Kako gledati Fox Sports u Velikoj Britaniji

KAKO GLEDATI FOX SPORTS U UK


KAKO GLEDATI FOX SPORTS U UK

Kako gledati Fox Sports u Velikoj Britaniji koristeći VPN

Expats ili ljubitelji sporta mogu gledati Fox Sports izvan SAD-a sa virtualna privatna mreža. Ovaj sigurnosni alat kanalizira vaš internetski promet putem a siguran tunel i šalje na udaljeni poslužitelj u inozemstvu. Jednom kada se povežete s inozemnom mrežom koju ste odabrali, VPN će vam dati nova IP adresa iz regije koju ste odabrali da se čini kao da ste tamo fizički.

Nadalje, vaša virtualna privatna mreža hoće šifriranje vašeg prometa kako biste spriječili da ga itko čita. To znači da web možete anonimno surfati jer nijedna strana neće moći vidjeti vaše mrežne aktivnosti, pa čak ni vaš davatelj internetskih usluga. To ga čini zaista korisnim alatom za one koji uživaju u svojoj privatnosti.

Drugim riječima, ako želite pratiti svoju omiljenu bejzbol momčad dok uživate u ribama i čipsu u Londonu, sve što trebate je povezati se s američkim serverom. Nakon toga moći ćete deblokirati Fox Sports Go i sve druge Kanal ograničen na SAD.

Samo slijedite ove jednostavne korake i sve je spremno:

  1. Obavezno se pretplatite na dobro poznata i učinkovita VPN usluga. Preporučujem ExpressVPN.
  2. A sad prijeđite na svoj uređaj Trgovina aplikacijama te preuzeti i instalirati VPN aplikaciju. To možete učiniti i od davatelja usluga web stranica.
  3. Nakon što se prijavite, povežite se s poslužiteljem s Ujedinjene države. Nakon uspostavljanja veze, dobit ćete an Američka IP adresa.
  4. Idi na Fox Sports Idi. Primijetit ćete da poruka o pogrešci lokacije što je bilo na zaslonu je nestalo zahvaljujući vašoj VPN.
  5. Gledajte Fox Sports Idite u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugo.

ExpressVPN

ExpressVPN trenutno je jedan od najboljih VPN pružatelja usluga. Obuhvaća sva osnovna područja koja želite od svoje usluge (sigurnost, privatnost, brzina), a zatim neki.

Tvrtka je preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, što je jedna od najvećih mreža u poslovanju. Stoga je zaobilaženje geo-blokova poput šetnje parkom ove marke.

Nadalje, koristi snažne sigurnosne značajke, uključujući vojnu klasu AES 256-bitni enkripciju, a da ne spominjemo privatnost politika bez zapisnika. Ove specifikacije omogućuju vam sigurno i anonimno pokretanje interneta.

A što se tiče brzine, ExpressVPN nudi jednu od najboljih cijena na tržištu neograničena propusnost. Kao rezultat, nećete se morati brinuti zbog stvari kao što su međuspremnik ili potrošnja podataka.

Koristio sam ovu uslugu kad sam želio gledati Chicago Cubs dok su ljetovali u Londonu. Djelovalo je kao povjetarac.

Ili ako radije provjerite neke druge opcije, u nastavku alternative može deblokirati i Fox Sports Go.

Kako gledati Fox Sports u Velikoj Britaniji pomoću pametnog DNS-a

Također možete deblokirati Fox Sports Go pomoću a Pametni DNS proxy. Ovaj alat samo preusmjerava podatke koji otkrivaju vašu zemljopisnu lokaciju, tako da se malo razlikuje od VPN-a. Svoj promet šalje na poslužitelj koji može deblokirati kanal, što znači da se nalazi u zoni pokrivanja Fox Sports Go, tj. U SAD-u..

Međutim, Smart DNS proxyji ne kriptirajte svoje podatke i ne skrivajte svoju IP adresu.

Evo što morate učiniti da biste pristupili kompaniji Fox Sports Go iz Velike Britanije pomoću pametnog DNS-a:

  1. Prvo se morate prijaviti za dobru uslugu, naravno poput Unlocator.
  2. Postavljanje proxyja na vaš PC, Mac, iPhone, iPad ili Android uređaj. Naći ćete mnoštvo korisnih videozapisa / vodiča za postavljanje koji će vam pomoći u konfiguriranju vašeg Smart DNS-a.
  3. Idite na Fox Sports ili pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
  4. Stream Fox Sports odlaze u Velikoj Britaniji.

Ako želite potražiti Smart DNS metodu, nećete naći bolju uslugu od Unlocator. To vam može dati pristup preko 200 kanala, uključujući Fox Sports Go, BBC Sport, beIN Sports, ESPN, HBO, Hulu i još mnogo toga. Štoviše, imat ćete tjedan dana za testiranje vožnje usluge prije nego što se dugoročno obvezate s tvrtkom 7-dnevno besplatno probno razdoblje. 

Gledajte Fox Sports u Velikoj Britaniji

Pronađi rezultate uživo, igrač & timske vijesti, videozapisi, glasine, statistika, tablice, rasporedi & fantasy igre na Fox Sports u Velikoj Britaniji s VPN-om. Možete strujati najbolje igre u Velikoj Britaniji i bilo gdje drugdje prema vlastitim uvjetima s najbolji VPN za Fox Sports Go. Također možete koristiti Smart DNS proxy poputUnlocator. 

Jeste li koristili neku od gore navedenih usluga dok ste bili u Velikoj Britaniji? Recite nam o svom VPN ili Smart DNS proxy iskustvu u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me