Kako gledati ESPN u Kanadi pomoću 2 alata

Želite gledati ESPN u Kanadi? Trebat će vam način da se zaobiđu geo-blokove. ESPN je regionalno ograničen izvan SAD-a, tako da Kanađani zainteresirani za pristup kanalu malo nisu od sreće. To je, naravno, ako se ne koristi jedna od metoda navedenih u ovom članku!


Kako gledati ESPN u Kanadi pomoću 2 alata

Kako gledati ESPN u Kanadi pomoću 2 alata

Možete li pristupiti ESPN-u u Kanadi?

Ne. Nažalost, ESPN je svoje usluge ograničio samo na SAD. Iako ESPN nudi međunarodne kanale u različitim dijelovima svijeta, ne možete pristupiti glavnim kanalima osim ako niste na američkom tlu.

To je zato što ESPN provodi zabranu IP-a na bilo kojem neameričkom IP-u. ESPN to ne radi jer ne žele da netko tko nije Amerikanac koristi uslugu. Razlog zabrane IP-a je zadržavanje u skladu s međunarodnim propisima o autorskim pravima.

Međutim, postoje 2 metode pomoću kojih možete zaobići zabranu i pristupiti ESPN-u u Kanadi. Možete koristiti VPN ili Smart DNS proxy.

Gledajte ESPN u Kanadi s VPN-om

Prvi alat koji možete koristiti za gledanje ESPN-a u Kanadi je VPN.

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN će šifrirati sve vaše podatke i preusmjeriti sav promet putem vlastitog sigurnog poslužitelja. Kad se promet preusmjeri, vaša javna IP adresa također se mijenja. To omogućuje VPN-ovima da spofiguraju vašu IP adresu i omogućuju vam pristup blokiranim kanalima.

Drugim riječima, ako želite gledati ESPN u Kanadi, morate dobiti VPN i povezati se s američkim serverom. Tako ćete dobiti američku IP adresu koju kanal ne zabranjuje.

Evo kako deblokirati ESPN u Kanadi putem VPN-a:

  1. Prijavite se kod vjerodostojnog i pouzdanog pružatelja VPN-a.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja radi na vašem streaming uređaju. Većina pružatelja VPN-a najviše razine ponudit će aplikacije za Windows, MacOS, iOS, i Android uređaji.
  3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s američkim poslužiteljem.
  4. Pričekajte vezu.
  5. Prijeđite na ESPN ili ESPN + i uživajte!

Da, stvarno je tako jednostavno.

Najbolji VPN za Kanadu

Naš stručnjak za VPN već je napisao detaljan pregled najboljih VPN-ova koje možete koristiti u Kanadi, a koje možete pročitati ovdje.

Web-mjesta za recenziju ExpressVPN kao najbolji izbor VPN-a koji su spremni u Kanadi Ovaj pružatelj nudi 2000+ poslužitelja u 94+ zemalja, besplatnu značajku Smart DNS, tim za korisničku podršku s 5 zvjezdica dostupan putem 24/7 live chat-a i 30-dnevni povrat novca zagarantovan. Na ovaj ćete način moći testirati uslugu prije nego što se iskreno obvezete.

Ako i dalje smatrate da ExpressVPN nije pravi pružatelj usluga za vas, slobodno isprobajte ove vrhunske pružatelje usluga:

Gledajte ESPN u Kanadi pomoću pametnog DNS proxyja

Neki korisnici možda nisu zainteresirani za upotrebu VPN-a. Istina, VPN-ovi pomalo usporavaju internetsku vezu. Iako pružatelji usluga visokog nivoa optimiziraju svoje poslužitelje kako bi im se suprotstavili, to je realnost preusmjeravanja vašeg prometa. Ti ljudi mogu u potpunosti koristiti drugu uslugu za gledanje ESPN-a u Kanadi: Pametni DNS proxy.

Poput VPN-a, Smart DNS proxy usluga je usluga na koju se možete pretplatiti i koja vam omogućava pristup geo blokiranim kanalima. Zbog toga postoji nekoliko razlika između VPN-ova i Smart DNS proxyja:

  1. Smart DNS proxy uređaji ne maskiraju i ne prekrivaju vašu IP adresu.
  2. Za razliku od VPN-a, Smart DNS usluga neće šifrirati vaše podatke niti pružiti značajke temeljene na sigurnosti i privatnosti.
  3. Pametni DNS proxyji nude određene popise kanala koje mogu deblokirati. Ako se kanal ne nađe na popisu, on se ne može deblokirati.
  4. Ako vaš ISP transparent proxy ili primijeni otpuštanje DNS-a, Smart DNS proxy neće raditi za vas.
  5. Na svoj uređaj morate konfigurirati Smart DNS proxy. Nećete pronaći pametnu aplikaciju DNS za preuzimanje pa je potrebno malo tehničke spremi za instaliranje ove usluge.

Sada kada znate što radi Smart DNS proxy, porazgovarajmo na koju uslugu biste trebali razmotriti pretplatu. Osobno predlažem korištenje Unlocatora kao vašeg Smart DNS proxyja. Koristim ovu uslugu već neko vrijeme i nikad mi nije uspio pružiti pristup kanalima koje želim. Ovaj davatelj usluga nudi fantastičan popis deblokiranih kanala, lako razumljive vodiče i vodiče za postavljanje i 7-dnevni besplatni probni period kako biste mogli testirati uslugu. Čak i nakon probnog razdoblja, Unlocator još uvijek nudi 14-dnevno razdoblje povrata kako bi bio zadovoljan uslugom koju dobivate.

Pristupite ESPN-u u Kanadi – završne misli

Sada znate kako možete odblokirati ESPN u Kanadi koristeći VPN ili Smart DNS proxy. No želim napomenuti da niti jedna usluga ne može zaobići naknadu za registraciju koju je nametnuo kanal koji deblokirate. Sve ove usluge mogu učiniti je da vam omoguće pristup kanalu, svaki dodani korak koji provodi kanal ostat će primjenjiv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me