Kako gledati finale Svjetskog kupa na Apple TV-u

Kako gledati finale Svjetskog kupa na Apple TV-u? Ljubitelji nogometa diljem svijeta odbrojavaju dane do najvećeg sportskog događaja u godini. FIFA Svjetski kup 2018. traje samo nekoliko dana, a navijači jednostavno ne mogu biti ugodni. S pristupom događaju raste strah da ga nećete moći gledati. Sigurno su navijači već krenuli u pripreme s obzirom na to gdje će gledati Svjetski kup mjesec dana prije datuma početka. Ali, samo u slučaju da ste jedan od onih ljudi iz last minute koji još nije smislio svoj plan gledanja nogometa, mi smo tu da vam pomognemo. Uz to što mnogi kanali koji emitiraju Svjetski kup, poput BBC-a, ITV-a i Fubo TV-a, stižu mnogi uređaji na kojima je događaj moguće gledati poput Apple TV-a. Međutim, većina ovih kanala je ograničena na geo. Znači, njima možete pristupiti samo uz pomoć VPN-a. U ovom ćete vodiču naučiti kako gledati FIFA-in Svjetski kup 2018. na Apple TV-u pomoću VPN-a.


Gledajte Svjetski kup na Apple TV-u

Gledajte Svjetski kup na Apple TV-u

TV KANALI PROMJENJUJU SVJETSKI KUP 2018. NA APPLE TV

Evo popisa najboljih streaming kanala koji će emitirati Svjetski kup širom svijeta. Većina ovih službenih TV kanala ima aplikacije na Apple TV-u.

  • Ujedinjeno Kraljevstvo: BBC, ITV
  • Irska: RTE
  • Austraila: SBS, Optus Sport
  • Francuska: TF1,
  • SAD: Fox Sports, Fubo TV

Kako gledati Svjetski kup na Apple TV-u pomoću VPN-a

Za strujanje sadržaja s bilo kojeg od gore navedenih kanala potreban je VPN. Samo VPN može ih deblokirati i omogućiti vam gledanje FIFA Svjetskog kupa na Apple TV-u s bilo kojeg mjesta na svijetu. Razlog koji stoji iza bloka je IP adresa. Ako vaš IP ne otkrije točnu lokaciju na kojem se kanalu temelji, nećete moći gledati nijedan njegov sadržaj, a kamoli pristupiti njemu. VPN u ovoj situaciji pomaže vam da zavedete svog davatelja internetskih usluga i kanale da misle da se nalazite tamo gdje trebaju te zamjenjujući vašu IP adresu. Jednom kad instalirate VPN, povezaćete se s poslužiteljem zemlje koju odaberete i odmah ćete se pojaviti kada koristite IP adresu te zemlje. Razgovarali smo samo o tome kako VPN-ovi zaobilaze geo-ograničenja, ali nismo spomenuli ništa o drugim funkcijama koje obavljaju. Neki od njih su:

  • Ponudite prilagođene aplikacije kompatibilne s Apple TV-om.
  • Ubrzajte internetsku vezu i spriječite davatelja internetskih usluga da je ugasi.
  • Zaštitite svoje mrežne aktivnosti, podatke i osobne podatke.
  • Uštedite novac prilikom kupovine u inozemstvu.
  • Omogućuju vam dijeljenje velikih datoteka tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Ako želite gledati Svjetski kup na Apple TV-u bez ikakvih poteškoća preporučujemo da se pretplatite ExpressVPN. Dokazano je da je ovaj pružatelj usluga jednostavan za korisnika i ima impresivan niz sigurnosnih značajki. Pomoću strogih metoda šifriranja malo je vjerovatno da bi bilo koja treća strana imala pristup vašim podacima. Iznad svega, ExpressVPN je najbolji za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. Za ostale opcije davatelja VPN usluga pogledajte tablicu u nastavku. Također možete pogledati našu detaljnu recenziju Best VPN for Apple TV.

