Kako gledati Grand National 2019 uživo uživo

Svi koji sudjeluju u konjskim utrkama i stavljanju oklada, zainteresirat će se za 2019. Grand National. Budući da će događaj uživo prenositi iv, zbog geo-ograničenja, oni koji nisu UK neće ga moći gledati, uključena i ja.


Konji koji sudjeluju u Grand Nationalu trenirani su do savršenstva, i nema ništa poput gledanja jahača i njegovog konja kako se kreću kao jedinica koja prolazi kroz naša lupajuća srca i ruke u džepu. No, dovoljno je toga, nastavimo s dobrim stvarima. Trebat će vam dvije stvari da biste gledali Grand National 201, a uvjeravam vas da nisu poni za jedno trik.

Stream Watch Grand National 2018 uživo online

Kako gledati Grand National 2019 izvan Velike Britanije

Prenesite Grand National 2019 Live Online koristeći VPN

streaming itv izvan Velike Britanije gotovo je nemoguće. Ako mislite da idete unutra, to vam ide preko glave. Ne funkcionira na taj način. Niste na mjestu gdje je, i očito, vaš geografski položaj kontrolira ono što vidite na mreži.

Znate li što ćete dobiti kada pokušate pristupiti njemu u inozemstvu? Ovaj: “Žao nam je. ITV Hub dostupan je samo gledateljima u Velikoj Britaniji. ” 

Ovdje ste za gledanje Grand National uživo 2019. na mreži, ali bili ste iznenađeni kada je uočena poruka o pogrešci. Opet ste ovdje da biste gledali događaj, a to ćete učiniti samo pretplatom na VPN.

Budući da je vaš geo-položaj problem, ovaj će vam internetski alat učiniti da mislite da se nalazite u Velikoj Britaniji. VPN uzima sve vaše podatke koji dolaze od mjesta na kojem se nalaze i stavlja ih kroz privatni digitalni tunel a zatim završava na poslužitelju kojem je dodijeljena lokacija tog poslužitelja. Korisnik se više neće pojaviti na prethodnom mjestu, što rezultira u korisnik dobiva pristup svim sadržajima na toj lokaciji. Također, kroz tunel je mjesto gdje podaci dobivaju konačnu enkripciju tako da mu nitko ne može pristupiti VPN čuva vaše podatke u zastoju, a mi ovdje ne pričamo o konju koji se suzdržavao od trčanja s najvećom brzinom.

koraci

Dobijte ravnomjerno strujanje gdje god se nalazili u svijetu uz pomoć VPN-a.

 1. Dobiti davatelja usluga koji je dovoljno jak da se uspješno deblokira itv.
 2. Postavljanje VPN računa, a zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.
 3. Otvorite VPN aplikaciju i istražiti.
 4. Spot na UK servere i povežite se s jednim od njih.
 5. Čini se da se povezujete na internet s britanskom IP adresom.
 6. Ova metoda vam omogućuje da deblokirajte i pristupite svim britanskim kanalima u inozemstvu.

Najbolji VPN za Grand National 2019. godine

ExpressVPN je nevjerojatno jak i robustan VPN koja se lako može upravljati. Iako nije najjeftinije, to je najbolje u poslu. To je idealno za deblokiranje inozemnog sadržaja. Nisu samo oni poslužitelji optimizirani za streaming, ali brzine su nevjerojatne. Možete koristiti druge najbolje VPN usluge za ITV za Grand National uživo uživo online.

Gledaj 2019 Grand National Free Live Online uz Smart DNS

Zaobilazak geo-ograničenja u osnovi je ono što Smart DNS najbolje radi. Možete se kladiti da ima fantastične mogućnosti deblokiranja. Međutim, kada se raspravlja o sigurnosnim značajkama između VPN-a i Smart DNS-a, jasno je da se radi o trci s jednim konjima. Pametni DNS ne može se usporediti s VPN-om sa svojim sigurnosnim mjerama i standardima. Za početak, VPN-ovi šifriraju podatke korisnika i pune ih protokolima kako bi se osigurala njihova zaštita.

S druge strane, pametni DNS samo preusmjerava ove podatke putem poslužitelja tako da izgleda kao korisnik je na drugom mjestu. Uz Smart DNS, IP adresa ostaje ista, javna, nepromijenjena i vrlo vidljiva. Ali, jedno je sigurno, strujajte sadržaj velikom brzinom bez obzira gdje se nalazite. Provjerite kako:

 1. Požuri i prijavite se besplatnim 7-dnevnim probnim vremenom Unlocatora.
 2. Ovi će vam video vodič / vodič za postavljanje biti od pomoći konfigurirajte svoj pametni DNS na vašem streaming uređaju.
 3. Pređite na web lokaciju ITV-a ili pokrenite aplikaciju.
 4. Sada, prijava pomoću ITV računa.
 5. Počnite strujati Grand National uživo na mreži.

Razlog zašto odaberem Unlocator je zbog nje brze performanse, jednostavno podešavanje, niske cijene, i velika kompatibilnost. Uz to, to je bila jedina pametna DNS proxy usluga koja mi je zapravo omogućila deblokirati ITV u inozemstvu. Isprobajte sami i podijelite svoje iskustvo s Unlocatorom u odjeljku za komentare u nastavku.

Veliki nacionalni raspored 2019. godine

4. travnja (1. dan)

 • Manifest Novice ‘Chase 2m 4f
 • Doom Bad Anniversary 4-Y-O Juvenile Prepreka 2m 1f
 • Potjera za zdjelu Betway Aintree 3m 1f
 • Betway Aintree prepreka 2m 4f
 • Otvoreni lovac Randex Health Foxhunters 2m 5f
 • Betvejski hendikep u Betway-u Crveni rum 2m
 • Standardna otvorena nacionalna lova gofa Rake od Goff Nickel Coin 2m 1f

5. travnja (2. dan)

 • Dječji humanitarni hendikep Alder Hey Dječje 2m 4f
 • Crabbiena nova prepreka 2m 1/2 f
 • Progon Betway Mildmay novaka 3m 1f
 • JLT Melling Chase 2m 4f
 • Randox zdravlje Topham hendikep Chase 2m 5f
 • Prepreka Doom Bar Sefton novaka 3 m 1/2 f
 • Weatherbys Private Bank Standard Open National Hunt Race 2m 1f

6. travnja (3. dan – Veliki nacionalni dan)

 • Gaskells Handicap Prepreka 3, 1/2 f
 • Prepreka Betway Mersey novaka 2m 4f
 • Doom Bar Maghull Novice ‘Chase 2m
 • Hendikep Betway Chase 3m 1f
 • Liverpool Liverpool Premijer 3m 1/2 f
 • Randox Health Grand National Handicap Chase 4m 2 1/2 f
 • Hendikep hendikepa Pinsent Masonsa (uvjetni džokeji ‘ & Utrke amaterskih jahača) 2m 1/2 f

Kako gledati Grand National Free Free Live bilo gdje u svijetu?

Nadamo se da je ovaj udžbenik pomogao svim fanaticima vaših konjskih utrka da prenose Grand National bilo gdje u svijetu. Za više upita o načinu upotrebe ExpressVPN ili Unlocator, izbjegavajte geografska ograničenja, pa slobodno komentirajte u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me