Kako gledati DirecTV sada u Kanadi

U ime svih moždine-rezači vani, DirectTV treba ići globalno. Ako to ne učini, svi ćemo morati pronaći alternativni način da to gledamo dok smo u inozemstvu.


DirecTV je najbolja opcija za rezače kabela u Sjedinjenim Državama. Tvrtka, međutim, ne nudi svoje usluge u inozemstvu, i to je ono zbog čega smo svi uznemireni. Ali, izgleda VPN i pametni DNS mogu pomoći u tom pitanju. Saznajte kako u nastavku.

Kako gledati DirecTV sada u Kanadi

Kako gledati DirecTV sada u Kanadi

Kako gledati DirecTV sada u Kanadi pomoću VPN-a

DirecTV Now uključuje sve vrste streaming usluga i kanala sa sportskim, naučnofantastičnim filmima, kuhanjem i glazbenim sadržajem. Međutim, jesi nije dozvoljen pristup bilo koji od njih ako živite ili posjetite Kanadu. DirecTV Now ne može se emitirati kanadskim stanovnicima, jer bi to bilo ilegalno, pod naslovom: “kršenje autorskih prava”.

Da biste napravili takvu promjenu, morate instalirajte VPN. Iako nije jedini alat za deblokiranje, to je najsigurniji i najučinkovitiji. VPN stvara ovaj digitalni tunel gdje završava prenošenje podataka korisnika i promet kroz njega. Oni dobiju šifrirano, zaštićeno, i postanite unhackable. Pored toga, čini se da se podaci generiraju s drugog mjesta. Jednom kada se povežete s VPN serverom, sve što vam pripada odgovara onoj na poslužitelju, uključujući njegovu lokaciju. Pojavivši se u drugoj zemlji, možete pristupiti sadržaju te zemlje bez obzira gdje se nalazite. Evo što treba učiniti:

 1. Prvi, prijavite se kod davatelja usluga VPN.
 2. Preuzmite, a zatim instalirajte aplikaciju na nay uređaju po vašem izboru.
 3. Sad kad ga imate, možete lansirati.
 4. Potražite poslužitelje sa sjedištem u SAD-u.
 5. Da biste dobili IP adresa SAD-a morate se povezati s američkim poslužiteljem.
 6. Pričekajte vezu biti će napravljeno.
 7. Sada, pristupite DirecTV Now u Kanadi.

Najbolji VPN za DirecTV

ExpressVPN je popularni premium VPN dobavljač koji označava sve okvire u kategorijama podrške, privatnosti i sigurnosti. Isporučuje snažne predstave i pruža velike brzine. Mnogim korisnicima ExpressVPN možda nije unutar njihova proračuna. Zbog toga smo u sljedećoj tablici naveli ostale VPN-ove – neke od najboljih na tržištu.

Kako gledati DirecTV sada u Kanadi pomoću Smart DNS proxyja

Prvenstveno funkcija Smart DNS-a je deblokirajte geo-ograničenja. To je puno jeftinije od VPN-a, ali ne može se natjecati protiv njega u pogledu sigurnosti. Kakva sigurnost? Pametni DNS nema nijednog. Ovaj uređaj ne šifrira promet korisnika, kao što to čini VPN. Ostat ćete izloženi Smart DNS pretplatom. Ali. Bez sumnje ćete biti dobivanje pristupa stvarima koje želite velikom brzinom. Sada, ako vaš ISP koristi otmicu DNS-a, vaš pametni DNS možda neće raditi. Morate imati na umu da ne mogu proći deblokirati sve željene proxye DNS proxyja, pa ih pažljivo odaberite. Sve u svemu, pametni DNS može dovesti DirecTV Now u Kanadu i ovako se radi:

 1. Prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje Unlocatora.
 2. Koristite ove videozapise / vodiče za postavljanje naučiti kako konfigurirajte Smart DNS na vašem streaming uređaju.
 3. Pristupite web lokaciji DirecTV ili aplikacije.
 4. A sada, idi dalje streaming DirecTV Now sadržaja.

Iako Pametni DNS bez veze ne mijenja vašu IP adresu, davatelja usluga miješa vašu lokaciju da te natjeram pojavljuju se na različitim mjestima sve odjednom. Drugim riječima, vaša IP adresa ostaje ista (ljudi i dalje mogu znati gdje se nalazite), istovremeno ćete se pojaviti u istoj zemlji kao i streaming kanal kojem pokušavate pristupiti..

Dobavljač se prodaje kao alat za geoblokiranje, a ne podatke koji šifriraju. Ne možete dobiti bolji Smart DNS za pristup na više od 200 kanala nego Unlocator. svoj 7-dnevno besplatno probno razdoblje, međutim, ide u oba smjera. Neki bi mogli cijeniti vremensko razdoblje, dok bi drugi mogli smatrati to neadekvatnim. Bilo kako bilo, imate vremena da se predomislite prije nego što počnete. Ako tražite velike brzine, vrijedi pokušati.

Gledajte DirecTV sada u Kanadi

Među mnogim mogućnostima za deblokiranje sadržaja, VPN i Smart DNS su najbolji. Metoda koju odlučite krenuti ovisi o tome koliko cijenite privatnost i sigurnost. Kad to shvatite, u svakom trenutku možete uživati ​​u svemu što DirecTV Now može ponuditi u Kanadi. No, kad se odlučite, podijelite svoje odabire u nastavku. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me