Kako gledati Errol Spence Jr. vs Mikey Garcia uživo na mreži

Dobre vijesti za sve ljubitelje boksa, Fox Sports i PBC udružili su se. Znate li što to znači? Pa, gledat ćete Error Spence Jr. koji brani naslov protiv svjetskog prvaka u četiri divizije i trenutnog WBC-ovog lakog prvaka Mikeyja Garcije Live iz AT-a&Stadion T u Arlingtonu, Teksas. Pričekajte, to je istina samo ako živite u SAD-u ili Velikoj Britaniji. Ako ne, onda trebate slijediti ovaj sveobuhvatni vodič.


Kako gledati Spence Jr. protiv Garcia Live Online

Kako gledati Spence Jr. protiv Garcia Live Online

Koliko je i gdje gledati na mreži?

Borba će biti prikazana na Fox Sportsu u sklopu petogodišnjeg sporazuma koji je sklopio s Premier Boxing Champions. Spence vs. Garcia bit će događaj Pay-Per-View i koštat će američke stanovnike 74,95 $.

Spence vs. Garcia Price

Međutim, to je jedino ako živite unutar američkih granica. Ako ne, bit ćete odmah blokirani. Fox Sports pregledava vašu IP adresu kako bi utvrdio da li ste unutar svog područja pokrivanja. Nakon što identificira vaš inozemni IP, na licu mjesta će vam smanjiti pristup. Sve što ćete vidjeti je ova poruka o pogrešci:

“Videozapis koji pokušavate pogledati nije dostupan u vašoj regiji.”
Fox Sports Geo-Greška

S druge strane, borba je dostupna u Velikoj Britaniji ako se prilagodite ITV Hub-u. Spence Jr. vs. Gracia može se besplatno prenositi na britanskoj platformi. Ipak, ITV je blokiran i izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Srećom možete zaobići takva geo-ograničenja ako koristite VPN.

Kako strujati Spence Jr. protiv Garcia u SAD-u

Fox Sports dostupan je samo u Sjedinjenim Državama. Virtualna privatna mreža može vam omogućiti pristup stotinama poslužitelja diljem svijeta, uključujući one u SAD-u. Sve što trebate učiniti je povezati se s udaljenim serverom u Americi i prevarit ćete svoju lokaciju u toj regiji. Ovo će vam odobriti američku IP adresu i činiće vam se kao da pristupate Fox Sportsu iz SAD-a.

Nakon što Fox Sports pročita vaš novoprimljeni IP, omogućit će vam puni pristup njegovoj biblioteci jer ste sada identificirani kao američki stanovnik. Sada možete uživo gledati Mikey Garcia i Errol Spence Jr. Android, iOS, PC, Mac, Apple TV i Chromecast.

Slijedite korake u nastavku, otključati Fox Sports, i struji Garcia vs. Spence žive bilo gdje:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga. ExpressVPN toplo se preporučuje.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se i povežite se s američkim poslužiteljem.
 4. Sada kada imate američku IP adresu, pokrenite Fox Sports.
 5. Uživajte u Spensu protiv Garcije i ostatku karte uživo na mreži.

ExpressVPN robustan je VPN pružatelj usluga koji može pristupiti stotinama kanala širom svijeta. I ne samo to, već nudi i super jake vojne oznake koje štite vaše osobne podatke od mogućih prijetnji na mreži. Ako želite iskopati dublje u ono top VPN-ovi za Fox Sports jesu, a zatim provjerite donju tablicu.

Kako strujati Errola Spencea mlađeg od Mikeyja Garcije u Velikoj Britaniji

ITV će borbu prenositi uživo u 1:00 ujutro u nedjelju ujutro (subota navečer). Događaj je za ITV pretplatnike besplatan. ITV Hub je besplatna streaming platforma, ali uključuje oglase u svoju uslugu. Ako se pretplatite na ITV Hub +, moći ćete gledati svoje videozapise bez oglasa. Potrebno je samo jednostavno plaćanje 3,99 funti mjesečno.

Nakon što to učinite, možete koristiti jedan od najbolji VPN-ovi za ITV za streaming Spence Jr. vs. Mikey Garcia uživo na vašem PC, Mac, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV i Apple TV (putem Airplay-a) izvan Velike Britanije.

Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.

Dva najbolja borca ​​za kilogram funte na planeti stavili su svoje savršene rekorde na AT&T Stadion. Neporaženi prvak u velesilji Errol Spence Jr. i neporaženi prvak u četiri divizije Mikey Garcia će otići licem u lice 16. ožujka.

Ne znamo kakav će biti ishod, ali prema Garciji, on traži “Legacy”. Nemojte biti iznenađeni “Uznemirenom Garcia protiv svih kvota”, ali to bi se moglo dogoditi zbog Mikeyevih zapisa.

30-godišnji Garcia ući će kao jasan donji igrač zbog pretpostavljene veličine i nedostatka snage s kojom će se suočiti. Međutim, Spence je rekla: “Ovo je ostvarenje snova i bit će to velika borba. Nadamo se da će ga svi obožavatelji podržati. ” Što misliš? Tko će na kraju prevladati? Nećemo znati sigurno ako ne dođemo 16. ožujka. Za sada pogledajte karticu borbe za događaj u nastavku:

Kartica za borbu

 • Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.
 • David Benavidez vs. J’Leon Love
 • Luis Nery vs. McJoe Arroyo
 • Chris Arreola vs. Jean Pierre Augustin
 • Charles Martin protiv Gregory Corbin
 • Fernando Garcia vs. Marlon Olea
 • Jesse Rodriguez vs. Rauf Aghayev
 • Amon Rashidi protiv Gabriel Gutierrez
 • Adrien Taylor vs. William Deets
 • Lindolfo Delgado i James Roach
 • Thomas Hill vs. Limberth Ponce
 • Luis Coria vs. Omar Garcia
 • Aaron Morales protiv Fernando Robles
 • Burley Brooks vs. Randy Mast
 • Jose Valenzuela vs. Christian Velez
 • Marsellos Wilder protiv Marka Sancheza

Kako gledati Garciju vs. Spence Jr. uživo uživo – finalne misli

Errol Spence Jr. protiv Mikeyja Garcije jedan je od najintrigantnijih borbi ove godine. Njihovo pohađanje licem u lice vrlo je strateški način da podignete sport jer su dvojica najboljih u onome što rade. Osigurao sam vam sve što trebate znati odakle do gledanja borbe. Sve što trebate učiniti je uložiti u VPN i više ste nego dobri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me