Kako gledati EPIX izvan SAD-a

Izgubio sam privilegiju pristupaju središte svjetske zabave, EPIX nakon uspona izvan SAD-a. očigledno, neka geo-ograničenja zabranite mi pristup usluzi video na zahtjev. Vjerujući da mora postojati način prijeći ove blokade, Imao sam sreće da naiđem na dva: VPN ili Smart DNS proxyji.


Pokazalo se da su procesi deblokiranja bili lakši nego što sam mislio. U nastavku možete pročitati kako možete gledati EPIX izvan SAD-a s VPN-om ili Smart DNS-om.

Kako gledati EPIX izvan SAD-a s VPN-om

Kako gledati EPIX izvan SAD-a s VPN-om

Kako gledati EPIX izvan SAD-a pomoću VPN-a

Kad god pokušate strujati bilo koji film ili TV emisiju na Epixu u inozemstvu, video se neće reproducirati. Umjesto toga, dobit ćete pogrešku kao što je “Video datoteku nije moguće pronaći.” To je zato što su oboje Web lokacija i aplikacija EPIX ograničeni su zemljom. Srećom, moguće je prevariti geo blokirane kanale misleći da se trenutno nalazite na mjestu gdje su oni dostupni.

Postoje dva načina za to. Prvi i najpopularniji je VPN. VPN znači virtualnu privatnu mrežu. To je alat uglavnom dizajniran za kriptirajte svoj internetski promet i pružiti vam dodatna privatnost na mreži. Možete upotrebljavati VPN da biste pobijedili regionalne blokove.

koraci

EPIX omogućava pretplatnicima da gledaju filmove kao i TV emisije na mreži na svojim Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, Apple TV, između ostalih. Nažalost za američke emigrante koji žive u Kanadi, Velikoj Britaniji ili Australiji, EPIX je dostupan samo u Sjedinjenim Državama i njegovim teritorijima. No, s VPN-om koji se može promijeniti, samo slijedite korake u nastavku.

 1. Korak broj jedan: Nabavite VPN. Bolje je koristiti na mnogim poslužiteljima u SAD-u.
 2. Drugi bi korak bio instalirajte VPN aplikaciju na vašem računalu, Mac, Android ili iOS uređaju.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju.
 4. Tražite i povežite se s američkim VPN serverom.
 5. Možeš pregledavajte Internet kao da ste lokalno stanovništvo u SAD-u.

Do prevara svoju virtualnu lokaciju i šifrirajte svoje podatke, ExpressVPN je VPN za taj posao. Tvrtka je čak prati politiku povrata od 30 dana, pa nema pretjerane pretplate na njega. Provjerite neke moje omiljeni pružatelji VPN usluga 2019. godine u tablici ispod.

Deblokirajte EPIX u Kanadi ili Velikoj Britaniji – Smart DNS

Možete se poslužiti i pametnim DNS-om deblokirajte sav sadržaj možete tražiti. Ova internetska tehnologija može vas dobiti prošla ograničenja tako da ti gledajte svoje omiljene usluge strujanja dok su u inostranstvu. Nakon konfiguracije, ne dobijete novu IP adresu. Umjesto toga, ostaje isto.

Samo oni URL-ovi koji određuju vašu geolokaciju preusmjeravaju se putem određenog poslužitelja. Imajte na umu da postavljanje Smart DNS-a na vašem streaming uređaju uključuje promjenu mrežnih postavki. Ako ovo zvuči previše tehnički za vas, možda bi se jednostavno trebali pridržavati VPN-a.

 • Ili izravno konfigurirajte Smart DNS na usmjerivaču ili postavite na svom streaming uređaju.
 • Kad su spojeni na pametni DNS, primarna i sekundarna adresa DNS poslužitelja vašeg uređaja mijenjaju se.
 • Pametan DNS ne izvrši nikakve promjene na vašoj IP adresi; ostavlja ga izloženim.
 • Vas dobiti pristup blokiranom sadržaju pri velikim brzinama.
 • Smart DNS proxyji su vrlo kompatibilan sa svim vrstama uređaja kao što su Xbox, iOS, Android, PC, Smart TV, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast i Mac.

Evo ideje: pretplatite se na Unlocator i deblokirajte više od 220 kanala s ograničenom geološkom oznakom diljem svijeta. Možete slijediti videozapisi, snimke zaslona, i Vodiči za postavljanje DNS-a da biste konfigurirali pametni DNS na svom uređaju. Također, možete iskoristiti besplatno 7-dnevno probno razdoblje – ne treba kreditna kartica – da biste provjerili uslugu.

EPIX kompatibilni uređaji za strujanje

Možeš instalirajte aplikaciju EPIX na platforme ispod:

 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • Amazon tablete za vatru / TV
 • Android
 • Chromecastov
 • Honda
 • PlayStation 4
 • Roku
 • Android televizori
 • TiVo
 • Xbox One

EPIX bilo gdje u svijetu – završite

Iako EPIX nije toliko popularan kao drugi servisi za strujanje kao što su Netflix, Hulu i Amazon Prime Video, on još uvijek može ponuditi mnogo toga. Neke videozapise na EPIX-u nije moguće pronaći nigdje drugdje. Postoje neke epizode i filmovi koje možete gledati besplatno, ali velika većina sadržaja zahtijeva prijavu putem pretplate na američki kabel.

Ako ikad razmislite strujanje EPIX-a u inozemstvo, razmotrite jedan od gornjih alata i javite mi koji biste odabrali u komentarima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me