Kako gledati Derry Girls sezonu 2 na mreži

Derry Girls prati živote Erin, njenog rođaka Orla i njihovih prijatelja Clare, Michelle i Michelleina engleskog rođaka Jamesa dok prolaze i istražuju svoje tinejdžerske godine u Derryju tijekom nevolja. Channel 4 pokupio se u prilično zanimljivoj emisiji koju svi možete gledati iz bilo kojeg mjesta širom svijeta koristeći VPN ili Smart DNS. 


Kako gledati Derry Girls sezonu 2 na mreži

Kako gledati Derry Girls sezonu 2 na mreži

Kako gledati Derry Girls sezonu 2 na mreži pomoću VPN-a

Nakon depresivnog finala na kojem su fanovi obrisali suze, Derry Girls Lisa McGee sinoć su se vratile na Channel 4. Serija je samo krasila ekrane britanskih stanovnika jer je Channel 4 dostupan samo unutar granica Velike Britanije. Zbog geo-ograničenja i problema s licenciranjem, kanal 4 je nedostupan izvan Velike Britanije. To znači da svatko tko želi gledati Derry Girls u inozemstvu to neće moći bez pružatelja VPN usluga.

Virtualna privatna mreža ili VPN proteže se kroz javnu ili zajedničku mrežu i djeluje kao tunel. One gdje možete sigurno i anonimno razmjenjivati ​​podatke putem Interneta kao da ste izravno povezani na privatnu mrežu. VPN skriva vaš identitet i internetske aktivnosti koje morate raditi kako biste željeli raditi na mreži. To je moguće nakon spajanja na jedan od VPN-ovih poslužitelja. Tada se preusmjerava na vezu putem poslužitelja države koju odaberete i dobijete novu privremenu IP adresu. S tom novom IP adresom dobivate pristup svim sadržajima koji se nalaze u toj zemlji na kojoj se temelji poslužitelj na koji ste povezani.

Gledajte Derry Girls Season 2 na mreži pomoću VPN-a – Koraci

Evo kako deblokirate Channel 4 za strujanje Derry Girls u inozemstvu:

  1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s UK serverom.
  5. Idite na mrežu pomoću Britanska IP adresa.
  6. Stream Derry Girls na bilo koje mjesto širom svijeta.

ExpressVPN je vrlo popularna u VPN industriji zahvaljujući izvrsnim uslugama i velikim brzinama. Omogućuje vam pristup poslužiteljima u preko 90 zemalja tako da ćete moći zaobići ograničenja i uživati ​​pristup svim vrstama sadržaja bez obzira gdje se nalazite. Pogledajte tablicu ispod za ostale davatelje VPN usluga.

Kako gledati Derry Girls 2 sezona na mreži pomoću pametnog DNS-a

Pametni DNS prilično je nova tehnologija koja je razvijena kao rezultat povećanja aktivnosti geo-blokade. Pametni DNS pomaže vam pristupiti ograničenim web lokacijama poput popularne Hulu, BBC iPlayer, BeInSports i mnogih drugih preusmjeravanjem prometa potrebnog za određivanje vaše geolokacije. Ovim putem možete pristupiti tim web mjestima s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Smart DNS samo preusmjerava vaš promet bez promjene vaše IP adrese ili šifriranja vaših podataka. Povezivanje s pametnim DNS-om ne utječe na vašu vezu. Međutim, sadržaj možete otključati pomoću tog proxyja. Evo kako pomoću Smart DNS proxyja možete deblokirati Channel 4 i strujati Derry Girls:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu Channel 4.
  4. Uživajte u streamingu Derry Girls uživo na mreži.

Unlocator je najbolja Smart DNS proxy usluga na tržištu. Jamči zaobilaženje geo-ograničenja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Dakle, ako tražite pametni DNS koji će vam pomoći deblokirati inozemni sadržaj, ne tražite dalje nego Unlocator. 

O Derry Girls

Derry Girls je sitcom koji je premijerno prikazan 4. siječnja 2018. na Kanalu 4, a kasnije je obnovljen za drugu seriju. Emisija je bila najgledanija serija u Sjevernoj Irskoj od kada su započeli moderni zapisi 2002. godine. Prosječno 519 tisuća gledatelja bilo je spremno gledati predstavu. Čak se govori i o obnovi za treću seriju.

Druga serija sada se emitira na Kanalu 4, a emitirana je 5. ožujka 2019. Serija prati Erin i njezine prijatelje dok odrastaju u svijetu oružanih kontrolnih punktova i britanske vojske. Derry Girls postavljen je u Sjevernoj Irskoj 1990. i gledamo kako ove djevojke doživljavaju uspone i padove kao tinejdžeri u tako burnim vremenima.

Gledajte Derry Girls 2. sezona – završne riječi

Što možemo očekivati ​​da će pisac McGee i redatelj Michael Lennox izvući iz života djevojaka, mladunče engleskog momka i obitelji u drugoj sezoni Derry Girls? Uključite se na Channel 4 da biste to saznali. Hoće li to biti VPN ili Smart DNS? Što god odlučite na kraju, omogućuje vam strujanje serije izvan Velike Britanije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me