Kako gledati Golovkin vs Derevyanchenko uživo online

U industriji boksa ništa dugo ne ostaje prazno. Upravo to je slučaj s naslovom IBF Welterweight. Na 5. listopada 2019. godine, Gennady Golovkin i Sergiy Derevyanchenko idite glavom do glave da odredite tko će ugrabiti naslov unutra Madison Square Garden u New Yorku. tu je nema opcije PPV, nema kablovskog kanala, samo jedan način da se borba usmjeri, DAZN. Dakle, u slučaju da nije dostupan u vašoj zemlji ili ne znate svoj put, evo kako gledajte Golovkin vs. Derevyanchenko uživo bilo gdje.

Kako gledati Golovkin protiv Derevyanchenko

Kako gledati Golovkin protiv Derevyanchenko

Golovkin vs Derevyanchenko Ekskluzivno na DAZN

Kao što sam napomenuo, borba se ne odvija na tradicionalnoj televiziji. Jedini način da ga gledate jest biti pretplatnik DAZN-a. Vidite, DAZN je milijuna pretplatnika širom svijeta, posebno u 7 zemalja. Najbolja stvar u vezi s ovom uslugom je da vam nije potrebna pretplata za kabel za pristup katalogu.

Nisu isključeni ni golemi događaji. Mogli biste pomisliti da takva borba dolazi u obliku a PPV, ali ne. Borba je dio vaše pretplate, bilo da je mjesečno ili godišnje Ali budite oprezni, sadržaj koji dobivate ovisi o regiji u kojoj živite.

Srećom, borba je pod Matchbox boks, koji je dostupan u svim zemljama u kojima je DAZN dostupan. Dakle, prije nego što započnemo, evo gdje možete gledati DAZN:

 • Austrija
 • Njemačka
 • Japan
 • Švicarska
 • Kanada
 • Italija
 • Sjedinjene Države

Ako ne živite u ovim zemljama, vaš pristup DAZN-u bit će zaustavljen čim posjetite njihovu web stranicu ili se pokušate pretplatiti. Zapravo je prilično jednostavno. DAZN ispituje vašu IP adresu kako bi utvrdio vašu lokaciju.

Ako vam se ne dogodi da tamo gdje ima prava na emitiranje, drugim riječima, gore navedene države, bit ćete blokirani. Oh, vjerujte mi, znat ćete kada se to dogodi kad se niotkuda pojavi frustrirajuća poruka o geo-pogrešci:

“DAZN nije dostupan u ovoj zemlji.”Pogreška DAZN-a

Rješenje?

Srećom, postoji rješenje da se zaobiđu geo-ograničenja. Pređite na sljedeći dio i saznajte kako deblokirati DAZN i gledaj Gennady Golovkin vs. Sergiy Derevyanchenko živjeti bilo gdje u svijetu Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, Android TV, Android, iPad, iPhone, PC i Mac.

Ako više volite gledati borbe DAZN-a na vašoj Kodi platformi i ne znate kako, samo trebate pitati. Evo kako možete instalirati DAZN na Kodi.

Velika dramska predstava uživo bilo gdje

Kao što je gore spomenuto, DAZN je samo dostupno u odabranim zemljama. Da biste mogli pristupiti njegovom sadržaju, trebali biste ili boraviti unutar tih regija ili lažno pronaći svoju virtualnu lokaciju kako bi se tamo pojavili. Dakle, koji je bolji? Ne odgovaraj na to.

Virtualna privatna mreža je najlakši način za promjenu trenutne lokacije i čini se da pregledavate web iz druge regije. To čini preusmjeravanjem čitavog prometa putem sigurnog poslužitelja po vlastitom izboru.

Jednom kada se povežete, vaš podaci će biti zaštićeni s najnovijim tehnologijama i vašom IP adresa će biti maskirana. Tada ćete preuzeti drugu IP adresu u vrata grada gdje se nalazi poslužitelj.

Na primjer, ako se povežete s VPN poslužitelj u Sjedinjenim Državama, dobit ćete an Američka IP adresa. Kao rezultat toga, moći ćete strujati cijeli američki DAZN katalog bez obzira na to gdje se nalazite na karti.

