Kako gledati FIFA Svjetski kup 2018. bez pretplate na kabel

Kako gledati Svjetski kup 2018. bez pretplate za kabel? Iako se nogometna reprezentacija SAD-a nije kvalificirala na Rusiju 2018., ima puno navijača američkog nogometa koji traže način da uživo gledaju događaj. FIFA-in Svjetski kup 2018. sada je udaljen dva tjedna od povijesti u Rusiji. Uz sva ta nenadmašna uzbuđenja, vjerojatno biste trebali početi prilagođavati svoj raspored gledanja u nogomet s onim što odgovara vašem rasporedu. Trebala bi jer možeš. Što ako vam kažem da vam neće trebati pretplata putem kabela da biste gledali najefikasnije nogometne događaje u godini? Postoji mnogo kanala za streaming koje možete koristiti kako biste uživo gledali FIFA-in Svjetski kup, a svi vi rezači kabela možete uživati ​​u aplikaciji Fox Sport na bilo kojem uređaju za streaming koji vam padne na pamet, uključujući Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android i iOS.


Kako gledati FIFA Svjetski kup 2018. bez pretplate na kabel

Kako gledati FIFA Svjetski kup 2018. bez pretplate na kabel

FIFA Svjetski kup 2018. strujni kanali

FIFA je obećala opsežnu pokrivenost ovogodišnjeg svjetskog kupa, a postoje mnogi američki kanali koji će prenositi događaj na kojem će ljudi moći gledati nepotrebni kabel. Ne morate paničariti zbog dugoročne pretplate za kablove jer ti kanali nude besplatnu probnu verziju od sedam dana, samo u slučaju da nisu bili po vašoj želji. Neki od ovih kanala su:

  1. FUBo TV
  2. DirecTV Now
  3. Sling TV
  4. Hulu TV uživo
  5. PS Vue

Pogledajte FIFA-in Svjetski kup bez kabela

Istražimo vaše mogućnosti, zar ne??

Fubo TV

Riječ je o vrhunskom pružatelju sadržaja (OTT) koji svojim pretplatnicima zasićuje pouzdanu i široku sportsku pokrivenost visoke rezolucije, a da ih ne traži da imaju pretplatu za kabel. Popis kanala na fuboTV-u samo se povećava jer su nedavno u svoju liniju dodali i NBC Sports, Fox Sports, kao i ESPN. Platforma svojim gledateljima omogućuje pristup glavnim sportskim ligama i turnirima, sve što se može učiniti u 7-dnevnoj besplatnoj probi. FuboTV ima aplikacije na svim glavnim uređajima za streaming, uključujući Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android i Chromecast.

DirecTV Now

Najprivlačnija značajka koju DirecTV Now ima za ponuditi je da usluge kablovskog tipa više nisu potrebne. Gledatelji mogu bez oklijevanja presjeći kabel i strujati svoje omiljene emisije pomoću aplikacije DirecTV na Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS i Android uređajima. NA&T-DirecTV sada vam omogućuje gledanje FIFA-ina Svjetskog prvenstva bez kabela u Sjedinjenim Državama.

PlayStation Vue

Samo zato što riječ PlayStation u naslovu ne znači da je dostupna samo na PS3 i PS4. Sonyjev PSVue usluga je live streaminga koja između ostalih uređaja radi bez kabela na FireSticku, Apple TV-u, Roku, Androidu i iOS-u. Ovom uslugom streaminga u osnovi dobivate TV prema vlastitim uvjetima i možete uživati ​​na TV-u, sportu, filmovima i vijestima – uživo na zahtjev.

Hulu TV uživo

Gledajte tisuće filmova i emisija u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Možete pretplatiti do 50 i više televizijskih kanala uživo i na zahtjev, uključujući sport, vijesti i zabavu ako se pretplatite na Huluov plan. To znači da je i druga opcija da gledate FIFA Svjetski kup bez kabela, ali ipak će vam trebati VOD račun kako biste pristupili širokoj biblioteci za streaming Hulu.

Sling TV

Najbolja značajka koju ova usluga struje pruža je sloboda jer više nema potrebe za gledateljima da se pridržavaju starog televizora. Aplikacija Sling TV dostupna je na Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, kao i Samsung i LG Smart TV. Nema beskorisnih kanala ili dugoročnih obveza ili skrivenih naknada, samo prilika za strujanje televizije uživo na svim vašim uređajima.

Kako deblokirati kanale za prenos svjetskog kupa putem VPN-a

Sada kada ste svi uzbuđeni i uzbuđeni zbog gledanja FIFA Svjetskog kupa bez pretplate za kabel, moramo vas podsjetiti da su svi ovi kanali tako blokirani. Bilo je razočaravajuće, ali to je u redu, znate zašto? Budući da se geo ograničenja mogu zaobići virtualnom privatnom mrežom. Zabrane, ograničenja i cenzura stvarno nisu tako dobra kod korištenja pružatelja VPN usluga. VPN u osnovi svu vaš promet šalje u privatni tunel koji šifrira i štiti vaše podatke prije dolaska u javnu mrežu, a to je internet. Stvara sigurnu vezu između vas i vašeg poslužitelja maskiranjem vlastite IP adrese tako da nitko neće znati tko ste i što radite. Jednostavno postavite VPN na jedan od sljedećih iPhone, Android, iPad, PC i Mac. Zatim instalirate VPN aplikaciju i spajate se na američki poslužitelj. Želite li znati što još VPN radi?

  1. Američka IP adresa deblokira Fubo TV, PS Vue, Sling TV i sve ostale kanale samo za SAD. Ovu IP adresu dobivamo vam zahvaljujući vašoj VPN.
  2. Deblokira FIFA-ove streaming kanale koji nisu dostupni u SAD-u, kao što su RAI TV, ZDF, BBC iPlayer i mnogi drugi.
  3. VPN je imun na DNS otmice ili transparentne DNS proxy.
  4. VPN kao što smo gore spomenuli kriptira sav vaš promet i blokira neovlaštene zahtjeve i smetnje trećih strana.

Za deblokiranje ovih kanala potreban je davatelj VPN usluga, a za vas smo dobili samo jedan. Različita geografska distribucija poslužitelja i snažni enkripcijski protokoli ExpressVPN-a čine ga kakvim se danas čine.

Kako gledati FIFA Svjetski kup 2018. bez kabela

To što nema pretplatu za kablove više nije problem i ako se nalazite na drugoj strani svijeta, također više nije problem. Ništa nije problematično ako su uključeni VPN-ovi. Kako inače očekujete da svjedočite tko uzima domaći svjetski kup ako nemate VPN? Hoćete li zaista gledati najveće nogometno natjecanje u 2018. godini samo zato što nemate kabel i ne živite u SAD-u? Pa, učinili smo ono što smo imali prema vama i to je, da vam pripremimo za čitavu ovu situaciju. Sad je lopta na vašem sudu, što ćete učiniti s tim?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me