Kako gledati doma i u gostima 2019 na mreži

Dakle, Jasmine otkriva Torinu mračnu tajnu. Simone upoznaje koliko je Bella zapravo problematična, a Raffy i Ryder su uhvaćeni u nečem ilegalnom. Sve je to otkriveno u kući kod kuće 7, koju možete gledati samo u nekoliko zemalja. Međutim, ako ste bili bilo gdje izvan Australije ili Velike Britanije, možete koristiti VPN za strujanje serije. Saznajte kako u članku u nastavku.


Kako gledati doma i u gostima 2019 na mreži

Kako gledati doma i u gostima 2019 na mreži

Kanali koji struju kući i u gostima

Ispod su emiteri australijske sapunice, Dom i daleko:

 • Velika Britanija: 5. kanal
  • objavljen: Ponedjeljak, 7. siječnja 2019. godine
 • Australija: 7. kanal
  • objavljen: Ponedjeljak, 18. veljače

Kako gledati dom i gostujuće 2019. putem VPN-a

Dom i gost uključuje šest epizoda prepunih drame koje će pobuditi zanimanje svojih gledatelja i ostaviti ih da žele više. Australska emisija vratila se na Channel 7 u ponedjeljak, 18. veljače nakon dvomjesečnog stanka. Sada, kad se vratilo, svi žele znati kako to gledati. Sve dok ste u Australiji ili Velikoj Britaniji, dobro ide i spremni ste za streaming. Međutim, ako ste bili bilo gdje izvan ove dvije države, trebat će vam davatelj VPN usluga kako bi vam omogućio pristup emisiji.

Kad tražite da gledate Home Away na Kanalu 7 pomoću VPN-a, softver na uređaju za streaming prvi taj šifrira. Nitko, pa ni usluga kojoj pokušavate pristupiti, ne mogu znati za ovaj zahtjev u inozemstvu. Umjesto da taj zahtjev prijeđite na uslugu streaminga s izvornim podacima, on prolazi kroz VPN poslužitelj koji se nalazi u istoj zemlji kao i servis kojem pokušavate pristupiti. Ako vaš promet bude preusmjeren putem poslužitelja koji se nalazi u zemlji u kojoj se temelji usluga na koju se pokušavate povezati, moći ćete pristupiti sadržaju te zemlje baš kao i obični lokalni ili stanovnici. Slijedite korake u nastavku kako biste ostvarili pristup kanalima koji struje kući i u gostima:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga. Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na poslužitelj u Australiji ili Velikoj Britaniji.
 5. Dobit an australski ili Britanska IP adresa kako biste pristupili kanalima 7 i 5.
 6. Potaknite se kući i dalje u bilo koje mjesto širom svijeta.

ExpressVPN jedna je od najpopularnijih svjetskih VPN usluga, koja vam omogućuje anonimno i sigurno povezivanje s Internetom. To je jedno od boljih VPN-a koje možete odabrati zbog njegovih sigurnosnih značajki, izvrsne usluge, pouzdane korisničke podrške i 30-dnevne garancije povrata novca. Za ostale davatelje VPN usluga provjerite tablicu u nastavku.

O kući i u gostima 2019

Dom i put je australska televizijska sapunica koju je stvorio Alan Bateman. Serija se trenutno emituje od ponedjeljka do četvrtka u 19:00 u Australiji. Sapunica će se prvobitno zvati Refuge, ali naziv je promijenjen u “prijateljskiji” naziv Doma i gosta, kad je produkcija bila u redu. Emisija je praizvedena devetominutnom pilot-epizodom, a svaka sljedeća epizoda emitirala se u trajanju od dvadeset i dvije minute. Dom i gotovi brzo su postali druga dramska serija s najdužim stažem na australijskoj televiziji.

“Dom i daleko” omogućava nam detaljniji pogled na živote i ljubav stanovnika u Summer Bayu. Serija se prvenstveno fokusirala na obitelj Fletcher koja se sastoji od Toma (Roger Oakley), Pipe (Vanessa Downing), njihovog petero udomljene djece, Franka Morgana (Alex Papps), Carly Morris (Sharyn Hodgson), Lynn Davenport (Helena Bozich), Stevena Matheson (Adam Willits) i Sally Fletcher (Kate Ritchie) – koji su se iz grada preselili u Summer Bay kuću, gdje su preuzeli novi posao vođenja parka karavana. Na kraju su uzeli šesto udomljeno dijete, Bobbyja Simpsona (Nicolle Dickson).

Gledajte dom i gost 2019. godine na mreži – završne riječi

Bilo da se radi o kanalu 5 ili 7, putem VPN-a možete pristupiti oba ova kanala izvan Velike Britanije i Australije. Imati dva emitera u različitim zemljama mogla bi biti dobra vijest za gledatelje u toj zemlji. Međutim, ostatak svijeta mora se povezati s VPN-om i preusmjeriti svoj promet putem poslužitelja u tim zemljama kako bi deblokirali te kanale i strujirali emisiju na mreži. Iako nam geo-ograničenja mogu biti frustrirajuća da naiđemo, barem možemo nešto poduzeti u vezi s njima. Javite nam u odjeljku za komentare ispod kako se to radilo za vas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me