Kako gledati DirecTV izvan SAD-a putem VPN-a ili Smart DNS-a

Bilješka: Ako vam nisu potrebne dodatne informacije o Smart DNS-u ili VPN-u, možete se izravno prijaviti na ExpressVPN. Odabirom američkog poslužitelja moći ćete deblokirati sve američke geo blokirane kanale, uključujući Direct TV.

Kako deblokirati i gledati DirecTV svugdje izvan SAD-a pomoću VPN ili Smart DNS proxyja

Kako deblokirati i gledati DirecTV bilo gdje

Kako pristupiti DirecTV u inozemstvu putem VPN-a

VPN je sjajan alat za zaobilaženje ograničenja koja su nametnuta američkim streaming uslugama poput DirecTV-a. VPN vam omogućuje promjenu IP adrese. Stoga će vam se činiti da se gotovo nalazite u SAD-u. Jednom kada dobijete američku IP adresu, imat ćete pristup svim američkim geo blokiranim kanalima. VPN ima svoj skup značajki.

 • VPN omogućava vam da u potpunosti šifrirate svoj promet. Nema više prisluškivanja od vladinih agencija ili davatelja internetskih usluga.
 • Promjenom i skrivanjem vaše IP adrese, VPN vam daje internetsku anonimnost. To sprečava da vas web stranice prate.
 • Iako je pametni DNS nemoćan protiv DNS otmica i transparentnih proxyja, VPN djeluje besprijekorno čak i u prisutnosti ovih pravila.
 • Jednom kada odaberete američki VPN poslužitelj, svi američki streaming kanali postaju deblokirani. Uživajte u strujanju izravne televizije, Netflixa, Hulu Plus, HBO Go i mnogih drugih.

Nekoliko koraka morate slijediti kako biste pristupili DirecTV-u u inozemstvu. Pronaći ćete ih u nastavku.


Koraci

Evo što trebate učiniti kako biste gledali DirecTV izvan Sjedinjenih Država:

 1. Ići ExpressVPNNa web stranici i prijavite se za njihovu uslugu.
 2. Nakon toga preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj. Naći ćete klijente za Android, iOS, PC i Mac.
 3. Nakon što je instalacija dovršena, prijavite se sa svojim VPN vjerodajnicama.
 4. Sada brskajte po popisu poslužitelja i odaberite onaj koji se nalazi u Sjedinjenim Državama.
 5. Napokon, pokrenite DirecTV čim uspostavite vezu.
 6. Gledajte kanal bilo gdje u svijetu bez problema.

Uključene su namjenske VPN aplikacije iPhone, iPad, Android telefoni / tableti i računala sa sustavom Windows / Mac, pružaju pružatelji VPN usluga kao što su ExpressVPN. Sa takvim aplikacijama podešavanje uređaja s VPN-om prilično je jednostavno.

Najbolji VPN za DirecTV

Uz malo istraživanja, smislio sam 4 najbolja VPN-a za DirecTV. Uzeo sam u obzir sve čimbenike koji ih čine vašim najboljim izborom za usmjeravanje DirecTV-a u inozemstvo. Evo ih:

ExpressVPN

Otkrićete to ExpressVPN zauzima prvo mjesto na našoj listi zbog postojanja stotina poslužitelja na 29 lokacija u SAD-u. Najbolja stvar u vezi s ovim VPN-om je ta što čak i kodiranjem vaša veza ostaje brza kao i uvijek. To znači da možete gledati svoje omiljene emisije bez ikakvih prekida punjenja.

Njihovo osoblje za podršku vrlo je ljubazno i ​​mogu vam se obratiti putem chata uživo kako bi vam pomogli oko bilo kojeg problema s kojim biste mogli naići. Pored toga, ExpressVPN prihvaća strogu politiku zabrane zapisa, što znači da ćete moći pregledavati internet bez brige hoće li se vaše aktivnosti pohraniti ili ne. Štoviše, ovaj VPN omogućava do 5 istodobnih veza. Iskoristite sve mogućnosti i podijelite svoj račun s još dva korisnika koja njeguju internetsku sigurnost.

NordVPN

NordVPN nudi možda najveći broj poslužitelja bilo kojeg VPN pružatelja usluga u Sjedinjenim Državama. Naći ćete više od 1000 poslužitelja u Sjedinjenim Državama i ukupno 5000+ širom svijeta. Njihovi poslužitelji su vrlo brzi, ali s vremena na vrijeme mogu primijetiti lagani pad. Međutim, to uopće neće utjecati na vaše iskustvo strujanja.

