanš. Sada, 23. studenog 2019., epska borba za WBC naslov ide između dva legendarna boksera.

Najdugovječniji svjetski prvak u teškoj kategoriji u povijesti boksa Zaustavite Wilder-ov “Brončani bombarder” će preuzeti jednom pobijeđenog Kubanski lopov Luis “King Kong” Ortiz po drugi put. To definitivno ne želite propustiti; to će biti epsko.

Ovo će biti Wilder’s obrana trećeg naslova za 11 mjeseci, i da, on je neporažen. Ima jedan remi, ali ipak je vladajući prvak. Evo što je rekao:

“Kad sam se borio protiv Ortiza, ne samo da je imao rodovnik, nego je i on imao klasiju kao voditelja divizije. Slažem se s onima koji kažu da je Luis Ortiz bio moja najteža borba do sada. Nitko se nije želio boriti protiv njega, a oni još uvijek ne žele. U meču, postoji više samopouzdanja i više motivacije za ono što moram raditi. Već sam vidio stil prije. To će učiniti više zabavnim. Jedva čekam da vidim kako se pokušava nositi sa mnom kad sam u najboljem redu. “

Ali to nije sve. Iako je to glavni događaj u noći, na rasporedu je još jedan dvoboj koji će poduprijeti naslov. WBA prvak u peteži Leo “El Terremoto” Santa Cruz cilja na naslov u drugoj diviziji.

Govorimo o superšvernoj tituli koju ima nitko drugi Miguel “El Michoacan” Flores. Odlična je karta koja vam može pružiti bokserske doze za vikend. Provjerimo:

Cijela borbena karta

 • Deontay Wilder i Luis Ortiz
 • Leo Santa Cruz i Miguel Flores
 • Brandon Figueroa protiv Julio Ceja
  Wilder vs. Ortiz Stats

Stream Wilder vs. Ortiz Anywhere – Finalne misli

Borba će biti epska. Sada, gdje god se nalazili, sigurno ćete to moći ugađanje i strujanje uživo. Iako Wilder vs. Ortiz dostupan je u SAD-u i Velikoj Britaniji, cijeli će svijet moći gledati zahvaljujući Virtualne privatne mreže.

Znaš što ti je činiti. Ali znamo li što će izaći iz takve borbe? Što mislite tko će pobijediti? Podijelite svoja predviđanja u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me