Kako gledati DisneyLife izvan Velike Britanije

Disney je život. To je kanal s kojim smo odrasli i kojeg smo naučili voljeti svim srcem. Ne možemo si pomoći nostalgijom kad naiđemo na Pixar film koji smo gledali iznova i iznova kao djeca. Ovi filmovi i emisije podsjećaju nas na dobre dane i vraćaju nas u jednostavnije vrijeme. Postoje slučajevi kad osjećamo da ponovo gledamo Disneyjev sadržaj, a kada to učinimo, imamo samo jedno mjesto za posjetiti, a to je DisneyLife. To je mjesto gdje svijet Disneya možete dobiti u jednoj aplikaciji.


Stvarno iznemoglo u svemu tome je što je DisneyLife dostupan samo u Velikoj Britaniji, što je razočaravajuće za tisuće Disneyevih ljubitelja širom svijeta. Međutim, Disneyjevi obožavatelji koji žive izvan Velike Britanije i dalje mogu pristupiti DsineyLifeu jer je potrebno samo vjera i povjerenje … i malo pixie prašine. Ne, sve što trebate je VPN, a evo kako ga upotrebljavate.

Kako gledati DisneyLife izvan Velike Britanije

Kako gledati DisneyLife izvan Velike Britanije

Što je DisneyLife?

DisneyLife uključuje obilje ekskluzivnog sadržaja, od zakulisnih funkcija do animiranih kratkih pjesama, pjesama i kratkih priča. Međutim, Disney je najavio planove za više ekskluziva. Pretplata na DisneyLife košta samo 4,99 funti mjesečno u Velikoj Britaniji, što je znatno jeftinije od bilo kojeg drugog konkurenta. Osim toga, postoji sedmodnevno besplatno probno razdoblje, tako da možete testirati uslugu prije nego što izvršite obvezu. Sadržaj DisneyLife dostupan je za preuzimanje izvanmrežno omogućavajući korisnicima gledanje svojih omiljenih Disneyevih filmova i slušanje njihovih omiljenih Disneyevih pjesama bez potrebe za internetskom vezom.

Kako deblokirati DisneyLife izvan Velike Britanije

DisneyLife uključuje gotovo sve što se ikada emitiralo na Disney kanalu, što ga čini krajnjim odredištem umirućih Disneyevih fanova. Ovaj je kanal popularan širom svijeta. Služi kao omekšalo za vrijeme malih zabava za djecu i tegljačima na odraslim srcima kada na to podsjete. Ako ga želimo u inozemstvu ne treba opravdanje, upravo to radimo, a VPN je više nego sposoban za deblokiranje DisneyLife izvan Velike Britanije. VPN se proteže kroz javnu ili zajedničku mrežu i djeluje poput tunela tako da možete sigurno i anonimno razmjenjivati ​​podatke. Vaši podaci i veza preusmjeravaju se preko određenog poslužitelja u zemlji u kojoj se poslužitelj nalazi. Kao rezultat toga, dobit će vam nova IP adresa i moći ćete pristupiti sadržaju koji se nalazi u zemlji koju ste odabrali. Evo kako možete deblokirati DisneyLife izvan Velike Britanije VPN-om:

  1.  Prvo se morate prijaviti kod davatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s UK serverom.
  5. Idite na aplikaciju ili web mjesto DisneyLife.
  6. Na DisneyLifeu gledajte animirane klasike poput Kralja lavova i Knjige džungle ili čitav niz filmova uživo kao što su Tajništvo i Tri mušketira..

Jedan je od najboljih pružatelja usluga na koje nailazite ExpressVPNOvaj pružatelj usluga nudi vrhunsku uslugu i širok izbor lokacija koje možete odabrati. Njihovi pouzdani nastupi i dobro poznati agenti pomogli su ExpressVPN da sebi donese ime na tržištu. Postoje i drugi davatelji usluga koji vam mogu pomoći da nabavite Fandor izvan SAD-a, a nalaze se u donjoj tablici.

Kada će se DisneyLife predstaviti u SAD-u?

Nekako je smiješno što DisneyLife nije dostupan u SAD-u ako je Disneyjev kanal primarno smješten u SAD-u. Do sada je DisneyLifeova streaming usluga ekskluzivna za Veliku Britaniju. Pokrenuta je još 2015. godine i od tada bilježi veliki uspjeh. Zahvaljujući svemu tom uspjehu, DisneyLIfe dolazi u SAD, ali tek 2019. zbog postojećih ekskluzivnih ugovora s drugim platformama. Očito, čeka još dugo, samo ćemo nastaviti koristiti VPN dok se ne dogodi magija.

Gledajte DisneyLife izvan Velike Britanije

– Govorimo o neograničenom Disneyu, momci! Što se ovoj aplikaciji ne sviđa? Možete otkopati bilo koju Disneyjevu seriju ikad emitiranu na Disneyjevom kanalu na ovoj aplikaciji po pristupačnoj cijeni. Uskoro ćemo vidjeti kako se Netflix oblikuje u usporedbi s pokretanjem američke verzije DisneyLife. Nije da nam se ne sviđaju Netflix izvornici, ali Disney će zauvijek zauzeti posebno mjesto u našim srcima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me