Kako gledati gledatelje HBO-a uživo online izvan SAD-a

Već od 2009. godine postavljamo si pitanje, hoćemo li vidjeti Dr. Manhattan opet? Pa, odgovor je definitivno da, hvala HBO. Stražari su oživjeli za emitiranje na malim ekranima 20. listopada 2019. godine. U to doba, jedini problem s filmom bio je taj što je nestao redateljev rez. Ipak, sa serijom, imate činjenicu da HBO je dostupan samo u SAD-u. Ali rješenje je puno lakše. Ne idite nigdje. Evo kako možete gledajte kako čuvari HBO-a žive bilo gdje.


Kako gledati stražare uživo putem interneta

Kako gledati stražare uživo putem interneta

HBO – Ne sada, i sigurno, ne u pokretu

HBO logotipHBO ima dvije usluge streaminga koje možete koristiti za gledanje premium emisija, uključujući novu seriju Watchmen. Prvo, jesi HBO Idi, što je usluga koju koristite samo ako imate valjanu pretplata kabela.

Što se tiče rezača kabela, postoje HBO sada. usluga na temelju pretplate koji vam omogućava streaming svake HBO emisije bez obzira gdje se nalazite Ujedinjene države.

Međutim, koliko su ove usluge različite, obje imaju jedno zajedničko. Oboje su nije dostupno izvan Sjedinjenih Država.

To nije samo HBO; svaki usluga može odrediti vašu stvarnu lokaciju i blokirati vaš pristup u skladu s tim. Neki su od njih ograničeni na UK BBC iPlayer, dok drugi ne rade izvan Francuske, TF1. To je samo način zaštite autorskih prava.

Vratimo se HBO-u. Kad god pokušavate strujati sadržaj na web lokaciji kanala dok ste u inozemstvu, to učinite poruka o pogrešci iskočiti:

“Nije u području usluge. HBO Now dostupan je samo u SAD-u i određenim američkim teritorijima. “HBO sada pogreška FPN

Dakle, do sad se zapitaš što možeš učiniti zaobići takvo pitanje kada je dostupan samo u drugoj zemlji. Pa, ne morate biti tamo. Sve što trebate učiniti je promijenite svoju virtualnu lokaciju i čini se da pregledavate web s interneta Ujedinjene države. Kako? Saznaj sljedeći.

Serija stražara – Global Streaming

Najbolji način da zavedete kanal na način da mislite da ste u SAD-u je upotreba alata Virtualna privatna mreža. VPN je internetski alat koji štiti vaše podatke i mijenja vašu lokaciju nakon povezivanja s jednim od njegovih poslužitelja.

Jednom kada se povežete VPN šifrira vaše podatke i skriva vaš identitet. Nadalje, bit ćete preseljeni i svoj IP adresa će se promijeniti u zemlju u kojoj se nalazi poslužitelj, dajući vam punu pristup bilo čemu na mreži u mreži.

Na primjer, budući da je HBO naše odredište danas, morate se povezati s američkim poslužiteljem. Čim se veza uspostavi, dobit ćete IP adresa SAD-a. To je vaš ključ. Sada imate pristup ne samo HBO, ali Hulu, CW TV, i više američkih ograničenih kanala.

Koraci

Evo što trebate učiniti kako biste to učinili deblokirajte HBO odmah ili Idi, i strujte Straže bilo gdje:

  1. Prijavite se s vjerodostojnom VPN uslugom. Ovih dana, ExpressVPN vodeća je industrija.
  2. Nakon što stvorite račun, preuzmite i instalirajte njihovu aplikaciju na svoj Android, iOS, PC, Mac ili Fire Stick.
  3. Sada aktivirajte aplikaciju, Prijaviti se, i spojite se na američki poslužitelj.
  4. Pričekajte nekoliko sekundi da se veza uspostavi.
  5. Konačno, lansirati HBO i struji Straže gdje god se nalazili.

ExpressVPN postoji skoro 10+ godina, i do sada, to je usluga broj jedan u industriji. Ima ih više od toga 3000 servera u 94 zemlje, i oni su dobro optimizirani za HD-streaming.

To nije sve. ExpressVPN također se ističe u odjelu za privatnost i sigurnost. Štiti vaše podatke pomoću AES-ove 256-bitne enkripcije, zajedno s nekoliko sigurnosnih protokola, a ubojiti prekidač, podijeljeni tuneliranje i još mnogo toga. Ako to nije ono što tražite, nude 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Konačno, ako odlučite prebaciti svog davatelja usluga, postoje i drugi top VPN-ovi za HBO. Pogledajte ih u donjoj tablici.

VPN alternativa – Unesite Smart DNS

Šifriranje VPN-a hoće usporite vezu, ovisno o brzini njihovih poslužitelja. Ako poslužitelji nisu dobro optimizirani, mogli biste primijetiti neke probleme s međuspremnicima.

No, postoji problem za to, ali dolazi s troškovima. Da biste započeli HD streaming minimalan gubitak brzine, trebali biste žrtvovati dodatnu sigurnost. Drugim riječima, trebali biste koristiti Pametan DNS.

Pametne DNS usluge poput Unlocatora mijenjaju URL-ove koji prikazuju vašu stvarnu lokaciju. Ne mijenjaju vašu IP adresu; niti oni kriptiraju vaše podatke.

Ako tražite samo strujanje, ovo je savršen izbor za vas. Evo što trebate učiniti:

  1. Prijavite se sa Unlocator. Možete odabrati između “Smart DNS” ili oba Smart DNS i VPN.
  2. Na njihovoj web lokaciji pogledajte vodiče i konfigurirajte DNS na temelju uređaja na kojem radite. Smart DNS možete konfigurirati na Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Apple TV, Chromecast, i više.
  3. Sada pokrenite HBO i stream Watchmen gdjegod da si.

Unlocator je vrh Smart DNS usluge na svijetu. Deblokira više od toga 240 kanala širom svijeta i brojeći. Što je još bolje, možete isprobati njihovu punu uslugu za njihovu uslugu 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Ne treba vam kreditna kartica, prijavite se za besplatno probno razdoblje i dobro ste krenuli.

Stražari – serija

Kao što možda znate, Watchmen se temelji na stripovima Alana Moorea i Davea Gibbonsa. Međutim, predstava će se pojaviti 34 godine nakon što roman priča.

Emisija će se emitirati 20. listopada 2019. na HBO-u. Obavezno ga promatrajte jer ćete vidjeti i mnoga poznata lica i nepoznata lica. Prema tvorcima, oni žele nešto originalno. Neću biti jedan od onih koji ide naprijed i sve pokvari. Ne, dopustit ću vam da sami prosudite.

Upamtite, gledali smo film i prije. Ne uspoređuj ga sa Snyderovim filmom; to je novi osvježavajući početak franšize. Oh, i to je HBO, pa pretpostavljamo da će biti epsko. Prvi napojnik je izašao, pogledajte detaljnije što ćete očekivati ​​od HBO-ove nove emisije, The Watchmen.

 

Stražari gledatelja 1. sezona uživo – završne misli

Ova kritički sjajna emisija emitira se na programu 20. listopada 2019. godine. Sada imate sredstva gledati ga uživo gdje god se nalazili. Sve što trebate je VPN da biste promijenili svoju lokaciju i pojavili se u SAD-u.

Nakon toga možete gledati Stražari sezona 1 iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Javite mi što mislite o prvoj epizodi u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me