Kako gledati ESPN u Meksiku

Kako gledati ESPN u Meksiku


Kako gledati ESPN u Meksiku

Kako gledati ESPN u Meksiku pomoću VPN-a

ESPN je sjajan i sve to, ali to vrijedi samo za stanovnike u SAD-u. Građani Meksika, s druge strane, moraju patiti geografski ograničenja. Ako ne živite u SAD-u, ne možete gledati ESPN u inozemstvu osim ako ne upotrebljavate VPN.

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) alat su koji mogu humoreska svoju internetsku lokaciju pomoću protokoli za tuneliranje. Oni šalju vaš internet promet putem druge mreže po vašem izboru, šifriranje svoje podatke i dati vam nova IP adresa koja odgovara lokaciji vašeg poslužitelja.

Drugim riječima, VPN-ovi vam omogućavaju zaobići geografski blokova zadržavajući svoje mrežna sigurnost i privatnost. Da biste deblokirali ESPN u Meksiku, jednostavno se morate povezati s američkim poslužiteljem. Tada će vaš VPN sakriti originalnu IP adresu i dat će vam privremen jedan iz SAD-a. Kao rezultat toga, kanal za streaming pomislit će da ste lokalni stanovnik i omogućiti vam pristup njegovom sadržaju.

Da biste stvari učinili jasnijima, poduzmite sljedeće korake:

  1. Prijavite se kod elitnog VPN davatelja koji nudi najveće brzine i jaka enkripcija. Donja tablica sadrži najbolje opcije, ali ExpressVPN je izbor gomile.
  2. Možete instalirati VPN-ove na gotovo svaki uređaj, uključujući iPhone, iPad, PC i Mac. I sve dobre usluge imaju namjenske aplikacije za gotovo svaku platformu, što znači da ih možete pronaći u bilo kojoj trgovini.
  3. Kad je postupak instalacije završen, otvorena aplikaciju i Prijaviti se.
  4. Zatim se povežite s poslužiteljem iz Sjedinjenih Država da biste dobili račun Američka IP adresa.
  5. Napokon, prijeđite na ESPN i uživajte u svom internetska sloboda.
  6. Ovo neće samo otključati ESPN u Meksiku, već i svaki ostale za SAD strujni kanal.

Najbolji VPN-ovi za zaobilaženje mrežnih ograničenja

Svaki davatelj VPN-a na tržištu ima poslužitelje na teritorijima ujaka Sama. Međutim, to ne znači da su svi učinkoviti i pouzdani. Besplatni VPN-ovi poput Hola, na primjer, hoće voditi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti i Prodaj trećim osobama. Osim toga, njegovi su poslužitelji usporiti, što ga čini strašnim izborom za strujanje sportova uživo.

ExpressVPN, s druge strane, premium je pružatelj usluga koji nudi nevjerojatne stope brzine, najbolje sigurnosne i privatne značajke, kao i politiku povrata od 30 dana. 256-bitna enkripcija AES-a je protokol vojnog stupnja koji u potpunosti može čuvati vaše podatke sigurnim i nečitljivim. Štoviše, tvrtka ne pohranjuje zapise onoga što radite na internetu, što osigurava vašu privatnost na mreži.

Što se tiče 30-dnevna garancija povrata novca, Omogućuje vam testiranje usluge prije dugoročne obveze.

Ovu marku uvijek koristim kad god putujem izvan SAD-a kako bih bio u tijeku s najnovijim NBA igrama. Ustvari, koristim ExpressVPN kad god idem na internet. Tijekom mog nedavnog posjeta Meksiku, morao sam gledati Jezere dok su na ESPN-u zauzeli San Antonio Spurse. Moja jedina opcija bio je ExpressVPN, i iako sam bio razočaran rezultatom igre, bio sam zadovoljan VPN-ovima izvođenje.

Ali ako želite još više mogućnosti razmisliti prije nego što se odlučite, budite moj gost.

Kako gledati ESPN u Meksiku pomoću pametnog DNS proxyja

Virtualne privatne mreže nisu jedina metoda za deblokiranje ESPN-a u Meksiku. Možete isprobati i Smart DNS proxy ako vas zanima samo pristup streaming kanalu. Razlog zašto to kažem je taj što ti alati ne nude mnogo kada je u pitanju privatnost. Jedan, ne kriju vašu IP adresu, i dvije, ne kriptiraju vaš promet. 

Umjesto toga, pametni DNS proxy poslužitelji samo preusmjeravaju dio lokacije vaše internetske veze putem drugog poslužitelja. Dakle, ako tražite brzi jednostavan način za deblokiranje ESPN-a, ovaj je alat baš za vas.

Ali imajte na umu da ove usluge neće funkcionirati ako vaš davatelj internetskih usluga primijeni otmicu DNS-a ili transparentne proxyje. 

Evo što morate gledati ESPN u državi Mariachi:

  1. Prijavite se putem Smart DNS usluge koja podržava nekoliko kanala za strujanje, uključujući ESPN. Preporučam vam upotrebu Unlocator
  2. Pogledajte priručnike i vodiče o tome kako postaviti uslugu na svom uređaju. Za razliku od VPN-ova, pametni DNS proxyji nemaju aplikacije za izravno preuzimanje na vaš uređaj. Međutim, oni su kompatibilni sa svim operativnim sustavom, uključujući usmjerivači, pametni televizori i igraće konzole. 
  3. Idite na web stranicu ili aplikaciju ESPN.
  4. Pogledajte svoje omiljene timove iz Meksika ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Kao što sam napomenuo ranije, želite dobiti Smart DNS s puno podržanih kanala. Unlocator može deblokirati više od 220 kanala, uključujući ESPN, Fox Sports Go, NBC Sports, BT Sport, BBC Sport, beIN Sports, SuperSport i još mnogo toga. A da stvari budu slađe, možete imati koristi od besplatno probno razdoblje prvog tjedna pretplate.

Gledajte ESPN u Meksiku

ESPN sprečava sve korisnike koji su izvan SAD-a da pristupe mrežnim sadržajima tvrtke putem svojih streaming uređaja. Zbog toga biste trebali koristiti a VPN (ExpressVPN) ili a SmartDNS proxy (Unlocator) za pristup sportskom kanalu u Meksiku.

Koju biste metodu odabrali? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me