Kako gledati DirecTV sada u Velikoj Britaniji

DirecTV Now jedna je od najbolje strujne platforme u poslu. Usluga streaminga nudi svojim pretplatnicima liniju od 330+ kanala kao i premium mreže poput HBO-a, Showtime-a i Starz-a umanjeni za dodatne troškove.


Savršeno je za sve koji žele prebaciti s kabela na opcije za rezanje kabela. ali, blokiran je izvan SAD-a. Dakle, ako želite gledajte DirecTV Sada u Velikoj Britaniji, morat ćete koristite VPN ili Smart DNS kako bi se strujanje omogućilo. Ja sam napravio rez, i došlo je vrijeme da to učinite.

Kako gledati DirecTV sada u Velikoj Britaniji

Kako gledati DirecTV sada u Velikoj Britaniji

Kako gledati DirecTV sada u Velikoj Britaniji koristeći VPN

Na razočaranje mnogih izvan SAD-a, DirectTV Now nije dostupan u inozemstvu.

Ako vas zanima gledanje DirecTV Now u Velikoj Britaniji, Kanadi, Italiji, Njemačkoj ili bilo kojoj drugoj zemlji širom svijeta, morat ćete prevariti te zemlje u vjerovanje da ste u SAD-u. Ovaj se trik može izvesti uz pomoć VPN-a.

Zbog geo-ograničenja, mnogim ljudima nije dopušten pristup sadržaju iz drugih zemalja. Davatelji sadržaja kontroliraju koja geografska područja mogu pristupiti svom sadržaju. Dakle, ako se ne nalazite na tom geografski odobrenom području, tada će vam biti uskraćen pristup onome što želite. No povezivanjem s jednim od američkih VPN poslužitelja, web lokacija DirecTV otkrit će prihvatljivu IP adresu. Slijedom toga, bit ćete odobren pristup uslugama DirecTV. Evo kako to funkcionira:

 1. Napraviti VPN pretplata.
 2. Sad bi trebao preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svom uređaju.
 3. Otvorite VPN aplikaciju.
 4. Prijaviti se sa svojim VPN računom.
 5. Potražite američki poslužitelj i povezati se s njom
 6. Nabavite američku IP adresu.
 7. Stream DirecTV Now sadržaj bilo gdje da se nalazite. 

Najbolji VPN za DirecTV Now u Velikoj Britaniji

Ako postoji VPN koji vrijedi nečiju pažnju, to je ExpressVPN. Ovaj pružatelj usluga ne nudi ništa drugo nego stalne brzine, izvrsna usluga, i stalni nastupi. Iako je ExpressVPN malo skuplji, ovaj se pružatelj dokazao održavanje privatnosti korisnika dok deblokiranje njihovog omiljenog sadržaja.

ExpressVPN je savršen izbor za mrežne streamere zbog funkcioniranja njihovih optimizirani poslužitelji. Ako želite provjeriti druge VPN-ove, tablica u nastavku može vam pomoći:

Kako gledati DirecTV sada u Velikoj Britaniji koristeći Smart DNS

Još jedan način dobivanje DirecTV-a u Velikoj Britaniji je putem pametnog DNS-a. Ovo je internetski alat koji osigurava zajamčeni rezultati pri velikim brzinama. Nije osigurana sigurnost jer ovaj alat ništa ne šifrira vaš promet. U stvari, vaš IP održava takav kakav jest i uglavnom vam omogućuje da se pojavite na drugom mjestu. Ovo vam pomaže pristupite geo-ograničenom sadržaju. Nedostatak enkripcije postupak čini cijeli proces mnogo bržim. Slijedite korake u nastavku do deblokirajte DirecTV u Velikoj Britaniji:

 1. Uhvatite se za ruke Pretplata na neodređeno mjesto.
 2. Pogledajte videozapise / vodiče za postavljanje.
 3. Konfigurirajte svoj pametni DNS na svom uređaju.
 4. Prijeđite na web-lokaciju DirecTV.
 5. Slobodno pristup cijelom sadržaju DirecTV-a.

Pametan izbor za Smart DNS je Unlocator. Danska tvrtka koja stoji iza ovog proizvoda savršena je za zaobilazeći geo-ograničenja i deblokiranje sadržaja. Dobivate pristup više od 200 kanala tijekom 7-dnevnog besplatnog suđenja.

O DirecTV Now

DirecTV Now je usluga pretplatničkog prijenosa koja omogućuje pretplatnicima u SAD-u da gledajte materijal koji se nudi na kabelskim kanalima minus opredjeljenje. DirecTV Now nudi više kanala od većine konkurenata. Uključuje kanale (ABC, CBS, Fox i NBC) za većinu tržišta. svoj sučelje je prilično jednostavno s nešto dobrodošlice Značajke “poput kabela” poput prelaska između kanala.

Zahvaljujući ovoj usluzi streaminga, dobijete priliku za gledajte TV uživo putem interneta. Uzmi više 65 TV kanala uživo za 40 USD mjesečno na bilo koji uređaj koji odaberete. Pogledajte pretplatničke planove za DirecTV sada: Na raspolaganju su četiri osnovna paketa, plus paket španjolskog jezika.

 • Živite malo iznosi 40 USD mjesečno za više od 65 kanala,
 • Taman mjesečno naplaćuje 55 USD za više od 85 kanala.
 • Idi veliki nudi više od 105 kanala za 65 dolara mjesečno.
 • Moram to imati paket iznosi do 75 USD mjesečno za 125+ kanala.
 • Todo y Más svojim korisnicima daje 50 kanala na španjolskom jeziku. Po cijeni od 45 dolara usluga nudi više od 40 kanala na engleskom jeziku.

Popis podržanih uređaja

DirecTV Now dostupan je na pametnim telefonima, računalima i televizorima sa kompatibilnim uređajem za streaming. Imate priliku da streaming više od 100 kanala TV uživo trebate li ih strujati na bilo kojem od ovih uređaja:

 • Roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • Aplikacije
 • Preglednici
 • Amazon Fire TV

Nabavite DirecTV odmah u Velikoj Britaniji

DirecTV Now je a fantastična platforma za strujanje medija. Šteta što je dostupna samo u SAD-u Srećom, imate dvije metode koje možete koristiti da biste napravili DirecTV dostupan u Velikoj Britaniji.

Samo koristite VPN ili pametni DNS, i moći ćete ni u kojem trenutku uživati ​​u strujanju DirecTV Now izvan SAD-a i u Velikoj Britaniji. Javite nam svoje misli u komentarima u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map