Golovkin vs Derevyanchenko – Koraci

Tehnologija može biti zastrašujuća za one koji ne znaju svoj put. Ali s pravilnim vodstvom, sve je izvedivo. Evo kako možete unblock DAZN i gledajte GGG vs. Sergiy uživo gdje god se nalazili:

 1. Prije nego što možete učiniti bilo što, morate odabrati davatelja VPN-a. Kao vaš vodič za danas, pretpostavljam da ga preporučujem ExpressVPN.
 2. Jednom kada stvorite račun sa ExpressVPN, preuzmi njihovu VPN aplikaciju na vašem Android, PC, Mac, iOS ili Fire Stick.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju, Prijaviti se, i prijeđite na popis VPN poslužitelja.
 4. Sada, spojite se na poslužitelj u jednoj od zemalja u kojoj je DAZN dostupan. Američka verzija vaš je najbolji izbor.
 5. Pokrenite DAZN na svom uređaju.
 6. Stream GGG vs. Sergiy živite bilo gdje u svijetu.

Prolazak kroz ove korake prilično je jednostavan, ali odabir pravog VPN-a za posao može biti pomalo zastrašujući. Zbog toga sam vam preporučio ovo ExpressVPNUsluga. Danas je jedan od najboljih VPN-ova u industriji jer ima više od 3000 poslužitelja na 160 lokacija.

VPN je također poznat po snažnim značajkama sigurnosti i privatnosti poput automatskih ubojiti prekidač, split-tunneling, AES-256 bitna enkripcija i nekoliko sigurnosnih protokola. Međutim, svatko od nas ima različito mišljenje i ukus. Dakle, ako ExpressVPN nije ono što tražite, predlažem vam da pogledate tablicu u nastavku i odaberete one top VPN-ovi za DAZN kao vaš online pratilac.

Gennady Golovkin protiv Sergiy Derevyanchenko

Borba se događa na 5. listopada 2019. uživo u Madison Square Gardenu. Dva borca ​​imaju dugu povijest pobjeda u karijeri, ali ovaj put je drugačije, to je bilo dramatičan.

GGG možda nije bio na vrhuncu, ali on je još uvijek vrlo grozan borac sa snažnom snagom. On je vrlo opasan momak jer većina njegovih mečeva završava s KO. Samo pitajte njegove prethodne žrtve. Dakle, Sergiy mora paziti na šake tog čovjeka.

S druge strane, mislim Sergiy dobro je pripremljen za takav epski obračun. Da se nije bio spreman suočiti s njim GGG, Ne mislim da bi uopće prihvatio utakmicu. Ipak, treba se malo više usredotočiti na svoju obranu. Svi smo vidjeli njegov nedostatak obrane protiv Jacobsa. To neće biti dobro za njega Golovkin

Da budem iskren, bit će. Bit će nekih kamenih trenutaka za Golovkin rano u borbi, ali njegovu upornost, moć i iskustvo prevladavat će. Neću ništa predvidjeti, ali na osnovu činjenica, GGG ima gornju ruku. Nikad ne znamo što bi se moglo dogoditi; brojevi nas prije nisu iznevjerili.

Za sada se fokusirajmo na ono što je na kartici za večer. Evo cjelovite borbene karte:

Glavni događaj

 • Gennadiy Golovkin protiv Sergiy Derevyanchenko

Undercard

 • Israil Madrimov protiv Alejandro Barrera
 • Ivan Baranchyk protiv Gabriel Bracero
 • Ali Akhmedov protiv Andrew Hernandez
 • Brian Ceballo protiv Ramal Amanov
 • Kamil Szeremeta protiv Oscar Cortesa
 • Joe Ward protiv Marco Delgado
 • Nikita Ababiy vs. Isiah Seldon

Gledajte Golovkin vs Derevyanchenko uživo bilo gdje – završne riječi

Ne znam za vas, ali mislim da su oba borca ​​vrlo različita. GGGNakon nekog tvrdoglavog otpora snaga će na kraju uzeti danak Derevyanchenko, ali ne znamo točno kako će se ta borba završiti.

Ali sa svijetle strane, svi to možemo, bez obzira gdje se nalazili. Sve što je potrebno je VPN i DAZN Vam je na raspolaganju. Ne propustite borbu više nikada. Nabavite VPN i emitirajte Golovkin protiv Derevyanchenko uživo bilo gdje. Ako imate bilo kakva predviđanja, svakako ih podijelite sa mnom u komentarima u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me