Kako gledati francusku TV izvan Francuske

Kako gledati francusku TV izvan Francuske


Kako gledati francusku TV izvan Francuske

Kako gledati francusku TV izvan Francuske s VPN-om

Francuski strujni kanali su u inozemstvu. Oni u osnovi koriste vašu IP adresu za određivanje vaše lokacije. Svakom posjetitelju koji koristi IP koji nije podrijetlom iz Francuske bit će zabranjeno gledanje sadržaja uživo ili na zahtjev. Ova činjenica, međutim, može igrati i u vašu korist. Možeš sakriti svoju stvarnu IP adresu, zamijeniti s drugom iz Francuske, i pojaviti od kojeg pregledavate web unutar zemlje. Sve to možete postići uz pomoć virtualne privatne mreže.

VPN-ovi koriste mrežu sigurnih poslužitelja za preusmjeriti i šifrirati vaša internetska veza. Onda će vam dati nova IP adresa iz regije poslužitelja koji ste odabrali. Kao rezultat, možete prevariti web domaćine da vjeruju da ste u njihovoj zoni emitiranja, što vam omogućava pristup svakoj geofizičnoj web lokaciji.

Drugim riječima, možete se povezati s poslužiteljem iz Francuske, dobiti francusku IP adresu i pristupiti svim francuskim TV kanalima koje želite. I učinit ćeš sve to unutra potpuna anonimnost jer će biti vaša mrežna aktivnost kodiran, što znači da vas mogu pratiti davači internetskih usluga, vladine agencije i hakeri.

Instaliranje VPN-a na vaš uređaj – Koraci

Gledanje omiljenih emisija na kanalima Canal Plus, TF1 ili Molotov nalazi se na samo nekoliko klikova.

 1. Prvo potražite vrhunsku VPN uslugu poput ExpressVPN koja nudi vrhunske značajke privatnosti i brzina.
 2. Nakon što se registrirate, preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoj iOS, Android, PC, Mac, ili druge kompatibilne uređaje.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se na svoj račun.
 4. Sada se povežite s poslužiteljem iz Francuske da biste dobili račun Francuska IP adresa.
 5. Kad se uspostavi veza, koja traje oko nekoliko sekundi, moći ćete gledati najbolje s francuske TV odasvud.

Najbolji VPN-ovi koji emitiraju francusku televiziju iz inozemstva

Kada je u pitanju gledanje francuske televizije izvan Francuske, toplo vam preporučujem upotrebu ExpressVPN. To je zato što tvrtka ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, kao i više francuskih VPN poslužitelja.

Nadalje, usluga koristi 256-bitna enkripcija AES-a, protokol vojne ocjene koji sprječava bilo kakvo internetsko prisluškivanje i narušavanje privatnosti. ExpressVPN također nikad ne čuva ili ne dijeli vaše zapisnike.

Međutim, ako želite da provjerite drugog davatelja usluga prije nego što napravite sljedeći korak, druga su imena na sljedećem popisu izvrsne alternative.

Kako strujati francusku televiziju u inozemstvu pametnim DNS proxyjima

Postoji još jedna metoda za deblokiranje francuske televizije iz inozemstva: Smart DNS proxy. Ovi alati imaju samo jedan posao i jedan posao, koji vam je dati pristup kanalima ograničenima na geo. To znači da ne kriptiraju vaš promet niti skrivaju vašu IP adresu. Oni se samo preusmjeravaju URL-ove koji otkrivaju vašu lokaciju a ostatak vaše veze netaknut.

Prije nego što ih instalirate na svoj uređaj, provjerite primjenjuje li se vaš ISP DNS otmica ili Transparentni posrednici. Ako to učini, morat ćete koristiti VPN jer Smart DNS ne radi dobro s ova dva sustava.

Drugi važan faktor koji treba zapamtiti je da svaki Smart DNS proxy ima popis podržani kanali, što znači da ne možete pristupiti nijednom kanalu koji želite.

Da biste postavili Smart DNS na svoj uređaj, slijedite korake u nastavku:

 1. Pretplatite se na uslugu koja može deblokirati puno kanala. Jednom sam koristio Unlocator jer ima veliku liniju francuskih TV kanala, uključujući Canal Plus i TF1.
 2. Nema pametnih DNS aplikacija, što znači da ih morate postaviti na svom uređaju ručno. Postupak je vrlo jednostavan, ali ako se suočavate sa poteškoćama, slijedite ove upute za pomoć.
 3. Odlična stvar kod ovih alata je ta što su kompatibilni s gotovo svim operativnim sustavom. To uključuje iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS4 / PS3 / Xbox, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast i Roku.
 4. Uživajte u francuskim TV kanalima s bilo kojeg mjesta na svijetu.

preporučam Unlocator jer imaju popis od preko 200 podržanih kanala, uključujući francuske favorite poput Canal Plus, TF1, Zattoo France i France 4. A nakon što se prijavite, dobit ćete slobodan tjedan isprobati ga prije nego što počnete plaćati uslugu.

Najbolji francuski strujni kanali

 • Igra putem kanala
 • myCanal
 • TF1
 • Molotov TV
 • France TV
 • 6Play
 • D8
 • France Pluzz
 • OCS (Orange Cinéma Séries)
 • Gulli
 • Igrajte TV
 • Igrač Eurosporta
 • L’Equipe
 • M6
 • Arte
 • C8
 • W9

Kako gledati francusku TV izvan Francuske – završiti

Bez obzira jeste li na odmoru ili dugo ostajete izvan Francuske, biti izvan kuće može biti prilično teško. koristeći ExpressVPN ili Unlocator omogućuje vam gledanje svojih omiljenih lokalnih francuskih TV stanica s sve kutke svijeta.

Koju ste metodu preferirali? VPN ili Smart DNS? Ostavite komentar i podijelite svoja razmišljanja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me