Kako gledati FIFA-in Svjetski klub 2019. uživo uživo

Nakon sjajne pobjede Lige prvaka u lipnju, Liverpool se vraća u akciju 2019. Svjetski kup FIFA kluba započinje 11. prosinca 2019. godine, i završava se 21. prosinca 2019. godine. Momčad crvenih borit će se protiv šest drugih ekipa na uzbudljivom turniru koji se održava u Katar. Ali pitanje je, kako možeš namjestiti gledati napredak svih ekipa? Ovdje možete pronaći svoj odgovor.


Kako gledati FIFA-in Svjetski klub 2019. uživo uživo

Kako gledati FIFA-in Svjetski klub 2019. uživo uživo

FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. – Službene televizijske stanice

FIFA nema nedostatak službeni emiteri kad su u pitanju njihovi ogromni događaji. Gotovo svaka zemlja ima namjenski kanal koji nudi prijenos uživo na tom mjestu FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. godine. Međutim, problem će vam biti, geo-ograničenja.

Vidite, vrijede kanali na našem popisu geo-blokiranje, koji diktira čemu možete pristupiti na temelju vašeg geografska lokacija. Svaki kanal ograničava sadržaj na svoj odnosna zemlja. Drugim riječima, ako živite u inozemstvu, nećete moći dobiti pristup.

Na primjer, ako živite izvan grada Australija, SBS htjeti okončati vaš pristup nakon što pokušate posjetiti njegovu web stranicu. Isto vrijedi za svaki kanal naveden u nastavku.

Ne brini; govorit ćemo o rješenja na problem kasnije u članku. Za sada, evo Službeni streaming kanali Svjetskog kupa za FIFA 2019.:

 • SBS (Australija)
 • BBC iPlayer (Velika Britanija)
 • Fox Sports (SAD)
 • Sky Deutch (Njemačka)
 • Sky NZ (Novi Zeland)
 • CCTV (Kina)
 • TSN * (Kanada)
 • uINO Sport (Bliski istok)

Uz spomenuto, vratimo se na naš glavni fokus danas. Kako možeš gledajte FIFA Club World Cup 2019 uživo bilo gdje? Saznajte u sljedećem dijelu.

FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. – Sedam momčadi živi u 195 država

Najbolji način pristupa ograničenim kanalima je upotreba a Virtualna privatna mreža. To je internetski alat koji vam može pomoći izmijenite svoje trenutne lokacije i čini se da pregledavaju web s druge lokacije.

VPN preusmjerava vaš promet putem šifrirani tunel na poslužitelj u državi po vašem izboru. Jednom kada uspostavite vezu, VPN će zaštititi vaše podatke hakiranje i nadgledanje pokušaja. Drugim riječima, pregledavat ćete web sigurno i anonimno.

Ali to nije sve. Promjenom zemljopisne lokacije možete zaobići bilo kakva ograničenja nametnute gore spomenutim strujnim kanalima. Kada se povežete, dobit ćete an IP adresa u regiji u kojoj se nalazi poslužitelj. Kao rezultat toga, imat ćete puni pristup na bilo koju web stranicu ili uslugu isključivo za tu zemlju.

Idemo uzeti SBS kao primjer, koji je dostupan samo u Australija. Ako se povežete s poslužiteljem u zemlji, dobit ćete an Australijska IP adresa. Dakle, SBS i drugi internetski kanali sa sjedištem u Australiji bit će vam na raspolaganju bez obzira na to gdje fizički prebivate.

Bilo gdje FIFA-in klupski svjetski kup – Koraci

U redu, prepoznali smo što VPN može učiniti i kako vam pomaže u vašem problemu. Dopusti da te vodim kroz put postupak deblokiranja:

 1. Za početak trebate stvorite VPN račun. Moja preporuka ide na ExpressVPN.
 2. Sljedeći, preuzmi njihovu VPN aplikaciju na uređaju na kojem struji konkurencija.
 3. Sada, Prijaviti se sa svojim VPN računom i pređite na popis poslužitelja.
 4. Izaberite server prema kanalu koji ste odabrali.
  • Američki poslužitelj za Fox Sports.
  • UK poslužitelj za BT Sport.
  • Australijski poslužitelj za SBS.
 5. Jednom kada uspostavite vezu, pokrenite svoj kanal.
 6. Pogledajte FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. godine bilo kuda.

U slučaju da se pitate zašto sam preporučio ExpressVPN, navedemo činjenice o tome kako ocjenjujemo VPN. Usluga ima ukupno 3000 poslužitelja u 94 zemlje, što je ogroman posao kada je u pitanju pristup ograničenom sadržaju.

ExpressVPN posjeduje najnovije sigurnosne protokole, zajedno sa snažnom vojnom šifriranjem. Također možete testirati njihovu uslugu bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca. Ako mislite da to nije najbolje za vaše potrebe, provjerite tablicu u nastavku i odaberite alternativu.