NordVPN se ističe kada govorimo o sigurnosti i privatnosti. Nude značajke poput drugih, uključujući dvostruku VPN, namjenski IP, CyberSec i anti-DDoS zaštitu. Korisnici NordVPN-a mogu se istovremeno prijaviti na poslužitelje na do 6 uređaja. To znači da možete istovremeno gledati geo-ograničene sadržaje na više uređaja.

BulletVPN

BulletVPN je još jedan VPN koji se pokazao vrijednim spomena. Poslužitelje ima u 30 zemalja, što se smatra malom količinom u odnosu na ostale. Ali kad govorite o njihovim poslužiteljima u SAD-u, trebali biste znati da je jedan od rijetkih koji može deblokirati Netflix pri velikim brzinama. Da ne spominjemo da je DirecTV-u prilično lako pristupiti nakon što operirate s njihovom uslugom.

Bullet VPN podržava OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP protokole i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Naći ćete aplikacije u gotovo svim operativnim sustavima koji su dostupni vani, uključujući one na PC-u, Mac-u, Androidu i iOS-u. A da ne spominjemo da istovremeno možete spojiti 5 uređaja pod jednim računom.

SurfShark

SurfShark koristi šifriranje AES-256-GCM i SHA-512 za zaštitu vaših podataka i nudi vlastitu DNS mrežu, kao i ugrađenu zaštitu od propuštanja DNS-a, WebRTC-a i IPv6. Za sada dobro, ali pričekajte još. Sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima. Znate li što to znači? Ne morate brinuti o zakonima o zadržavanju podataka jer regija ne spada u skupinu zemalja 5 Oči ili 14 Oči

Surfshark ne ograničava broj istovremenih veza koje korisnici mogu imati, što znači da ćete moći dijeliti VPN vezu s svima oko vas dok upotrebljavate isti račun. Ovaj VPN omogućava nam povjerenje u njihovu politiku zapisivanja jer ona zapravo postoji, za razliku od nekih drugih VPN-a koji tvrde da poštuju našu privatnost.

Kako deblokirati i gledati DirecTV izvan SAD-a pomoću Smart DNS proxyja

Da bi deblokirajte DirecTV izvan SAD-a, morate ga navesti da mislite da mu pristupate iz SAD-a. Pametni DNS proxyji omogućuju vam upravo to. Ako odaberete Smart DNS za otključavanje DirecTV-a, nećete trebati instalirati bilo kakav dodatni softver na svoj streaming uređaj. Smart DNS proxy ima popis pogodnosti.

 • Smart DNS funkcionira na gotovo svim uređajima za streaming. iPhone, IPad, Android, PS4 / PS3, Xbox, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV i Roku svi su kompatibilni sa Smart DNS-om.
 • Smart DNS mijenja samo rutu nekih bita vaše veze. Kao rezultat, vaš Internet brzina neće patiti.
 • Smart DNS ne mijenja ili prikriva vašu IP adresu. Ova je značajka korisna ako mnogo posjetite lokalne web stranice i usluge.
 • Smart DNS vam omogućuje istovremeno gledanje streaming kanala iz različitih zemalja. Deblokirajte DirecTV, CBC Canada i CanalPlay. Ne morate ponovno konfigurirati početnu postavku Smart DNS-a.

Važno je znati da Smart DNS postaje beskoristan u slučaju da vaš davatelj internetskih usluga koristi DNS otmice i prozirne proxyje.

Unlocator je moj omiljeni Smart DNS servis. Oni imaju popis o 120 deblokiranja streaming kanala. Osim toga, naći ćete video / vodiči o tome kako postaviti uređaj pomoću Smart DNS-a. Provjerite njihovo besplatno 7-dnevno suđenje ovdje.

Kako deblokirati DirectTV pomoću Smart DNS ili VPN – Ostale informacije

DirecTV je dostupan na sljedećim uređajima.

 • iPhone / iPad
 • Android telefoni / tableti.
 • Amazon Kindle
 • Računala sa sustavom Windows / Mac.

Kada završite s postavljanjem uređaja za streaming putem Smart DNS-a ili VPN-a, možete deblokirati Direct TV zajedno sa svim ostalim mrežnim kanalima u SAD-u..

 • Amazon Fire TV
 • Pucketanje
 • M-GO
 • Netflix
 • HBO GO
 • Hulu Plus
 • MLB.TV
 • WWE Mreža
 • UFC
 • Vrijeme NBA igre
 • &E.
 • NHL Game Center
 • Povijest
 • Doživotno
 • Disney i mnogi drugi.

DirectTV izvan SAD-a – deblokiranje / gledanje

To je vjerojatno sve što trebate znati o deblokiranju DirecTV-a bilo gdje izvan SAD-a Pametni DNS ili VPN. U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije ili upute o postavljanju određenog uređaja, molimo ostavite komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me