Kako gledati Disneyjev kanal izvan SAD-a

Kako gledati Disney Channel izvan SAD-a? Disney je tajni sastojak recepta odrastanja. Otac ili majka moraju u nekom trenutku tijekom roditeljske karijere uključiti Disneyjev kanal kako bi ublažili mučninu djeteta ili brzi hod do trgovine. U Disneyjevim sadržajima neosporni su šarm koji svako dijete tamo moli za više. DisneyNOW je zamijenio Disney Junior, Disney XD i Disney Channel donoseći vam svoje omiljene Disneyeve predstave na jednom mjestu.


Kako gledati Disneyjev kanal izvan SAD-a

Kako gledati Disneyjev kanal izvan SAD-a

DisneyNow omogućava djeci da biraju između širokog spektra TV emisija i filmova za uživanje u pokretu. Postoje mnoge starije emisije, kao i svi novi favoriti, a ponude se mijenjaju s vremenom. Međutim, sadržaj Walta Disneya dostupan je samo u SAD-u i zato podliježe dodatnim geo-ograničenjima. Pa, što rade iskreni Disneyjevi obožavatelji u Australiji, Kanadi, Velikoj Britaniji i drugim zemljama širom svijeta? Jednostavno, dobivaju VPN ili Smart DNS proxy. Tek tada će oni moći emitirati emisije poput Ravenove kuće, klupa Mickey Mousea i svih događanja Radio Disneya na iPhoneu, iPadu, Androidu, PC-u, Mac-u, Apple TV-u, Kindle Fire, Roku-u.

Kako gledati Disneyjev kanal izvan SAD-a pomoću VPN-a

Disney je omiljen kod djece onoliko koliko roditelji zahtijevaju. Oslobađa ih od zabavnih dužnosti i služi kao sjajno sredstvo za odvlačenje pažnje. Ne biste se iznenadili kad biste znali da su roditelji ti koji očajnički deblokiraju DisneyNow izvan SAD-a. Dakle, svi roditelji koji se bore s nedostatkom zabavnih metoda, ovaj je vodič za vas:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite strujati Disney Now.
 3. Pokrenite aplikaciju.
 4. Povežite se s američkim poslužiteljem kako biste dobili američku IP adresu.
 5. Otključajte bebe s lutkama, PJ maske i sve fantastične petke koje vaše dijete može gledati.

Imajte na umu da će vam i dalje trebati pretplata na američki kabel za prijavu. Prije nego što počnete beskrajno surfati web-om za dobre pružatelje usluga, s ponosom vam možemo preporučiti onu koja će vam sigurno koristiti na svim razinama. ExpressVPNPoslužitelj u SAD-u zamjenjuje vašu IP adresu američkom tako da možete deblokirati Disney Now ili bilo koji drugi kanal ili web mjesto sa sjedištem u Americi. Ako želite bolju ideju o ostalim pružateljima VPN usluga vani, pogledajte donju tablicu.

Kako djeluje VPN?

VPN označava Virtual Private Network, a kao što i samo ime govori, to je tehnologija koja pruža privatnost na Internetu. VPN aplikacija koju preuzmete povezuje vaš uređaj (računalo, prijenosno računalo ili pametni telefon) na poslužitelj kojim upravlja VPN davatelj. Svi podaci koji se prenose preko te privatne mreže šifrirani su prije nego što dosegnu u javnu mrežu. S VPN-om nema šanse da bilo koja treća strana pristupi vašim podacima ili prati vaše mrežne aktivnosti. Ono što radite na mreži samo je za vaše oči. Kakve to veze ima s deblokiranjem DisneyNow-a? Ne možete pristupiti Disney Now zbog vaše IP adrese. Vaša adresa govori o vašoj stvarnoj lokaciji i činjenica da ovdje čitate znači da najvjerojatnije niste u SAD-u. VPN može promijeniti tu stvarnost i učiniti se kao da se nalazite u SAD-u. To se jednostavno zamjenjuje vašom stvarnom IP adresom s američkom tako da ćete moći pristupiti svim vrstama američkog sadržaja, uključujući Disney Now. Nije li to cool ili što već?

Kako deblokirati Disneyjev kanal izvan SAD-a pomoću pametnog DNS proxyja

Zato slušajte roditelje, VPN može da vas dovede do DisneyNow gdje god bili, ali to nije jedini način. Pametni DNS proxy može učiniti to isto uz malu razliku u pristupu. Ono što Smart DNS proxy radi jest da djelomično preusmjerava promet potreban za utvrđivanje vaše geografske lokacije putem svojih DNS poslužitelja, omogućavajući vam zaobići regionalna ograničenja i deblokirati kanale koji nisu dostupni u vašoj zemlji. To znači da ne dobijate novu IP adresu, a promet nije u potpunosti šifriran. Pročitajte upute u nastavku da biste saznali kako pomoću Smart DNS proxyja možete deblokirati DisneyNow izvan SAD-a.

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Posjetite DisenyNow ili pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
 4. Stream DisneyNow smiješno zabavnog sadržaja bilo kada i bilo gdje.

Iako Unlocator nije davatelj VPN usluga, on obavlja iste funkcije. Može zaobići geo-ograničenja, uključujući i one DisneyNow i pruža velike brzine prilikom strujanja audio i video sadržaja na mreži. Plus, to je samo 4,94 mjesečno, što je jeftinije od mnogih davatelja VPN usluga.

DisneyNow pokazuje

Gledajte svoje omiljene Disneyeve emisije, uključujući:

 • Andi Mack
 • Bizaardvark
 • Bunk’d
 • Elena od Avalora
 • Disney Junior Nursery Rhymes
 • Doktor McStuffins
 • DuckTales
 • K.C. tajni
 • Mickey i Roadster Racersi
 • Mickey Mouse Clubhouse
 • PJ maske
 • Puppy psi prijatelji
 • Ravnov dom
 • Zvijezda protiv Sile zla
 • Pobunjenici zvijezda
 • Zaglavljen u sredini
 • Tangled: Serija
 • Čuvar lavova
 • Vampirina

Gledajte DisneyNow izvan SAD-a

Na kraju, uspjeh deblokiranja DisneyNow-a najvjerojatnije će odgovarati vašem osjećaju o programiranju Disney Channel-a za početak. Ako želite pružiti svojoj djeci prijateljsko iskustvo struje, nabavite DisneyNow sa VPN ili proxy asapom. Možete pomoći svojoj djeci da pristupe svojim favoritima postavljanjem njihovog profila i stvaranjem vlastitog popisa programa koji odobravate. A za veću praktičnost možete preuzeti aplikaciju Disney Now i gledati epizode iz Roadster Racersa, DuckTalesa, Andi Macka i još mnogo toga, cijeli dan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me