Zamjena VPN-a – pametni DNS proxy

VPN-ovi su prije svega sigurnosti alati. Dakle, bez obzira na to tražite li sigurnost ili ne, dobivate je. Jednostavno nemate izbora. VPN enkripcija bit će prisutni i vaš brzina interneta će opadati malo (ovisno o kvaliteti pružatelja usluga).

Zato vam želim pokazati alternativu u slučaju da streaming bude sve što tražite. Nazvana kao Smart DNS proxy, to je tehnologija koja mijenja vašu lokaciju bez potrebe šifrirajte svoje podatke. To samo mijenja URL-ovi koji su odgovorni za prikazivanje vašeg fizičkog boravišta i davanje neograničenog strujanja na puna brzina.

Nadalje, VPN ima klijente za Android, iOS, PC, Mac i Fire Stick. Pa, pametni DNS dobro dolazi na ovom području jer proširuje tu kompatibilnost. Moći ćete konfigurirati Smart DNS na spomenutim uređajima zajedno sa PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV i Android TV.

Ovo je bio uvod u Smart DNS. Sada naučimo kako to možete koristiti.

 1. Baš poput VPN-ova, trebate i vi pretplatiti na vjerodostojnu uslugu. Ako ste vidjeli recenzije, to ćete znati Unlocator najbolje je koristiti.
 2. Na njihovoj web lokaciji nalazi se popis kanala provjeriti je li podržana ili ne. Potražite svoj kanal.
 3. Sada, također na web mjestu, slijedite upute vodiči za postavljanje na temelju platforme na kojoj djelujete.
 4. Napokon pokrenite svoj kanal i uživo FIFA Club World Cup 2019. uživo bilo kuda.

Unlocator ima dugu povijest deblokiranja sadržaja. Otada postoji 2013 i uspjeli deblokirati više od toga 240 kanala daleko. Srećom, imaju 7-dnevno besplatno probno razdoblje u slučaju da želite isprobati njihovu uslugu. Ne traže podatke o kreditnoj kartici, samo unesite svoju e-poštu, otvorite račun i kompletna usluga je na vama.

FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. – u dubini

Riječ FIFA sama daje goosebumps fanovima širom svijeta. I sada idemo svjedočiti Liverpool doći cijelim putem kao prvaci da nose još jedan trofej ove godine. Međutim, konkurencija nije tako lagana. Također, tu su i pobjednici iz Liga prvaka ekvivalentni turniri koji sudjeluju.

U redu, znamo da Liverpool ima prednost jer ulazi direktno u polufinale, ali takav je i pobjednik Copa Libertadores.

2021. vidjet ćete novu obnovljena verzija turnira. Natjecanje će se održavati svake četiri godine i igrat će se u lipnju i srpnju. Bit će to i zamjena za trenutačni turnir sa sedam ekipa koji se svake godine održava u prosincu 24 ekipe će se takmičiti iz cijelog svijeta.

Ali usredotočimo se na ono što nam ide 11. prosinca 2019. godine. Evo cjelovitog rasporeda Svjetskog nogometnog prvenstva u FIFA-i za 2019. godinu:

1. kolo (11. prosinca)

 • Utakmica 1: Al Sadd v Hienghene Sport

2. kolo (14. prosinca)

 • Utakmica 2: Monterrey i Pobjednik meča 1
 • Utakmica 3: Pobjednik AFC-a u Es Tunis

Polu-finale

 • Polufinale 1: Pobjednik Copa Libertadores i Pobjednik Meča 3 (17. prosinca)
 • Polufinale 2: Liverpool protiv Pobjednik meča 2 (18. prosinca)

Završno (21. prosinca)

 • Pobjednik polufinala 1 v Pobjednik polufinala 2

Prethodni pobjednici

Real Madrid je dominirao ovim prvenstvom s tri uzastopne pobjede. Sada, u 2019, Liverpool ima priliku dodati još jedan rekord u svoj životopis.

Liverpool će odmah izaći u polufinale Pobjednici Lige prvaka. No, hoće li to biti dovoljno da se pridruži prethodnim klupskim prvacima Svjetskog kupa? Liverpool ima ono što je potrebno, ali pogledajmo možemo li njihovo ime pored 2019. dodati iznad sljedećeg:

 • 2018: Real Madrid
 • 2017: Real Madrid
 • 2016: Real Madrid
 • 2015: Barcelona
 • 2014: Real Madrid
 • 2013: Bayern München
 • 2012: Korinćani
 • 2011: Barcelona
 • 2010: Inter Milan
 • 2009: Barcelona
 • 2008: Manchester United
 • 2007: AC Milan
 • 2006: Internacional
 • 2005: Sao Paulo
 • 2000: Korinćani

Gledajte FIFA-in klub Svjetskog kupa 2019. bilo gdje – finalne misli

Klupski svjetski kup je natjecanje u kojem se veseli svaka osoba, svako dijete, svako tko voli nogomet. Sada, ma gdje bili, nećete propustiti radnju koja se događa Katar zahvaljujući VPN-ovi i pametni DNS.

Recite mi koji mislite koji će tim prevladati? Hoće li Liverpool dobiti svoj drugi trofej u godini? Podijelite svoja predviđanja u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me