APPLE TV KANALI STREAMING WORLD CUP 2018

Apple TV 4 digitalni je medijski uređaj koji omogućuje gledanje filmova i emisija u nevjerojatnom 4K HDR-u. Uključuje neke od najboljih streaming kanala što ga čini savršenim uređajem za gledanje Svjetskog kupa. Apple TV je Apple Box ili digitalni medijski uređaj koji struji tona aplikacija i kanala kada su spojeni na HDTV uz pomoć HDMI kabela. Nažalost, ti su kanali geo blokirani. Znači, svima je potrebno pristupiti VPN-u. Evo popisa nekih kanala koji su dostupni na Apple TV-u.

FUBO TV

“FuboTV je bacio kapu u ring, mijenjajući krajolik sportskog strujanja” – Forbes. FuboTV je kompatibilan sa svim uređajima, uključujući iPhone (osim NFL igara), iPad, Apple TV i mnoge druge. Preko FuboTV-a možete prenositi sportove uživo poput najvećeg nogometnog događaja, uživo iz Rusije po niskim cijenama

DIREKTNO SADA

DirecTV Now jedna je od najboljih mrežnih usluga za streaming na mreži, jer svojim korisnicima nudi 60+ strujnih kanala za razumnu mjesečnu naknadu. Korisnici mogu uživati ​​u iskustvu struje u visokoj kvaliteti i brzini. Za ostale samostalne kanale koji nude 7-dnevno probno razdoblje nije potrebna pretplata putem kabla, od kojih su neki: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu Live TV.

SBS

SBS je nacionalna javna televizijska mreža u Australiji koja ima 6000 sati programa i 900 filmova. Objavio je svoj raspored emitiranja za grupnu fazu FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. s šest startnih termina. Usluga streaminga emitirat će ukupno 25 vrhunskih igara Svjetskog kupa UŽIVO, BESPLATNO i u HD rezoluciji. Za pristup SBS trebat će vam australska IP adresa.

FOX SPORTS

Stvar Fox Sportsa je da će vam trebati pretplata za kabel za pristup ovom kanalu. Fox isporučuje akciju s jamicama isključivo uživo, putem niza mrežnih streaming kanala koji posjeduje. Fox Sports emitirat će se na Svjetskom kupu 2018., a samo oni koji imaju VPN pretplatu moći će ga gledati izvan SAD-a.

BBC iPlayer

BBC iPlayer je streaming usluga koju je uveo BBC i koja pokriva mnoge BBC-jeve kanale, uključujući vijesti uživo, BBC Sports i druge. Lako se može instalirati na Apple TV jer je dostupan na iTunes. Međutim, strujanje uživo na Svjetskom kupu u ovoj aplikaciji nemoguće je ako ste izvan Velike Britanije. Vjerojatno ćete morati promijeniti svoje područje u Ujedinjeno Kraljevstvo da biste stvorili britanski iTunes Apple ID.

ESPN

ESPN globalni je sportski televizijski kanal sa sjedištem u SAD-u, a Walt Disney ima 80% udjela. To je besplatna aplikacija za Apple TV kojoj je i dalje potrebno pristupiti VPN-u. Na ovom mjestu možete gledati sve vrste sportova, uključujući FIFA World Cup 2018 događaj.

Gledajte Svjetski kup na Apple TV-u

Dok imate VPN, moći ćete pristupiti filmovima, emisijama, ručno odabranim preporukama, vijestima i sportovima uživo. Nećete propustiti nijednu akciju Svjetskog kupa ako imate uređaj za strujanje i VPN koji aktiviraju kanale na njemu. Ako se nalazite u bilo kojem dijelu svijeta, na bilo kojoj platformi ili uređaju, kažemo vam da na Apple TV Live internetu možete gledati FIFA Svjetski kup s bilo kojeg mjesta. Imajte na umu da Apple TV ne podržava izvorno VPN. Da biste na svom Apple TV-u omogućili VPN vezu, slijedite ovaj vodič.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me